Pizza Flavored Fragrance Oprettet

Det hele startede som en joke. Den canadiske gren over Pizza Hut har besluttet at tiltrække opmærksomhed gennem aktivt arbejde i sociale netværk. En af de konkurrencer, sponsoreret af Facebook i august, havde til formål at skabe et navn for en ikke-eksisterende Pizza Hut duft.

Pizza Flavored Fragrance Oprettet

Så mange mennesker reagerede på ideen om, at Pizza Hut annoncører blev tvunget til at behandle problemet alvorligt og måske producere deres duft. Og når antallet af besøgende til Canada Pizza Hut side i Facebook oversteg 100 tusind, de gjorde det.

Som følge heraf fik den nye duft en forudsigelig navn Pizza Hut, og det er virkelig lugter som en frisk bagt pizza i den typiske papæske. De mest hengivne fans af den canadiske gren over Pizza Hut modtaget en kopi af det nye produkt.

Dette er ikke den første duft, der lugter som nogle varer. Ikke længe siden, blev offentligheden præsenteret for duft efterligner duften af ​​en ny Apple computer. Men dens opfindere ikke relateret til denne førende computer selskab, de er bare fans af brandet. Duften blev præsenteret på parfume udstillingen.