Pige Autotilbehør Idéer

Pige Autotilbehør Idéer


Hvis du ønsker at give din bil en smule feminin flair, er du heldig. Fra fuzzy rat covers til søde lyserøde gulvmåtter, her er snesevis af forskellige girly bil tilbehør på markedet.

Girly tilbehør til din bils interiør

Du bruger en masse tid i bilen, så gør det et miljø, du elsker. Uanset om du ønsker at gå med alle-pink interiør bil tilbehør eller blot tilføje et par streger af dyreprint til din tur, overveje nogle af de følgende opgraderinger.

Seat Covers

Selv hvis din bil polstring er i perfekt form, kan du tilføje stil og beskytte dit køretøj med nuttede sædebetræk. Du kan finde covers i hver smuk farve du kan forestille dig, samt zebra print og andre sjove mode-inspirerede indstillinger. For en mere underspillet valg, overveje sort sædebetræk med lyse grafik, såsom Hot Pink prinsesse Seat Cover Set fra brugerdefinerede Creations.

Sædebetræk kan variere i pris, men du kan forvente at betale mellem $ 50 og $ 200 for et komplet sæt. Et sæt indeholder typisk overtræk til to forreste spand sæder og en bænk dækning for ryggen. Før du bestiller, skal du sørge for at kontrollere størrelsen og model henstillinger for at sikre dækslerne vil arbejde med din bil.

Floor Mats

Ved siden af ​​din polstring, girly gulvmåtter er din bedste mulighed for at gøre den største visuelle indflydelse på din bils interiør. For gulvmåtter, der virkelig "pop", vælg lyse farver, blomstermønstre eller dyreprint. En anden mulighed er nyhed gulvmåtter, såsom kjole-formede dem fra Chassis Girl.

Når du vælger gulv måtter til din bil, skal du sørge for at kontrollere størrelsen. Nogle gulvmåtter er designet til at passe ind i ethvert køretøj, men andre er model-specifikke. Læsning detaljerne vil holde dig fra at blive skuffet. Forvent at bruge omkring $ 30 til $ 150 for et sæt af to måtter.

Styretøj hjulkapsler

Pige Autotilbehør Idéer

Spoiled lyserøde blomster rat cover

Træt af at få kolde hænder, hver gang du får i din bil om vinteren? En afdækning kan være en god løsning på dette problem, samt en anden fantastisk måde at vise din stil. Her finder du alt fra fuzzy pink dækker til dyreprint, striber, hjerter og meget mere. Den sorte blomster "Spoiled" rat fra Amazon.com er en sjov mulighed.

Betjening hjulkapsler varierer i pris fra omkring $ 15 til over $ 50. Disse produkter passer til de fleste biler og lastbiler, men hvis dit rat er et ulige størrelse eller du har bekymringer, er det altid en god ide at måle.

Shifter Covers

En nem måde at tilføje nogle flair til din bil er at få en brugerdefineret dækning for gear shifter. Du kan finde Shifter dækker i næsten alle stil og farve, inklusive lys lilla, pink, turkis blå, og mere. The Pink Zebra Shift Knob Cover fra PinkCarAccessoriesShop.com er en sjov mulighed.

Bil shifter dækker koste mellem $ 10 og $ 40. De arbejder bedst til manuelle transmissioner, men nogle kan være designet til at passe automatik samt. Hvis du kører en automatisk, skal du huske at spørge om dette problem, før de køber.

Exterior Biltilbehør med Girly Style

Din bil interiør er ikke det eneste sted at udtrykke dig. Hvis du tilføjer et par tilbehør til ydersiden af ​​din bil, vil du blive overrasket over, hvor meget opmærksomhed det tiltrækker. Prøv nogle af disse sjove ideer.

Girly bil overføringsbilleder

Pige Autotilbehør Idéer

Kiss mark læber bil decal

Hvis du leder efter en billig måde at øge feminine appel af dit køretøj, kan du prøve at tilføje girly bil overføringsbilleder. Du kan finde klistermærker og mærkater i næsten alle motiv du kan forestille dig fra sommerfugle og prinsesse kroner til blomster af enhver art. For at opnå maksimal effekt, bestille en flok blomst decals fra et site som Hippy Motors og gruppere dem sammen.

Decals er billige, normalt spænder fra mindre end $ 5 til omkring $ 20. Større decals til formål at dække hele siden eller dør af din bil kan koste en smule mere. Når du vælger en mærkat, være sikker på det er en du kan fjerne uden at beskadige bilens lak.

Hitch Covers

Hvis du kører en lastbil, har du en ekstra mulighed for at tilføje nogle ret stil til dit køretøj. Hitch dæksler er designet til at passe over hitch knappen på bagsiden af ​​din lastbil, og de kommer i alle former for sjove stilarter og girly farver. Du kan endda annoncere din kærlighed til en favorit mærke som med den lyserøde camo Jeep hitch dækker fra AnyCovers.com.

De fleste hitch covers koste mellem $ 30 og $ 60. De kommer i forskellige størrelser, der passer forskellige køretøjer og uforudsete hændelser. Før du bestiller, skal du sørge for hitch du har valgt vil passe til din lastbil.

Undervognsdele Light Kits

Intet tiltrækker varsel som en undervognen lys kit. Disse kits omfatter farvet lys, der lægger til din bils undervogn, der giver en cool glødende effekt, mens du kører rundt om natten. De kommer i næsten alle farver og har forskellige tilstande for blinkende mønstre. Nogle, som Universal LED Kit fra Street slå Told, selv kommer i lys rosa.

Undervognsdele lys kits normalt arbejder med de fleste biler, men du kan få brug for at få dem professionelt installeret. Forvent at bruge $ 100 til $ 200 for lyset kit, plus ekstra til installation.

Steder at shoppe for Girl Biltilbehør

Hvis du er interesseret i shopping for nogle girly auto tilbehør, har du masser af valgmuligheder. Flere internet detailhandlere specialiserer sig i disse emner, eller har store afsnit om damer, der elsker deres biler.

Piger Kærlighed Wheels

Pige Autotilbehør Idéer

Tinker Bell Fearless Flirt Floor Mats

Piger Kærlighed Wheels er en stor hjemmeside for sød og smuk bil tilbehør. Denne hjemmeside tilbyder tilbehør som hjulkapsler, grafik og sædebetræk. Andre poster er rettet mod pige tegneseriefigurer som Tinkerbell. Piger Kærlighed Wheels lover frække sædebetræk, smukke hjulkapsler og yndig tilbehør som Visir og CD arrangørerne. Der er også en stor samling af decals.

Bil Decor

Bil Décor tilbyder pink og teen driver indretning og en hel afdeling kaldet girly bil bling. Du finder også cool bil magneter, fuzzy terninger, antenne ball græsklippere, og store pige gaveideer. Du kan endda tilføje en vase og blomster til din bils instrumentbræt.

Tilpassede Creations

Hvis du ønsker at klæde sig mere end dine sæder og rat, produktioner, tilbyder pige-tema bil tilbehør. Indstillinger omfatter brugerdefinerede gearknopper, juvelbesatte dørlåse, akut bremse håndtag, mobiltelefon tilbehør, brugerdefinerede pedaler, hitch covers og et komplet sortiment af Betty Boop bilplejeprodukter.

Gør Driving Fun

Bil tilbehør er en fantastisk måde at tilføje stil til dit køretøj og gøre kørslen endnu sjovere. Din lokket-out tur vil vende hoveder overalt du går, og temmelig boligtilbehør vil gøre dig til at smile, næste gang du sidder fast i trafikken.