Pet Medicin: ormekur Medicin Tips

Den luskede Worm

Hvis dit kæledyr har indgået bændelorm er der en god chance for du vil ikke være i stand til at fortælle. Sædvanligvis er der ingen tegn på en bændelorm angreb. Hvis man ser nøje efter, dog, kan du opleve små, ris-formede granulat omkring dit kæledyrs anus eller i hans afføring-disse er bændelorm. Det er højst usandsynligt, at denne parasit vil dræbe dit dyr, men de kan gøre ham ubehageligt. Du skal have dit kæledyr kontrolleres for bændelorm regelmæssigt bare for at være sikker.

Hvis du opdager, at dit kæledyr faktisk har bændelorm, betingelsen er let behandles med ormekur medicin. Hvis du opdager, at en af ​​dine kæledyr har bændelorm, bringe alle dine kæledyr i at blive testet. Derefter, så tal med din dyrlæge om en behandling for dem alle.

Er din hvalp Worm gratis?

Din søde nye hvalp er uregerlige og legesyg som stadig der er ingen måde, han kunne have orm, ikke? Forkert! Næsten hver hvalp er inficeret med interne orm parasitter, de erhverver, mens du stadig i deres mors livmoder (de kontrakt parasitterne fra deres mors mælk).

Rundorme er blandt de mere almindelige tarmparasitter fundet i hunde (især hvalpe). Rundorme er lange, hvide orme, der ser meget gerne spaghetti. De kan nå længder op til 4 inches og endda forårsage opkastning og diarré i nogle tilfælde. Hvordan kan du fortælle, hvis din hvalp er inficerede med disse ulækkert parasitter? De kan udvikle en topmave og mat pels og kan opleve vægttab. Ormekur hvalpe er afgørende for deres helbred.

Beskyt dit ufødte Hvalpe

Hageorm kan sammenlignes med vampyrer - de suger blod fra hvalp, og hvalpe inficeret med hageorm er en høj risiko for død.

Hvalpe har brug for røde blodlegemer for vækst, men de kan forbløde af hageorm. Er der en måde at forhindre hvalpe fra ordregivende hageorm, før de bliver født? Ja, der er.

Ormekur hunde, der er gravid hverdag i hele anden halvdel af graviditeten og gennem sygepleje periode kan hjælpe med at forhindre infektion. Ormekur en gravid hund én gang vil ikke beskytte kuldet. Selv om en unik protokol hjælp Fenbendazol (Panacur ®) har vist sig effektiv i at undgå både spredningen af ​​rundorm og hageorm til hvalpe.

* Tal med din hunds dyrlæge om forskellige behandlingsformer, hvis du har planer om opdræt din hund.

IsYour Dog Scooting?

Har din hund har piskeorm? Disse parasitter er næsten usynlig og kan kun ses under et mikroskop. Piskeorm kan forårsage diarré og anæmi i nogle tilfælde. Et af de vigtigste tegn på, at din hund er inficeret, er imidlertid scooter. Hvis du ser dit kæledyr scooting eller trække sin bagende langs jorden, er der en fair chance, han kan være inficeret med piskeorm.

Er din hund i fare? Hvalpe, der holdes i snavsede miljøer og hunde, der bor i varmere klimaer er meget mere tilbøjelige til at få piskeorm end andre hunde. Og for at gøre tingene værre, hvis et inficeret dyr kaster piskeorm æg på græs, kan æggene forblive infektiøst i over et år, selv gennem kulden.

Hvad er det Worm?

Er din killing en jæger? Ormekur katte regelmæssigt er især anbefales til udendørs katte, jagt, og derfor kunne indtage en vært bærer orm larver. Hvad er advarselstegn, at din kat er inficeret? For startere, hvis din kat eller killing kaster op en orm, er det mere end sandsynligt, at det er en rundorm (især i en killing).

Hvordan kan du få øje på en rundorm? Disse parasitter er lange, og ligner spaghetti nudler. Bændelorm, er imidlertid generelt flad og segmenteret. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type orm du ser, bringe det til dyrlægen sammen med din kat til identifikation. Når din dyrlæge har identificeret parasitten, kan din kat behandles effektivt.