Pink Magic Candle

Pink Magic Candle


Hvis du søger efter kærlighed, kan en lyserød magisk lys kunne hjælpe. Disse smukke stearinlys har stor symbolik for lys magi, og ved at bruge det korrekt, kan du centrere dig selv til at nå dine romantiske mål.

Om Candle Magic

Afbrænding af stearinlys som en del af magiske eller religiøse ritualer er en fælles praksis for mange trosretninger og enkeltpersoner. Moderne lys magi er typisk forbundet med Wiccan, hedenske eller New Age praksis og stearinlys er ofte brændt som led i ritualer, meditation eller magi. Farven på lys, og hvordan de bruges ofte kritisk for de forventede resultater af ritualet.

Pink Magic Candle Symbolik

Når man overvejer stearinlys magiske besværgelser og farver, pink er en blød, romantisk farve, og lyserøde stearinlys bruges til at repræsentere kærlighed, harmoni, venskab, hengivenhed, romantik, og kvindelighed. Honor og moral er også forbundet med lyserøde stearinlys, hvilket gør dem en særlig passende valg for at skabe stærke, kærlige relationer. I magiske termer, er farven lyserød ofte forbundet med den græske gudinde Afrodite, gudinden for kærlighed og skønhed.

På grund af denne symbolik, pink stearinlys er ofte farven på valg til kærlighed magi og potions, samt for romantiske lejligheder såsom et bryllup, jubilæum, eller Valentinsdag. Ved at vælge en romantisk stearinlys, menes det, at brugeren kan indgyde deres ånd med kærlighed og romantik stearinlys repræsenterer.

Relaterede Candle farver

Mens pink stearinlys har visse symbolske betydninger, kan andre relaterede farver være lige så nyttige for kærlighed magi og lignende stearinlys magi.

 • Rød: Kærlighed, begær, sex, lidenskab. Denne farve er stærkere og mere insisterende end pink.
 • White: Sandhed, renhed. Bruges med en lyserød lys, vil denne farve til at sikre ærlighed og troskab i et forhold.
 • Orange: Attraction, stimulation, frugtbarhed. Denne farve er mere presserende end en blød lyserød, men er nyttig for relationer, hvor lidt krydderi er ønsket.

Brug Pink Candle

For at få mest ud af lyserøde magiske stearinlys ritualer, skal stearinlys anvendes hensigtsmæssigt. Du kan lave din egen stearinlys eller købe en, men før ritualet begynder lyset skal rengøres og salvet. Du skal blot tørre lys med en blød klud vil rense den eventuelle fingeraftryk, støv eller dirt.To salve stearinlys, vælge enten en olie eller stearinlys parfume olier naturlige oliven og arbejde dem langs lys overflade fra midten af ​​stearinlys til tips. Med fokus på målet om ritualet, mens du gør dette vil bidrage til at styrke stearinlys opfattede magt og indflydelse.

Når brændende stearinlys, er det vigtigt at fokusere på dit mål, uanset om det er at finde nye kærlighed eller styrke et romantisk forhold. Selvom ingen kan tvinges ind i et forhold mod deres vilje, kan ved hjælp af stearinlys hjælpe dig med at fokusere din positive energi mod at opnå, hvad du ønsker. Mange mennesker vælger at sige en simpel sang eller mantra, mens lyset brænder for at hjælpe dem med at fokusere, eller simple meditationsteknikker såsom dyb vejrtrækning eller kreativ visualisering kan være nyttigt.

Pink Magic Candle
Gør din magiske stærkere.

Altid huske, at en brændende lys aldrig må efterlades uden opsyn. Vælg altid sikre, overflader niveau ved brug af stearinlys til magiske ritualer, og holde lyset væk fra brændbare materialer.

Styrkelse af Magic

Mens blot brændende stearinlys og fokusere på dit mål kan være beroligende og inspirerende, er der flere måder at gøre det magiske eller din lyserøde stearinlys kærlighed stave mere potent, hvis det ønskes.

 • Gentagelse: Ved udøvelsen af stearinlys magi, kan gentagelse styrke magi. Gentagelse af ritual for tre, syv eller ni på hinanden følgende nætter siges at være stærkest.
 • Indskrive: gravering lys med tilhørende symboler kan hjælpe magien være mere effektive. Initialer, navne, runer eller ordene fra en simpel kærlighed spell er alle egnede.
 • Tilbehør: I stedet for at bruge bare et lys, tilføje tilbehør til det for en større fokus på dit mål. Et hjerte charme bundet rundt om lys kan tilføje romantik til det, eller du kan bruge bånd til at tilføje en bindende element til magi.
 • Form: Mens de fleste stearinlys magiske trylleformularer er færdig med enten offerfund eller taper stearinlys, kan du bruge et andet lys form for at tilføje flere betydning for dit ritual. Hjerteformede stearinlys er populære, som er større stearinlys formet som mennesker.
 • Ceremony: Gør din ritual så stærkt som muligt ved at behandle det som den vigtigste begivenhed, du ønsker det skal være. Brænd dit lys i et roligt, privat sted, og overveje at spille blød musik eller brændende røgelse samtidig føje til ceremonielle atmosfære.

Køb Pink Candles

Mens enhver pink farvet lys er egnet, mange mennesker foretrækker at bruge alle naturlige soja eller bivoks stearinlys. Du kan foretage disse stearinlys selv, eller du kan købe dem fra hjemmet indretning forhandlere. Online-forhandlere, der tilbyder forskellige størrelser, former og farver af lys til magi brug omfatter:

 • Moonlight Mysteries
 • Sacred Mists Shoppe
 • 13 Moons


En pink magic lys kan bruges til en kærlighed spell ritual eller bare for at hjælpe dig med at fokusere på at styrke et forhold, du ønsker. Ved at forstå symbolikken af ​​lys og hvordan man bruger det korrekt, kan du påberåbe sig sin beføjelse til dine positive energier.