Pick Up Your Pace: Fire Tips til at køre hurtigere

Uanset din tidligere evne eller erfaring niveau, vil du sandsynligvis drage fordel på en eller anden måde fra et par tips til at køre. Et af de spørgsmål, som mange nye løbere behandler oftest er picking up tempoet. Det kan være meget svært at presse dig selv ud af din comfort zone og begynder at køre hurtigere. Men hvis du er interesseret i konkurrencedygtig drift, eller hvis du bare på udkig efter en måde at forbedre din egen personlige optegnelser eller forbedre din kondition, en af ​​de bedste måder at gøre det er at finde måder at øge din hastighed . Læs videre for et par tips til, hvordan du gør dette mest effektivt.

1. Tilføj til din Omsætning Rate

I løb, henviser din omsætningshastighed til den hastighed, hvormed du løfter fødderne op ud af jorden. Generelt, jo hurtigere at din omsætningshastighed er, jo hurtigere, du vil gå. En af de bedste måder at forbedre din generelle løbehastighed er at arbejde på at opbygge din omsætningshastighed, så du forbedrer det så godt. Du kan gøre dette ved at køre et sæt afstand eller tid i et tempo, der er noget udfordrende for dig og tælle hver gang din venstre fod rammer jorden. Efter hvile i et par minutter, kan du prøve den samme afstand eller tid igen og arbejde på at have et lidt højere antal fod hits; selv en eller to er en forbedring.

2. Gør brug af en Tempo Run

Et tempo løb er en type uddannelse regime, der bruges af sportsfolk til en række forskellige sportsgrene og aktiviteter. Den består af en kort periode med opvarmning ved en lavere hastighed, efterfulgt af en medium længde interval medium til hårdt løb, efterfulgt af et andet interval, svarende til den første, til at køle ned i en komfortabel hastighed. Ved at blande et tempo køre på 20 minutter eller så ind med din standard kører regime mindst en gang om ugen, kan du forbedre din generelle hastighed over tid.

3. Prøv en Interval Run

En interval løb skubber din krops tolerance for mælkesyre oprustning ved fortsat at arbejde dig ud uden at give tid til at opdatere eller køle helt i forskellige intervaller. Efter en kort opvarmning, prøve at køre på et ret hurtigt tempo i 1 til 2 minutter, derefter gå eller jogge langsomt i yderligere 30 sekunder til 1 minut. Gentag denne kombination af hårde kørsler og langsommere hvileperioder for alt mellem 2 og 5 gange. Til sidst, vil din krop blive mere vant til at operere på det højere motion tærskel, og du vil være i stand til at presse dig selv til at køre hurtigere.

4. Tab Vægt

En af de bedste måder at hjælpe med at forbedre din hastighed er at miste en smule vægt. Dette gælder kun, hvis du er over din idealvægt, som at miste overskydende vægt ud over det kan faktisk få dig til at miste muskelmasse og hastighed samt.