Pet Medicin: hjerteorm Medicin Tips

Forebyggelse er afgørende

Hunde diagnosticeret med hjerteorm, skal gennemgå en række intravenøse behandlinger skabt til at dræbe den voksne orm. Det er vigtigt at teste hvalpe, så snart de er gamle nok, til at fastslå, om de har hjerteorm. Hvis hvalpe tester negativ, bør de sættes på forebyggelse medicin straks at beskytte dem mod disse skadelige parasitter. Der er utallige mærker af hjerteorm medicin på markedet, nogle gode muligheder omfatter:

• Heartguard Plus
• Interceptor
• Revolution

Tal med din dyrlæge om din hunds bedste løsning og begynde at administrere medicinen med det samme.

Hjerteorm?

Hvordan kan du fortælle, hvis dit kæledyr er inficeret med hjerteorm? Her er nogle advarselstegn:

• Det første tegn på hjerteorm er normalt en nagende hoste, der ikke er ledsaget af andre tegn på en luftvejsinfektion. Hoste episoder forværres med aktivitet.
• Gradvis vægttab
• Vejrtrækningsbesvær
• Ændring i fysisk udseende (de ofte udvikle en "topmave") sidst væggene i pulmonale arterier vil blive blive betændte med døde orme.

Derudover vil levende orme i arterierne hindre blodgennemstrømning. Derefter vil leveren og nyrerne også blive hindret. En blodprøve administreres af din dyrlæge kan bekræfte eksistensen af ​​hjerteorm.

Pas på Mosquito!

Pas på myg sæson! Hjerteorm er ikke spredes direkte fra hund til hund-transmission af hjerteorm kræver en mellemvært, myg. På grund af denne kendsgerning, spredning af hjerteorm falder sammen med myg sæson. Fuldt udviklede hjerteorm i en inficeret hund producere afkom, mikrofilarier, der rejser gennem dyrets blod. Når en myggestik et dyr, der har hjerteorm, udtrækker blod indeholdende mikrofilarier. Efter omkring to uger inde i myg, den mikrofilarier forvandle infektiøse larver. Derefter, når der myggestik et andet dyr der spreder inficerede larver.

Nøglen til at holde dit kæledyr sikkert er forebyggelse. Forkæl dit kæledyr, har dit kæledyr testet, og sætte din hund på en forebyggende medicin.

Er din hund Safe?

Sørg for at have dit kæledyr med jævne testes igen for sygdom spredes af myg. Standarden test anbefaling er en gang om året. Det skal også tages i betragtning, dog, at nogle dyr har mere udsat for myg end andre.

De, der har bopæl i syd bør være mere opmærksomme på sundhed deres dyr som myg sæsonen er forlænget i regionen. Desuden områder nær organer ferskvand (damme, søer, floder, bifloder, etc.) er farlige områder som disse er grobund for myg. Uanset hvor du bor, men holde din hunds sikkerhed i tankerne.

Vær ikke Forgetful!

Er du den glemsomme type? Forebyggelse Hjerteorm er en vigtig del af din hunds vedligeholdelse. Hjerteorm sygdom er alvorlig, og den bedste behandling er forebyggelse. Dyrlæger anbefaler, at dit kæledyr på en hjerteorm medicin tidsplan, der vil hjælpe dig med at holde din lodne ven hjerteorm gratis.