Pet Medicin: Behandling Pet bakterieinfektioner Tips

Selv vores kæledyr Få Boo-Boos!

Vi alle får boo-Boos, selv vores pelsklædte venner. Og, ligesom du ville rense og behandle et barns sår eller rifter, bør du også en tendens til dit kæledyr.

Hvis du bemærker et sår på dit dyr, rengøres straks med mild sæbe og vand. Derefter steriliseres med hydrogenperoxid. Påfør en tredobbelt antibiotisk salve til området to gange dagligt, indtil det heler helt.

Hvis din hund har en dyb laceration, bløder voldsomt, eller har en mindre sår, der ikke vil heles, se en dyrlæge med det samme. Det kan være nødvendigt, at din hund får veterinære antibiotika for at komme sig.

Forstoppelse hos hunde kan kræve mere opmærksomhed

En sund hund skal have afføring hver dag, hver anden dag i det mindste. Hvis dit kæledyr synes at være forstoppet, kan der være et større problem. Overvåg ham og søge efter tegn på ubehag (bider i den anale område eller scooter). Derefter bringe dit dyr til dyrlægen og forklare, hvad du har set. Dine bemærkninger kan hjælpe dyrlægen indkredse problemet.

Måske er den mest almindelige årsag til forstoppelse hos hunde er abscessed eller blokeret anal sacs. Disse sække kan tømmes gennem klemme (en procedure udføres af en dyrlæge). Diskuter behandlingsmuligheder med din dyrlæge.

Kennel Hoste

Respiratory sygdom hos hunde kan være ubehagelig og er ofte en trussel mod andre kæledyr. Ofte omtalt som "kennel hoste," hunde smitsom tracheobronchitis er meget smitsom og påvirker luftrøret samt de store luftveje i lungerne.

En tør hacking hoste efterfulgt af gagging og undertiden, hoste op slim er stensikre tegn på Kennel hoste. Kennel hoste kan være virale, bakterielle eller endog en kombination af begge. En dyrlæge skal undersøge dyret til at diagnosticere tracheobronchitis.

Der er ingen specifik test, der bekræfter eksistensen af ​​sygdommen, men dyrlægen vil kunne udelukke andre, mere alvorlige muligheder.

Behandling Dermatitis

Fugtig dermatitis er selvforskyldt, og sædvanligvis forårsaget af en hund skrabe eller tygge sig selv, især på området for de hind kvartaler. Visse typer af hunde er mere tilbøjelige til at denne betingelse, nemlig Golden Retrievere.

At behandle området trimme hår over og omkring området. Dernæst ren med en mild sæbe og vand blanding efterfulgt med hydrogenperoxid. Det er yderst nyttigt at anvende en over-the-counter creme, kortison, mindst to gange om dagen. Hvis tilstanden forværres, medbringe dit kæledyr til dyrlægen med det samme. Hvis infektionen er alvorlig nok, vil din hund har brug for en kortison injektion eller antibiotika for at komme sig helt.

Canine Influenza

Det er influenzasæson igen, og vi er alle i fare-selv Fido. Det er rigtigt, kan hunde influenza indhente din pooch. I øjeblikket er der ingen vaccine men heldigvis denne sygdom er normalt ikke dødelig.

Flertallet af hunde, der lider af hunde influenza oplever kun en mild form af det. Symptomerne ligner den humane version af influenza.

Sygdommen kan vare op til 3 uger, men det kan behandles effektivt med antibiotika. Hunde, der kommer ned med et mere alvorligt tilfælde af hunde influenza kan opleve en feber, kulderystelser, eller øget respiratorisk satser. Behandling for denne sygdom (antibiotika) har en succesrate på 95%.

Catfight !!

Hvis din kat bliver engageret i en kamp med en omstrejfende kat udendørs, bryde det op med det samme. For at bryde op en catfight, kaste et glas vand på dyrene, eller placere en flok mønter i en dåse og ryst den i nærheden kattene. Når kampen er slut, indsamle dine dyr og søg ham for sår.

Hvis din kat har et sår som følge af en kamp, ​​straks vaske såret med mild sæbe og vand (og en dråbe lavendelolie hvis det findes). Dette skulle dræbe bakterier og hurtigere helingsprocessen. Hvis såret ikke heler, eller hvis det bliver betændt, se en dyrlæge med det samme, det er sandsynligt, at din kat har brug for antibiotika.

Stop Farvning!

Er din gang uberørt udseende Shih Tzu ser lidt snavset? Tear farvning er en tilstand, at hunde med en masse hår lider. Betingelsen har mange årsager, så drøfte dem med din dyrlæge. Der er antibiotika til rådighed, der kan hjælpe på situationen. Desuden er her nogle tips du kan bruge til at fjerne og fjerne tåre pletter på din pooch:

• Brug kun destilleret eller filtreret vand.
• Sæt en luftrenser i rummet med dyret.
• Sørg for at der er ordentlig ventilation (åbne vinduer, udsugnings, loft fans, etc.)
• Sørg for at din hund har tilstrækkelig sol eksponering.
• Har din hund striglet regelmæssigt og holde håret væk fra øjnene.
• Hold hans omgivelser rene.
• Skift filtrene i dit klimaanlæg og varmeanlæg regelmæssigt.