Pet Medicin: Pet Respiratory Problem Tips

Er du sikker på, at er en hoste?

Hvis din hund er hoste eller hiven efter vejret, ikke ignorere det. Pet astma er ikke noget, der bør tages alvorligt. Hvis din hund lider af denne lidelse, er det sandsynligt, at han er yderst ubehageligt, eller lider af en ekstrem sundhedsrisiko.

Bronchiale og astmatiske tilstande kan hindre din hunds vejrtrækning og lægge vægt på hjertet. Må ikke udskyde behandling - bringe ham til dyrlægen, så snart du begynder at opdage symptomer.

Hvis din hund viser tegn på astma, skal du ikke være så sikker på diagnosen. Hjerteorm generelt har mange af de samme symptomer som astma. Derfor er det bydende nødvendigt, at du beder dyrlægen at administrere en hjerteorm test. Din hund regner med dig at tage sig af ham og venter for længe kunne bringes i fare hans helbred eller endda hans liv-holde det i tankerne.

Tjek dit kæledyr vejrtrækning

Vil du vide hemmeligheden til at styre kæledyr astma? Lær at genkende det! Du bør tjekke din hunds respirationsfrekvens, før du selv bemærker en problemorienteret mens han er rask (den gennemsnitlige respirationsfrekvens for en hund er 10 til 30 vejrtrækninger per minut, mens en kat vil have 20 til 30 vejrtrækninger per minut). Følg instruktionerne nedenfor for at se din lodne ven vejrtrækning:

• Få dit kæledyr til at ligge eller stå stille.
• Hold et stopur i den ene hånd og enten en Kleenex eller et spejl i den anden.
• Hold spejlet eller Kleenex under dit kæledyrs snude til at bestemme vejrtrækning (spejlet bør tåge med hvert åndedrag, mens vævet bevæger).
• Bestem, hvor mange vejrtrækninger dit kæledyr gør i et minut.
• Hvis dit kæledyr åndedræt er unormal kontakte din dyrlæge med det samme.

Hvad, præcist, er Pet Astma?

Obstruktiv og allergiske lungesygdomme påvirker ofte hunde. Betingelserne er ofte benævnt "astma", "bronkitis," eller "bronchial astma". Disse lidelser er ikke påvist let og sandsynligvis repræsenterer en bred vifte af lungesygdomme. De gør dog, deler en fælles fund af over-reaktive luftveje.

De allergiske midler er generelt direkte irriterende til luftvejene eller genstande, der er tilbøjelige til at fremkalde allergiske reaktioner i luftvejene. Uanset årsagen, eftervirkningerne er altid ens:

• Muskelkramper i bronkier
• Slim Build-up
• Ophobning af cellemateriale

Tal med dig dyrlæge din hunds muligheder for kæledyr respiratoriske medicin, der kan give ham nogle forholdsregler.

Air Reparation for Fido

Lad os se det i øjnene, Fido er ikke altid i stand til at fortælle dig præcis, hvordan han føler, det er op til dig at lægge mærke til de sygelige tegn.

Symptomer på PET respiratoriske problemer omfatter: hurtig eller overfladisk vejrtrækning, træthed, snorken, og grundlæggende symptomer på allergi, såsom løbende næse og øjne eller nysen og løbende øjne. Ønsker du at vide den bedste måde at gøre dit kæledyr føle sig bedre tilpas? Prøv at rense luften i dit hjem! Invester i en luftrenser og støv regelmæssigt. Derudover dit kæledyr have oplært ofte at reducere skæl.

Hvis grooming dit kæledyr og rense luften ikke gøre det trick, kan dit kæledyr lider af en mere alvorlig tilstand. Hvis dette er tilfældet, bringe dit dyr til dyrlægen med det samme for at drøfte behandlingsmuligheder. Pet respiratoriske medicin kan være dyrt, men her er en hemmelighed - du kan spare på online discountforretninger hvis dyrlægen faxer en recept.

Kende fakta

Har dit kæledyr har luftvejsproblemer? Hvis du opdager, at din lodne lille ven lider af en respiratorisk tilstand, er det bedst at se en dyrlæge med det samme. En dyrlæge kan ordinere en respiratorisk medicin til at dulme din dyrets smerte. Vær opmærksom, selv om - dyr kan lide negative bivirkninger på nogle medikamenter. Her er nogle ting at huske på:

• Visse lægemidler bør ikke anvendes, hvis dyret har en kendt overfølsomhed eller allergi over for lægemidlet.

• Hvis kæledyret er diabetiker eller lider af hyperthyroidisme, bruge stoffet med yderste forsigtighed.

• Under og efter administration, bør pulsen monitoreres omhyggeligt. En hund hjertefrekvens bør ikke overstige 120 slag per minut og en kats bør ikke overstige 150 slag per minut.

• Visse lægemidler (aminophyllin, natriumbicarbonat, epinephrin, betablokkere, nogle bedøvelsesmidler, og tricykliske antidepressiva) interagere med andre medikamenter, så tale med din dyrlæge for at være sikker.

Lad ikke at Kitty Pant og Heave

Er Whiskers pustende og heaving? Cat astma kan være en alvorlig tilstand, især hvis din killing er overvægtig. Det første, du skal gøre er at få din kat på en diæt. Tal med din lokale dyrlæge om særlige fedtfattig mad, som du kan give til din specielle ven til hjælpe med at få ham eller hende på rette vej til sundhed. Den næste ting du skal gøre er at investere i en luftfugter-dette vil hjælpe at kitty ånde med lidt mere lethed.

Selvfølgelig, hvis din søde kitty lider af svær astma er det bedst at få din elskede kat til dyrlægen.

Kur og vedligeholdelse

Vil min hund nogensinde være fri for astma? Det er ikke sandsynligt, at din hund kan "kureres", men du kan sikre din hund forbliver komfortabel og lever en aktiv livsstil.

Hunde med obstruktiv lungesygdom kan generelt opretholdes med en række medikamenter. Og i sidste ende, vil du sandsynligvis finde sygdommen helt håndterbare. I nogle tilfælde en "kur" kan findes, hvis årsagen er specifikt udpeget. Desværre denne diagnose er sjælden. Den gode nyhed er, at din hund kan leve et normalt liv med brugen af ​​behandlinger. Husk dog, at ekstreme tegn på åndedrætsbesvær betragtes en nødsituation-get, at pooch til dyrlægen, ASAP!