Pet Medicin: Tips Om Pet vitaminer og kosttilskud Tips

Kunne dit kæledyr overleve som vegetar?

Kunne dit kæledyr leve en sund livsstil som vegetar? Som du sikkert ved, katte er kødædere-de har brug for protein fra kød. Det er også blevet bevist, at katte har en højere behov for proteinindtag generelt end hjørnetænder.

Meget gerne mennesker, hunde er altædende-de er i stand til at udnytte kød og grøntsager både for at skabe en afbalanceret kost. Faktisk er hunde er udmærket i stand til at komme sammen ganske sundt på en velafbalanceret vegetarisk kost.

Hvis du skulle sætte en kat på en vegetarisk kost, vil det være sandsynligt, at lide ernæring-wise, da det kræver mere protein end en hund. Hold din hunds kost og ernæring behov i tankerne, når du vælger en fødevare.

Ikke overdrive eller Underdo Fiber

Hvor meget fiber er dit kæledyr bliver? Fiber, som opnås via planter, er et meget vigtigt element i en afbalanceret kost. Fiber er ufordøjeligt stof findes i fødevarer, der hjælper til at støtte et sundt fordøjelsessystem.

Minimale mængder af fiber er afgørende i medvirken ordentlig mad fordøjelse. Uden den rigtige mængde af fiber i din hunds kost, kan dit kæledyr lider fordøjelsesproblemer såsom diarré og forstoppelse, hvilket kan føre til potentielle sundhedsrisici.

Før du overhovedet tænke på at købe den billigste mærke af foder i supermarkedet huske på, at det, du gemmer i penge dit kæledyr kan betale for med hans helbred. Fordi det er billigere at fremstille, en masse af de ringere kvalitet dyrefoder tendens til at have mere fiber end de fleste dyrefoder. Den korrekte mængde fiber er afgørende, når de foretager PET kost og ernæring beslutninger.

Aktuel hudlidelser hos kæledyr

Er Fido begynder at føle sig mere som et firben end en hund? Skællende, tør hud er en uheldig betingelse, at mange hunde lider af. Aktuel hudlidelser kan være ubehageligt eller ligefrem smertefuldt for din lodne ven, så være på udkig efter tegn på, at din hund lider af en. Nogle symptomer kan nævnes:

• Tør, skællende hud
• Rød, betændt hud
• blærer, stød eller pustler
• Sparse eller spredte frakker
• skællet hud
• Konstant bidende, skrabe eller gnide i huden

Hvis du bemærker nogen af ​​disse tegn, skal du kontakte din dyrlæge med det samme for at drøfte behandlingsmuligheder. En glimrende løsning omfatter naturlige homeopathics, som du kan have leveret direkte til din hoveddør.

Pak dit kæledyrs mad med protein

Hvor meget protein er dit kæledyr bliver? Protein er et vitamin, der er en væsentlig ingrediens i opskriften på en god pet hede. Protein er dit kæledyrs kilde af aminosyrer-aminosyrer er nødvendige for fremstilling af hud, muskler, knogler, pels, og alt andet inde i kroppen. Protein er en vigtig del af dit kæledyr kost og ernæring behov.

* Hvis du er forvirret over det nøjagtige beløb af protein, at dit kæledyr har brug for i sin kost, anslås det, at en typisk hund kræver 20% i hund fødevarer og typiske kat kræver 30% i kattefoder.