Pet Kaniner gavn for kvindens helbred

Tendensen til at have kaniner som kæledyr har været populær i lang tid nu. Men først for nylig har specialister formået at bevise, at disse dyr ikke bare smuk, men også godt for vores helbred. Nu er det relativt nye teknik for at have celler med kaniner til stede under høringen sessioner med psykologer og psykoterapi bliver stadig mere populære.

Pet Kaniner gavn for kvindens helbred

Den nye undersøgelse blev gennemført af et team af specialister fra University of Missouri og blev ledet af professor Rebecca Johnson. Resultaterne af undersøgelsen viser, at selv blotte tilstedeværelse af kaniner giver kvinder følelse af ro og stilhed. Desuden forskerne observerede fald i niveauet af stresshormonet cortisol i womenâ € ™ s organer, efter at de petted de fluffy dyr i et par minutter.

Dr. Johnson bemærker, at tilstedeværelsen af ​​en kanin i en husholdning og processen med at tage sig af det lette social bonding, undervise kvinder og piger, hvordan man bedre forstå sig selv og andre, og hvordan man kan kommunikere med andre mennesker mere effektivt. Især kvinder, der havde kaniner havde også bedre kontrol over deres følelser og adfærd. Bunnies anvendes som led i terapi også lette heling af alvorlige sygdomme hos børn og unge, som autisme eller depression, og hjælpe dem med at klare mangel på tillid.