Pillsbury Law Technology Blog

Pillsbury Law Technology Blog


Den Pillsbury Law teknologi blog er en online ressource for advokater fra Pillsbury Winthrop Shaw Pittman LLP advokatfirma. Det er blot et af mange eksempler på brugen af ​​blogging i virksomheder.

Pillsbury Winthrop Shaw Pittman LLP

Pillsbury Winthrop Shaw Pittman LLP er et advokatfirma med associerede virksomheder i hele USA og resten af ​​verden. Dens 800 advokater praksis i mange specialiteter, herunder teknologi og nanoteknologi. Pillsbury Winthrop Shaw Pittman kan hjælpe virksomhederne beskytte de intellektuelle ejendomsrettigheder, navigere komplekse skatte- og handelsmæssige spørgsmål, og oprette aftaler om outsourcing og joint ventures med internationale partnere.

Pillsbury Law Technology Blog fra Warren Jones

Warren Jones 'blog, Bibliotek og Lab, omfatter Pillsbury Law Technology Blog. Bloggen indeholder oplysninger om teknologiske initiativer, som Pillsbury advokater i et forsøg på at reducere omkostningerne og øge effektiviteten. Mens stillingerne vil være af størst interesse for dem i den virksomhed, der vil blive påvirket af gennemførelsen af ​​eventuelle ændringer, kan generelle læsere finde anvendelse i beskrivelser af edb-test og potentielle software og hardware valg.

The Power of Søgeord

Gør en søgning efter sætningen "Pillsbury Law teknologi blog" vil føre dig til den tidligere nævnte bloggen og Pillsbury Winthrop Shaw Pittman LLP websted. Det vil dog også bringe en række tilsyneladende uafhængige blogs og sites. Tjenester, der sporer online søgninger har besluttet, at det er et begreb, hundredvis af mennesker søger efter hver måned. Webmasters og forfattere indsætte disse søgeord i deres sider i håb om at lokke nogle af denne søgemaskine trafik deres måde. Det er et interessant fænomen i online-verdenen. Men hvis du forsøger at trække trafik og gentage besøgende til din blog, udstopning det med uafhængige søgeordssætninger er ikke vejen at gå.