Pet Medicin: Tips Om Pet Allergier Tips

Fido er mere følsom end du tror

Tror du, at Fido har allergi? Allergi er almindelige i dyr, og der er en god chance for, at din hund har en. Nøglen til at kontrollere denne betingelse er der noterer ting, som din lodne ven er følsom. Nogle almindelige allergier omfatter:

• Planter, især dem med fedtet blade, at dit kæledyr børster imod
• Støv
• Avispapir
• rensemidler og blegemidler
• Tæppe deodorizers
• Uld
• aktuelle medicinering

Hvis dit kæledyr er diagnosticeret med en allergi, vil din dyrlæge sandsynligvis ordinere en hund allergi relief medicin, der vil hjælpe med at holde Fido tilstand under kontrol. Det er også nyttigt, men at slippe af med problemet-slippe af med eller holde denne hvalp væk fra ting, som han er allergisk.

Spot de symptomer

Hunde er de dyrearter oftest ramt af allergi. Hvis din hund lider af allergi symptomerne vil sandsynligvis overfladen, før han lægger tre år. De første tegn er typisk øre eller hudirritationer, så hold øjnene åbne!

Det er almindeligt for kæledyr at være allergiske over for visse typer af fødevarer, såsom kylling, oksekød, majs, fisk, sojabønner, og hvede. Hvordan kan du fortælle om din lodne ven er at have en reaktion? Hvis din hund er allergisk over for visse fødevarer, vil du bemærke reaktioner såsom kløe, opkastning og diarré. Bring ham til dyrlægen og se ind i en form for allergi relief. Diskuter dine muligheder med dyrlægen.

Hjælp dit kæledyr Feel 100% bedre

Hvordan præcis bør en kæledyrs allergi behandles? Svaret er, at hvert dyr er forskellige, og sværhedsgraden af ​​symptomer varierer.

Behandlinger vil blive administreret fra sag til sag. Nogle dyr skal ugentlige eller månedlige skud for at holde deres tilstand under kontrol. Nogle dyr har brug for særlige shampoo til at hjælpe dem til at føle mere komfortabel. Og i ekstreme tilfælde kan et dyr kræver en luftrenser eller endda en luftfugter til at trække vejret lettere.

Nogle gange er den bedste løsning er at fjerne, hvad det er, at dit kæledyr er allergisk over for. Derudover vil din dyrlæge sandsynligvis foreslå en allergi relief produkt, der vil hjælpe din lodne ven føler 100% bedre. Der er mange aktuelle produkter derude samt piller, der indeholder antihistaminer eller kortikosteroider. Du må ikke behandle dit dyr med et produkt, der normalt bruges af mennesker.

Er din Kitty har allergi?

En af de mest almindelige problemer, som katte ansigt er allergi. Når en kat er at have en allergisk reaktion sit immunforsvar overreagerer på visse stoffer, at dyret udsættes for. Reaktionen kan overfladen på en af ​​tre måder:

• Lokaliseret irritation på ét område af kattens krop eller generaliseret irritation over hele kattens krop
• Åndedrætsbesvær (hoste, nysen, hiven efter vejret, næse og øjne udledning, etc.)
• Fordøjelsesproblemer (diarré eller opkastning)

Hvis du har endda en anelse om en mistanke om, at din kat lider af allergi, skal du kontakte din dyrlæge-det straks er bedre at forebygge end at helbrede. Beskriv din kats symptomer til dyrlægen, og han vil være i stand til at rådgive dig om, hvad de skal gøre næste. Det er sandsynligt, at din kat får brug for en allergi relief medicin.

The Usual Suspects

Mange katte lider af en række forskellige allergier, og en kat, der har en allergi vil sandsynligvis have andre. En række forskellige ting kan forårsage allergiske reaktioner hos din kat. Nogle almindelige allergi udløser omfatter:

• Airborne irriterende, ligesom pollen
• Kontakt allergi (objekter, der irriterer dyr efter langvarig kontakt)
• Fødevareallergi (nogle katte er følsomme over for visse fødevarer)

Vær opmærksom på din kitty og være på udkig for allergi. Hvis du mener, at din kat lider af allergi, bringe hende til dyrlægen med det samme.

Dyrlægen vil køre tests for at fastslå årsagen til problemet. Så vil han sandsynligvis ordinere en kat allergi relief medicin.

Overvåg Fluffy kost

Se, hvad Fluffy spiser! Ca. 5 til 10 procent af alle kæledyr allergi problemer er forårsaget af fødevarer. En fødevareallergi vil overfladen i form af udslæt, svær kløe, eller dermatitis-nogle gange vil de endda resultere i opkastning og diarré. Derudover kan fødevareallergi give din normalt temmelig kitty slick, fedtet hud og endda forårsage hårtab.

Hvis din kat er allergisk over for en bestemt fødevare virkninger vil ikke være indlysende overnight-det kunne være hvor som helst fra 7 dage til 10 års eksponering, før virkningerne af allergi blevet tydeligt. Faktisk vil over 80 procent af katte med fødevareallergi forbruge det allergen-holdige fødevarer i over 2 år før visning symptomer. Tal med din killing s dyrlæge om behandlingsmuligheder.

Spot Disse Steder!

Den pels og hud af din pooch kan fortælle en meget allergisk fortælling. Hvis din hund har en allergi, holde dine øjne flåede for tegn på irritation af huden. Nogle af disse symptomer omfatter:

• Dermatitis
• Ændringer i pigment
• Udslæt
• Hud udbrud
• Pustler

Hudirritationer vil oftest vises på maven, hage, ører, inderlår, armhuler, anal område, og under halen-sørg for at undersøge disse områder.

Dyrlægen vil bruge hud lappetest at finde ud af årsagen til kontaktallergi. Derefter vil han sandsynligvis ordinere en allergi relief medicin.