Pet Medicin: Pet Arthritis & smertestillende medicin Tips

Take That Pooch til Pool

En hund stofskifte er kendt for at bremse med alderen. Derudover vil deres evne til at deltage i fysiske aktiviteter falde, når de bliver ældre. Jo flere år, som går, jo mere sandsynligt din hund er at udvikle arthritis og ledsmerter-dette vil hindre hundens evne til at være aktiv. Problemet er imidlertid, at motion er vigtig for en hunds generelle sundhed. Hvis den eneste motion din hund får walking til madskålen, har du et problem. At holde din hund fysisk aktive og holde overvægt off er afgørende i gigt og smertebehandling.

Hvis du næsten ikke kan få din hund til at gå ned af gangen, hvordan er du formodes at få ham til at jage en bold eller gå en tur? Hvis disse ikke virke som levedygtige muligheder, prøve en anden form for motion-svømning. Svømning er gradueret og ikke bringer masser af vægt og stress på knogler og led. Det er ikke vægtbærende så hunden vil være i stand til at fastholde eller øge muskelstyrke uden at skade sig selv længere.

Kend Skilte

Er din pooch i smerte? Nogle gange er det svært at skelne mellem normal aldring og eksistensen af ​​gigt. Hvis din hund ikke har gigt, dog vil det forværre uden ordentlig behandling. Din hund kan ikke fortælle dig, hvordan han føler sig så han regner med dig at tage varsel og tage sig af ham. Hvordan kan du opdage gigt? Her er nogle typiske kontrollampe tegn:

• Overdreven stivhed i morgen (især hvis hunden bliver mere aktiv senere på dagen)
• Modvilje mod at motion (gigt forårsager smerter i leddene og hunde er mindre tilbøjelige til at flytte rundt og mere tilbøjelige til at ligge omkring).
• Modvilje mod at bruge trapper
• Modvilje mod at hoppe op i et køretøj
• Fald i appetit
• Modvilje mod at gå udenfor-hund kan blive stædig

Hvis du bemærker nogen af ​​disse ting trække din hund til dyrlægen med det samme.

Er Rimadyl rigtige for din hund?

Som vi alle har hørt, kan gigt være yderst smertefuldt. Og kæledyr er lige så meget i risiko for at lide af den tilstand som mennesker. Hvad kan du gøre for at hjælpe med at lindre nogle af dine elskede kæledyr smerte? Prøv Rimadyl. Rimadyl er en anti-inflammatorisk, non-steroide, medicin, der kun kan opnås ved at få en recept fra en dyrlæge. For at spare penge, kan du bede din dyrlæge for en skriftlig anvisning og få den fyldt på en online kæledyr apotek.

Rimadyl, er imidlertid ikke for alle hunde-nogle kan ikke tåler for det. Hvis din hund er ordineret denne medicin kigge efter følgende tegn på intolerance:

• Opkastning
• Diarré
• Tab af appetit

Disse symptomer kan pege på alvorlige bivirkninger, som påvirker nyrerne, leveren eller fordøjelseskanalen. Hvis du bemærker nogle af disse symptomer, skal du kontakte din dyrlæge med det samme for at få vejledning.

Lad ikke Fluffy bliver for Fluffy!

Ældre katte, der viser tegn på, at de lider af ømme led kan have slidgigt. Slidgigt er en meget ubehagelig sygdom, der forårsager degenerative led. Er Fluffy lidt for fluffy? Ekstra vægt er ofte en medvirkende faktor i denne sygdom. Kom din killing noget motion og skære ned på fed mad og godbidder, er en vigtig del af behandlingen af ​​slidgigt.

Den gode nyhed er, at nye behandlingsmuligheder er overfladebehandling, der kan hjælpe med at lindre din killing smerte og endda reparere eksisterende brusk skader. Når det kommer til din kat, gigt og smertebehandling er op til dig, hjælpe din killing til at leve et mere komfortabelt liv trods hendes tilstand.