Pitocin

Pitocin


Din læge kan bruge pitocin at fremkalde arbejdskraft, hvis din arbejdskraft er aftaget, eller hvis dine veer er ikke stærk nok. På grund af sin udbredelse i USA fødende samfund, er det vigtigt for vordende forældre at vide om fordele og ulemper ved pitocin.

Hvad er Pitocin?

Pitocin er syntetisk oxytocin. Oxytocin stimulerer sammentrækninger i løbet af arbejdskraft, med til at stimulere sammentrækninger efter at barnet er født til at standse blødninger, og hjælper med at kontrollere mælkenedlægningsrefleksen under amning.

Induktioner

Induktioner bliver mere og mere almindelige i USA. Induktioner er gjort for en række årsager, herunder:

 • Hvis dine membraner har bristede (vand er brudt) og sammentrækninger ikke er begyndt
 • Hvis du går forbi din forfaldsdatoen og din behandleren bliver bekymret levere en stor baby eller placenta funktionsfejl
 • Pre-eclampsia
 • Svangerskabsdiabetes
 • High-blodtryk
 • Fosteret
 • Lav fostervand
 • Andre medicinske tilstande, herunder cancer, hjerteproblemer, lungeproblemer, etc.
 • Andre graviditet komplikationer

Syntetisk oxytocin er mest almindeligt anvendt i induktioner at begynde sammentrækninger. Det virker godt, hvis livmoderhalsen allerede er forstørrede eller udslettet. Hvis din livmoderhals ikke er begyndt dilatere, kan din behandleren vælge at bruge en cervikal modning agent så pitocin virker bedre.

Udbygninger

Pitocin gives ofte under fødslen, hvis din behandleren føler dit arbejde er gået i stå (din livmoderhals stopper forløber), dine veer ikke er stærke nok, eller de er ikke tæt nok sammen. Mange behandlere anbefalede syntetisk oxytocin, hvis en epidural er givet, fordi epidurals ofte bremse arbejdskraft.

Hvordan er Pitocin betragtning?

Syntetisk oxytocin gives via en IV. Behandlere starte doseringen af ​​medicin lav, og forøge mængden får hver halve time. Stigninger fortsætter indtil dine veer er kun et minut eller to fra hinanden, og meget stærk.

Pitocin kan også gives via en indsprøjtning efter De har indleveret for at forhindre blødning.

Bivirkninger

 • Uterusruptur. Der er en lille risiko for uterusruptur med brug af Pitocin, især hvis du forsøger for en VBAC (vaginal fødsel efter kejsersnit).
 • Fosteret. Nogle babyer kan ikke lide de stærkere sammentrækninger syntetiske oxytocin tilbud. De kan gå ind i fosteret. Hvis dette sker, vil medicinen blive slukket, og din behandleren vil vurdere situationen. På grund af risikoen for fosteret, vil du være på en føtal skærm, hvis syntetisk oxytocin bruges under fødslen.
 • Langsigtede konsekvenser for din baby. Pitocin er en forholdsvis ny medicin og langsigtede risici er ikke blevet evalueret. Nogle eksperter at brugen af ​​syntetiske oxytocin med autisme og Aspergers syndrom.

Fordele

 • Pitocin tilbøjelige til at gøre arbejdskraft kortere. Dette er en kæmpe bonus for mange kvinder udtømt ved arbejde
 • Brug syntetisk oxytocin at stimulere arbejdskraft, hvis membranerne er bristede sender ned på smittespredningen.

Er Syntetisk Oxytocin Gør Labor Harder?

Ja og nej. Syntetisk oxytocin gør sammentrækninger ligner overgangen-lignende sammentrækninger. Transition sammentrækninger er ekstremt stærk, lang, har flere toppe, og kun har omkring et minut i-mellem dem. Det lyder måske umuligt, men under overgang (livmoderhalsen forstørrede 8-10 centimeter), overgang sammentrækninger er gennemførligt. Transition varer typisk mindre end to timer, og din krop har haft en chance for at tilpasse sig de stærke sammentrækninger med stærke endorfinniveau.

Hvis du oplever overgangen-lignende sammentrækninger, mens du er kun et par centimeter dilaterede, det ændrer dog alt. Din krop har ikke haft en chance for at opbygge endorfinniveau, sandsynligvis du ikke har fundet ud af en god coping teknik til arbejdskraft, og du vil sandsynligvis have overgangseffekter-lignende sammentrækninger i mere end to timer.

Men mange kvinder gå uden smerter medicin, selv om de er på pitocin. Hvis du er engageret i en naturlig fødsel, men har brug for syntetisk oxytocin, kan du stadig arbejde uden smerter medicin.