Pink Candle Kærlighed Spell

Pink Candle Kærlighed Spell
Brug en lyserød lys magi til at tiltrække kærlighed.

Er dit kærlighedsliv flænge og har brug for et lift? Prøv at kaste et pink stearinlys kærlighed magi. En lille hvid magi bare kan gøre underværker for dig!

Simple Pink Candle Kærlighed Spell

Hvis du håber at tiltrække din sande kærlighed, du sørge for at foretage denne ritual med en positiv attitude, en ren hensigt og et åbent hjerte. Du ønsker at gøre dig selv den perfekte kanal for kærlig energi.

Til at begynde, skal du bruge en ny, ubrugt pink stearinlys, en hvid stykke papir og en pen i din foretrukne farve. Sid i et fredeligt sted, hvor du ikke vil blive forstyrret af verdslige distraktioner. Prøv at rydde dit sind fra alle tanker om dagen og lad dit sind være åben og fri for al negativitet. Hvis du ikke er åbne for kærlighed, vil din magi har ingen chance for at arbejde. Sørg for at fjerne alle blokke fra dit sind, og så vil du klar til at begynde den kærlighed magi ritual.

  1. På en fredag ​​aften, lys din lyserøde lys.
  2. Skriv dit fornavn og efternavn på din bestemt elsker på et stykke hvidt papir.
  3. Tegn en cirkel omkring begge navne.
  4. Luk øjnene og fokusere på jer to sammen. Visualiser den lykke, du vil føle og den kærlighed, du vil dele sammen.
  5. Gentag følgende spell tre gange: "Vores skæbne er forseglet Vi er en så Mote det være det er gjort..."
  6. Hold øje med din lyserøde lys i mindst 15 minutter, eller indtil det brænder ud, hvis det er muligt. Sørg altid for, at dit lys er slukket helt, før du forlader det. Du kan snus ud af det, men ikke blæse det ud.
  7. Du kan vælge at bruge en stor lyserød lys og gentag spell hver nat for syv på hinanden følgende nætter.

Mere Pink Candle Spells for Romance

Nogle gange er du nødt til at finde den helt rigtige ritual for at give din spell den bedste chance for at arbejde. Her er et par steder, der tilbyder mere kærlighed magi, du kan prøve.

  • Effekten af ​​St. Jude er kombineret med en kærlighed magi på gratis Candle Spells.
  • Book of Shadows tilbyder tre variationer af pink lys magi til at tiltrække kærlighed.

Betydningen af ​​Color Pink

I hvide magiske besværgelser, kan vibrationerne af forskellige stearinlys farver hjælpe din magi vise sig den måde du ønsker. Farven pink er forbundet med Venus, gudinden for kærlighed. Det er symbolet på kærlighed og venskab, og det rejser positive vibrationer.

Hvis du kaster en spell ved hjælp af en lyserød lys, vil du tiltrække kærlighed og venskab på den person, du ønsker. Pink stearinlys kan bruges til at kaste besværgelser for at danne partnerskaber, fred, finde ubetinget kærlighed, tiltrækker åndelig kærlighed og for helbredelse. Pink stearinlys kan også brændt under ritualer, der skal forbedre kærlige dem selv. De er ideelle til bryllupper og for alle former for følelsesmæssige fagforeninger.

Dine chancer for at finde kærlighed

Vil din kærlighed stave arbejde? Ingen kan love dig noget, men hvor effektiv din magi kan være har meget at gøre med, hvad du har lagt i den. Hvis du kaster denne magi på et indfald og ikke sætte nogen alvorlig tanke eller følelse i det, er du sandsynligvis kommer til at blive skuffet. På den anden side, hvis du nærmer dig ritual med oprigtighed og hæld dit hjerte i det, kan du blive glædeligt overrasket over at finde kærligheden komme banker på din dør.