Pet Medicin: Pet Behavior Management Tips

Tæm At Beast!

Er din familie kæledyr pludselig optræder mere som Cujo end Lassie? Hvis din hund pludselig viser drastiske ændringer i temperament, kunne du have et alvorligt problem på dine hænder. Pludselige personlighed ændringer kan være en indikation af en psykisk lidelse, og bør ikke ignoreres, skal du kontakte din dyrlæge med det samme. Der er en række effektive pet adfærd medicin til rådighed, der kan hjælpe dig med at få din nuttede ven tilbage til normal.

Chlorpromazin er et lægemiddel, der kan anvendes som et antiemetikum eller et beroligende middel. Dette stof er så effektiv, som er en af ​​de mest udskrevne antipsykotiske lægemidler på markedet. Det undertrykker unormal adfærd, reducerer aggressivitet, og inducerer en beroligende effekt.

Calm Fido nerverne

Har Fido har svært ved at sidde stille? Vi ved alle, hvordan det føles at være nervøse og overdrevent arbejdet op-det er ingen picnic. Hvis din hund bliver antsy og ophidset på en regelmæssig basis, han kan have en tilstand, der kræver opmærksomhed. En PET opførsel problem er noget, som ikke bør tages alvorligt. Kontakt en dyrlæge med det samme og få dit kæledyr undersøgt.

Acepromazinmaleat er et phenothiazin beroligende, der ofte er nyttige i beroligende en hund med en adfærd problem. Denne medicin formindsker angst og forårsager både blodtryk og puls falder. Acepromazin blokerer kontrol af visse blodkar og hjælpemidler i at få mere blodtilførslen til visse områder af kroppen.

Hjælp din pooch tænke mere klart

Uanset arter, ingen af ​​os er uovervindelig for de negative virkninger, der er involveret med aldring. Efterhånden som din hund bliver ældre er det sandsynligt, at han vil lide af en destruktiv symptom eller den anden. En af de mest uheldige tilstande forbundet med aldring er senilitet. Der er ikke noget mere hjerteskærende end at se din elskede familiehund kamp mentalt. Finde trøst, men i det faktum, at der er mange store adfærd management medicin på markedet.

Er Spot Har separationsangst?

Har din hund gå ind vanvid eller en depression, når du forlader huset? Lad os se det i øjnene, vores kæledyr nyde vores virksomhed og ikke ønsker at blive ladt alene. Som et resultat, en hund, der er tilbage alene hjemme ofte er i risiko for at udvikle adfærdsproblemer. Nogle af disse problemer omfatter:

• Barking eller hylende ustandseligt
• at tygge og bidende møbler og genstande
• Brug af offentligt toilet i huset
• moping

Hvad kan du gøre for at bedre situationen? Tal med din dyrlæge om behandlingsmuligheder. Clomicalm Tabletter har vist sig at være ganske effektiv i behandling af denne tilstand. I virkeligheden er dette den eneste medicin, der er blevet godkendt til behandling af separationsangst hos hunde. Dette stof gør det nemmere for din pooch at opgive negative adfærd og deponere nye positive.

Er din Pooch Har Blues?

Har din lodne ven mistede sin pep eller gnist? Ligesom mennesker, kan dyrene lider psykiske lidelser som depression. Vær opmærksom på PET adfærd. Har du bemærket, at din hund har mistet sin legende energi? Er han nægter at spise? Er han blevet asocial? Er han moping eller skjule? Hvis du bemærker nogle af disse symptomer, skal du kontakte din dyrlæge med det samme.

Doxepin, et antidepressivt (humør elevator), kan være ganske effektivt til behandling af depression hos dyr. Dette medikament anvendes til behandling af både depression og angst. Desuden kan det også anvendes til at behandle kronisk smerte, mavesår sygdom, og nogle hudsygdomme

Ro, der Stressede Pooch!

Høje stressniveau kan medføre, at din hund til at udvikle et kæledyr adfærd problem. Hvis din hund er udsat for stress (især under boarding eller rejser) kan du se på en medicin, der kan hjælpe med at stoppe og forebygge negative adfærdsmæssige problemer, herunder:

• Barking
• afføring
• tisser
• klynke og Klynkende
• tygge og bidende

Diskuter effektive behandlingsmuligheder med din dyrlæge. Comfort Zone med DAP er en fremragende behandling med dokumenterede resultater. Det simulerer naturligt beroligende feromoner, der hjælper rolig hunden, selv under de mest stressende forhold. Denne medicin har evnen til at reducere eller endog helt eliminere stressrelaterede adfærdsmæssige problemer.

Stop Defiant vandladning

Når du kommer hjem, er du ofte mødt med duften af ​​cat urin i stedet en glad kitty? Katte, der er ekstremt stressede har en tendens til at få budskabet igennem ved at sprøjte eller tisser i andre end kattebakken steder. Uønsket vandladning kan være en af ​​de mest frustrerende af dårlige kæledyr adfærd. Denne modbydelig vane kan føre til ødelæggelse af både møbler og tæpper. Frygt ikke, men der er håb for, at katten endnu!

Det er blevet bevist, at hovedårsagen til, at katte tisse andre steder end kattebakken er fordi de er stresset. Det er en rigtig god idé at investere i en Comfort Zone Plug-in med Feliway. Dette plug-in indeholder en formel, der efterligner duften af ​​katte ansigtet feromon. Du kan bedst udnytte disse plug-ins ved at placere dem i det område, at katten frequents mest. Duften vil berolige og lindre din kat og giver en følelse af tryghed, dette vil hjælpe med at sætte en stopper for adfærdsmæssige problemer.