Picnic Fødevaresikkerhed

Picnic Fødevaresikkerhed

Spise ud af døre er en fornøjelig udendørs aktivitet for mange mennesker, og observere ordentlig sikkerhedspraksis picnic fødevarer vil nedsætte risikoen for sygdom.

Farer i Picnic Foods

Der er et par grunde til, picnic fødevarer kan være farlige for dit helbred. Mangel på køling er et problem. Når fødevarer, der er beregnet til at blive holdt kold sidder ud for en tid, skadelige bakterier har en chance for at vokse. Jo længere, at fødevarer sidder ud, jo større er sandsynligheden for, at indtagelse af det vil føre til sygdom.

Når varme fødevarer ikke køles hurtigt efter madlavning, kan denne praksis skaber et miljø, der fremmer væksten af ​​bakterier. Kogte fødevarer, der skal bruges på en picnic skal placeres i lavvandede pander og nedkølet med det samme.

Når picnic fødevarer bliver håndteret af flere personer, enten under forberedelse eller betjener etaper, det skaber potentialet for en fødevare sygdom. Fælles elementer tjente ved disse lejligheder, såsom salater lavet med mayonnaise, hamburgere og skåret frugt, kan være en grobund for bakterier.

Picnic Fødevaresikkerhed Tips

Før du begynder at forberede alle fødevarer, der vil blive serveret på en picnic, vaske og tørre dine hænder grundigt.

Sørg for, at dit arbejde overflade er ren. Tjek de redskaber og containere, som du vil bruge til at lave mad for at sikre, at de er ren samt. Plan om at lave mad og forberede de fødevarer, du vil, der sidder i picnic ikke mere end 24 timer før arrangementet. Pre-kogte fødevarer bør spredt ud i lavvandede pander, således at temperaturen kan sænkes hurtigt. Hvis du har brug for at tø ud fødevarer, så gør det i køleskabet.

Brug af mayonnaise ikke fører til bakterievækst; det er for sure til at understøtte bakterier. Når denne bestanddel er blandet med andre fødevarer, bakterier kan begynde at vokse, hvis maden ikke er nedkølet.

Hvis du planlægger at tjene skære frugt, sådan meloner, skal det holdes koldt. Salmonella bakterier kan vokse på vandmeloner og cantaloupe, og bakterierne kan findes på skorpen. Den melon skal vaskes grundigt før skæring. Når det er blevet skåret, skal nedkøles til at stoppe bakterievækst stykkerne.

Pakning Food for Picnic

Når pakning mad til picnic, skal du sørge for, at varm mad forbliver varm og kold mad forbliver kold. Anvende et isoleret køler eller beholder og tilsæt is eller frosne kolde pakninger for at holde temperaturen på eller under 40 grader Fahrenheit. Du kan lave din egen isblok ved frysning vand i mælkekartoner eller en plastikbeholder.

For at holde den kolde tørfoder, gemme dem i vandtætte beholdere. Du kan også ombryde maden i folie eller plastik wrap. Placer gelpakninger eller isblokke i mellem pakker med mad. Placer ikke din mad oven på isen.

Anbring ikke køleren i bagagerummet på din bil. Under den varme sommer, kan temperaturen i denne del af bilen nå over 140 grader Fahrenheit. Når du ankommer til picnicområde, placere en tæppe over køleren og holde det i et skyggefuldt sted. Køleren skal holdes lukket, indtil det er tid til at tjene fødevarer at bevare kulde.

Hvis du planlægger at transportere varm mad til picnicområde, wrap disse elementer i håndklæder og derefter et lag af avis for at holde varmen i. Når dette trin er gennemført, sætte maden i en kasse eller en tung papirpose. Hvis du ikke sætter den varme mad på grillen ved ankomsten, har planer om at spise den varme mad inden for en time. Pack nogle fugtige vådservietter og har alle rense ud deres hænder før du spiser. Du bør også medtage masser af redskaber, så der er ingen chance for et element, der kan have været i kontakt med rå fødevarer, der anvendes.Et andet aspekt af picnic fødevaresikkerhed, du skal huske på er, at fødevarer skal holdes dækket før servering. Du ønsker at undgå fødevarer bliver forurenet af insekter.