Photo Sharing: Digitale kameraer for online fotos Tips

All-Weather Digitalkameraer

Hvis du gerne dele online fotos, der er taget i regn, sne eller at fremragende støv storm, Moder Natur leveret, så du måske ønsker at se på at få en all-weather digitalkamera. Mens næsten alle de al slags vejr digitale kameraer ikke at blive nedsænket i vand, kan du roligt få dit digitale kamera drysses på og ikke pådrage skade.

En all-weather digital kamera er ikke en stor eller omfangsrigt digitalkamera og har alle de funktioner, du gerne vil have for at dele billeder online. Og det har, at man ekstra bonus: det er vejr tolerant! Hvis du ønsker at dele online fotos fra din rejse til Colorado skiløb, men du er ikke sikker kameraet vil håndtere sneen, overveje en all-weather digitalkamera. Det kan sætte dig tilbage næsten $ 300, men forestille sig, hvordan mange flotte billeder, du kan snap og dele, når du er hjemme fra den tur!

Kodak Easy Share Kamera til fotodeling

Kodak Easy Share digitalkamera er et af de mest populære digitale kameraer på markedet i dag. Hvad er så fantastisk ved dette kamera, når det kommer til deling af fotos?

Nogle Kodak Easy Share digitalkameraer, såsom Kodak Easy Share One kamera, Wi-Fi klar, hvilket betyder at du kan dele dine billeder med det samme efter at have taget dem. Du kan også bruge Kodak Easy Share galleri til e-mail billeder taget med dette kamera direkte fra dit kamera. Denne cool Easy Share kamera giver dig mulighed for at skære mellemmanden, når det kommer til at dele dine digitale billeder.

Docks til digitalkamera

Mange digitale kameraer leveres med en dock, der kan gøre for at dele fotos meget lettere. Et digitalt kamera dock er her du placerer dit digitale kamera, tryk på en enkelt knap, og uploade dine billeder i et enkelt trin.

Mange mennesker udnytter digitale kamera dokker at bidrage til at fremskynde deling af fotos proces, fordi det er nemmere end blot at trykke på en knap for at få dine fotos til din computer? Du kan også tilslutte dit kamera dock direkte til din printer for at udskrive billeder direkte fra kameraet uden at overføre.

Mindre Dyrt Digitalkameraer

Mennesker, der deler fotos online nødt til at have et digitalt kamera til at fastgøre disse fotos til download. Problemet er, kan digitale kameraer få ganske dyrt. Hvad hvis deling af fotos er bare en hobby for dig, og du ikke ønsker en virkelig dyre digitalkamera? Er der mindre dyre digitale kameraer derude, der stadig vil give mulighed for online foto deling?

Svaret er ja! Der er en masse kameraer derude, der er tilgængelige for under $ 200. Der er endda digitale kameraer derude for under $ 100. Hvad forbrugeren har brug for at huske er ikke hver kamera er det rigtige for dig. Det er stærkt antydet, at du gør nogle forskning for billigere digitale kameraer og finde en, der har de funktioner, du ønsker, og den pris, du ønsker. Husk, hvis du deler dine fotos, du lægger på nettet, kan du ofte foretage ændringer dem på billedet deling websted, du bruger. På den måde visse funktioner, såsom reduktion af røde øjne, kan ikke være en nødvendighed i at finde det rigtige kamera.

Billigere digitale kameraer er derude! Gør dit hjemmearbejde for at finde den bedste for dig!

Peg og skyd digitale kameraer

Leder du efter et kamera, der er nemt at bruge og kræver ikke en masse smarte kontroller at køre det? Hvis ja, kan et punkt og skyde digitalt kamera være den rigtige for dig.

Et punkt og skyde digitalt kamera er almindeligt anvendt af begyndere, fordi det er nemmere at bruge i forhold til mere avanceret kameraer. Det betyder ikke, at peg og skyd kameraer er udelukkende til begyndere eller betyder det, at disse typer af kameraer ikke har nogle pæne funktioner med dem.

Peg og skyd kameraer kan tilbyde zoom, evnen til at tage film med det og høre lyden, og placere specielle effekter omkring billeder, du optager. Disse typer af digitale kameraer er fantastisk til online deling af fotos og udnyttes af mange for at gøre netop det!

Nogle eksempler på peg og skyd digitale kameraer:

Canon Powershot serien spænder i pris fra $ 125 til $ 470. Prisen varierer med de tilgængelige funktioner.

Pentax Optio serien spænder i pris fra $ 122 til $ 950. Igen, det varierer på grund af de funktioner, der er tilgængelige på hvert kamera.

Sony Cybershot-serien spænder i pris fra $ 175 til $ 380.

Disse er blot nogle få af de peg og skyd digitale kameraer; der er en masse derude.

Valg af det rigtige digitalkamera til online fotos

Er du har en hård tid beslutte lige hvad type digital kamera er det rigtige for dig og for din kærlighed til online deling af fotos? Hvis ja, kan et digitalt kamera regnemaskine hjælpe.

Prøv at gøre en simpel internet søgemaskine søgning efter "digitalkamera regnemaskine" for at se hvilke regnemaskiner er tilgængelige. Når du har gjort dette, kan du klikke på regnemaskinen, du vil bruge, og besvare spørgsmålene. Forvent spørgsmål, som vil bede dig om at beskrive dig selv. Er du en fodbold mor? En verden rejsende? Hvilken beskrivelse passer dig bedst? Du kan også spørge, hvor erfarne af en fotograf du er, og foretrækker du at holde tingene simple eller kan du lide mere komplekse måder at fotografere ting? Du bør også blive spurgt, om du vil dele dine fotos online.

Når du har udfyldt spørgsmålene på det digitale kamera lommeregner, skal du få anbefalinger, som digitalt kamera er det rigtige for dig og for din online foto deling.