Pilates Power Gym

Pilates Power Gym


Ved hjælp af en Pilates Power Gym er en fantastisk måde at få fordelene ved en Pilates træning uden at skulle betale for en dyr gym medlemskab eller privatundervisning på en reformator. Power Gym er et lille, i hjemmet version af en Pilates reformator. Den bruger en kombination af modstand og kroppens naturlige bevægelser til at tone alle dine muskelgrupper i lange, langsomme bevægelser, som du kan lære på få minutter. Dette giver alle mulighed for at gøre klassiske Pilates bevæger sig, i en forenklet version uden nogen form for indlæringskurve.

Tilgængelige funktioner på Power Gym

Power Gym er dybest set en stor polstret bord, der glider langs et spor. Den kan justeres til forskellige højder for forskellige øvelser og gøre bevæger sig mere udfordrende. Det giver brugerne mulighed for at udføre enkle, intuitive bevægelser, der også siges at være ganske effektiv til toning og forme kroppen.

Funktioner omfatter følgende:

 • Der er flere hældning niveauer, så du kan tilpasse hver øvelse til din evne.
 • Denne maskine har fire indbyggede variabel modstand ledninger at gøre bevægelser mere udfordrende. Denne funktion er unik til Power Gym, og findes ikke på andre reformatorer.
 • Du kan finde en polstret fodstropper forbundet til den ene ende af brættet med kabler, så den person, der bruger maskinen til at arbejde gennem en lang række øvelser, der holder stropperne med hænder eller fødder.
 • Der er et hoved hvile der kan foldes ud af vejen, når du ikke bruger den. Dette gør det muligt at ligge ned på brættet komfortabelt og arbejde kablerne med hænderne, flytter din krop op og ned på maskinen.
 • Der er en push-up bar med greb fastgjort til den modsatte ende af maskinen.
 • Maskinen har hjul monteret på rammen for at gøre det let at flytte rundt.

Udstyret ramme kulstofstål er holdbare og kan rumme op til 300 pounds, men det kan foldes let at opbevare i et skab eller under sengen. Når de er samlet, er maskinen 54 inches lang, 17 inches bred og 26 inches høje. Det vejer 62 pounds, men hjulene gør det relativt let at flytte det rundt, hvis du har brug for at gemme den et sted af vejen, og kun har det trukket ud, når du bruger den.

Hvad Leveres med maskinen

Hvis du beslutter dig for at prøve Pilates Power Gym, får du den helt samlede maskine, en øvelse DVD, og ​​en kostplan, der kan hjælpe med at gøre det endnu nemmere for dig at tabe sig, hvis du har brug for. Power Gym leveres også med en øvelse og ernæring vejledning og en 8-ugers progression diagram med sporing plader, sammen med en øvelse og konditionering program.

Fordele og ulemper ved Power Gym

Der er talrige reformatorer på markedet. For at træffe en informeret beslutning om, hvorvidt Power Gym eller en anden alternativ er rigtigt for dig, overveje fordele og ulemper ved Power Gym.

Pros

 • Begrænset indlæringskurve: Selv en person, der aldrig har brugt en reformator eller gjort Pilates kan lære at bruge denne maskine på få minutter.
 • Nem at flytte: De skjulte hjul lade maskinen flyttes let, så du kan gemme den af ​​vejen, når den ikke er i brug.
 • Nej Montering: Maskinen leveres færdigmonteret, så du kan bruge det lige ud af æsken.
 • Ingen forsinkelse tid mellem øvelser: Du kan skifte hurtigt fra den ene øvelse eller resistens over for en anden, så der er ingen forsinkelse tid, mens du arbejder ud.
 • Kompakt størrelse: The Power Gym er mindre end andre reformatorer, så det passer ind i små huse og lejligheder.
 • Incline funktion: Den ekstra hældning funktion betyder, at du kan fortsætte med at få modstand fra maskinen som du forbedre.

Ulemper

 • Størrelse: Mens maskinen er faktureret som værende i stand til at passe folk op til 6-fødder 2-inches i højden, mange mennesker fra 5-fødder, 6-inches og højere har fundet de ikke kan få fuld vifte af bevægelse. Andre, tungere brugere finder det svært at balancere på den smalle bord.
 • Begrænsede rutiner: Hvis du er en avanceret Pilates atlet, der praktiserer regelmæssigt, kan du finde, at denne maskine også er begrænset til eget brug. Mens Pilates har mere end 500 bevæger sig, kan Power Gym kun gøre en brøkdel af dem.
 • Ustabil bar: Nogle brugere har rapporteret, at linjen område er ikke stabilt, når du bruger det til squats på en skråning.

Indkøb Pilates Power Gym

På dette tidspunkt kan Power Gym kun købes i USA direkte fra producenten. Virksomheden tilbyder to muligheder for at købe maskinen. Folk kan enten købe det direkte med en engangsbetaling eller betale to rater til at bryde op omkostningerne. Uanset hvad, virksomheden tilbyder en 30-dages pengene tilbage garanti på alle deres produkter.

Kom i gang i Pilates derhjemme med Power Gym

Hvis du er interesseret i at starte Pilates hjemme og er på udkig efter en nem at bruge og kompakt reformator, Power Gym er svaret. Bestil en til at komme i gang med din fitness revolution i dag.