Picnic frokost Idéer

Picnic frokost Idéer

Vejret er varmt, blomsterne skyder op, og tanken om frokost al fresco er mere tiltrækkende end nogensinde, så her er nogle picnic frokost ideer til at få dig på din vej til pastorale fornøjelser.

Picnic frokost Idéer

Tanken om en picnic frokost fremmaner billeder af klunketiden kjoler, store floppy hatte, og eftermiddage inaktiv væk spille kroket. Mens dress code og slagplan er op til dig, nogle grundlæggende menu ideer er standard. Du ønsker at huske på, at de bedste picnic frokost ideer er dem, der ikke indebærer en masse arbejde når du kommer til det perfekte picnic spot.

The Picnic Menu

Tag et kig på din picnic kurv og overveje, hvor mange mennesker, du forventer at deltage i din picnic. Hvis du forventer en menneskemængde, er det mere end acceptabelt at bede alle om at bringe noget sammen for at dele. Hold en liste over, hvad folk tilbyder at bringe og få klar alternativer, hvis mere end én person ønsker at bringe den samme vare. Det ville ikke ødelægge picnic, men det kunne være en smule skuffende, hvis du endte med fem versioner af kartoffelsalat og ingen entrees.

Apropos entrees, er det normalt bedst at huske på, at mens plader, sølvtøj og kopper let transporteres i, mikrobølgeovne ikke. God menu ideer til en picnic vil omfatte:

  • Stegt kylling, som kan gøres aftenen før og serveres kold.
  • Panini Sandwiches, som kan gøres morgenen og pakket ind i papir for at holde dem friske.
  • Makaroni salat
  • Kartoffelsalat
  • Deviled æg
  • Krabbe kager

Glem ikke drikkevarer

En dejlig Beaujolais eller Merlot er generelt en sikker satsning, men hvis du har stegt kylling eller Krabbe kager, vil en Chardonnay arbejde lige så godt. Husk proptrækker og nogle få ikke-alkoholiske drikkevarer til børnene også.

Dessert Gør Day

En handy kage luftfartsselskab, findes på de fleste supermarkeder, vil hjælpe dig med at transportere enhver kage til picnic.

Løft Picnic

Husk at tjekke de lokale love, før du begiver dig ud til din picnic. Nogle parker vil lade voksne drikker vin i det offentlige, mens andre vil lade park rangers konfiskere enhver alkoholholdig drik, de finder. Og du rydde op i alle dine papirkurven, før du forlader. .