Pink hårfarve er Trendy

Hvor lang tid vil pink hår bo i, før det begynder at blegne?

Pink hårfarve er Trendy

Efter flere år tilbage s mani for en fuchsia pink manke (godkendt af sådanne modige berømtheder som Kelly Osbourne og Lily Allen), er pink hår få fuld sving som en populær nuance. Disse dage er det meste slik-floss sort, celebs går til Katy Perry, Fearne Cotton og Ellie Goulding er kendt for at have tillid til deres udseende til rosen hårfarve -. Endnu tvivl om det er værd at første anslag tilbage.

Pink hårfarve er Trendy

Ud over at være uhyre fashionable, pink bærer visse kvaliteter, som ikke umiddelbart er enige med sin langvarige herske over dem, der ønsker at fremstå trendy.

Pink hårfarve er Trendy

Først uanset farve dit hår er oprindeligt, du kommer op med en uventet anderledes udseende have slået det til pink. Blondiner tage til det lettere end andre på grund af det faktum, at denne farve pigmenter klamrer sig til deres hår en nuance bedre, men det anerkendelsesværdigt bit garanterer ikke den samlede effekt. For det andet, vil du opdage, at det bliver blegere med hver vask, så det er op til dig, om at lide det eller stræber efter at holde det. I løbet af de sidste par måneder kunne observeres denne gradvise belysning op på nogle af dem, der havde vovet lyse nuancer på hovedet. Amelia Lily af X Factor, et af de seneste eksempler, der legede en marshmallow-hued hår, har været at miste nogle af glans med hver passerer uge.

Pink hårfarve er Trendy

Derfor holde øjnene åbne, når den lyse tendens kan vende til at falme.

Pink hårfarve er Trendy

Pink hårfarve er Trendy