Personskade: bilulykker Tips

Uforsikrede eller underforsikret bilist

Hvis den anden chauffør i en bilulykke ikke bære forsikring, kan du gøre et krav mod din egen personlige auto politik. Men forstå, at du derefter bliver sagsøger, og hvis du er advokat underrepræsenteret, vil det forsinke tingene yderligere. Du kan finde ud af den anden chauffør ikke udfører forsikring. Fortæl din egen bærer dette, og gå gennem din udbyder til at reparere din bil, hvis du ønsker det, mindre din fradragsberettigede. Hvis du er en fodgænger og bliver ramt af en driver, kan du også gøre et krav i henhold til den uforsikrede bilist afsnit af din politik. Hvis dine erstatning for personskade (penge-, til medicinske regninger og behandling og generelle skader - smerte og lidelse), overstiger erstatningsgrænse på den anden persons luftfartsselskab, kan du også henvende sig til din egen politik, hvis du bærer denne type forsikring. De samme standarder gælder. behandling længde, uanset om det er et uheld-relaterede, og om det vil have en vis permanent indvirkning på dit helbred er alle faktorer at overveje, når selskabet vil nøjes med dig. Selskabet vil afregne med dig, om du har en advokat eller ej. De vil ikke betale dig flere penge, hvis du har en advokat. De skal betale dig, hvad de skylder dig. Du kan ende med mindre, hvis en advokat bliver involveret på grund af den aftalte omkostninger tilknyttet advokat af dig.

Bilulykke Ansvar

I forskellige stater, ansvar vedtægter variere. Sammenlignende uagtsomhed er en faktor i procentsatser. For eksempel, hvis du er 80 procent skyld, ikke forvente at modtage andet end en benægtelse brev fra den anden persons forsikring luftfartsselskab. Hver stat har sine egne jurisdicational retningslinjer, og sin egen retslig fortolkning af disse vedtægter. Du behøver ikke en advokat til at forklare dem til dig. Din personlige auto agent kan forklare, hvorfor du kan eller ikke kan forvente at indsamle fra den anden parts luftfartsselskab. Hvis du har første fest kollision dækning på din egen politik, kan du gøre et krav mod din politik, reparere din bil, mindre din fradragsberettigede, og få dit forsikringsselskab forsøg på at indsamle din fradragsberettigede fra andet luftfartsselskab via din forsikring luftfartsselskabets subrogation afdeling. Det kan imidlertid være et stykke tid, før de er i stand til at gøre det. I nogle tilfælde er ansvaret normalt accepteret af den anden persons luftfartsselskab. For eksempel påkørsler ulykker, fodgænger hits, og rammer parkeret og unoccuppied køretøjer er normalt betalt fuldt ud. Venstresving, vejkryds ulykker, flere bilulykker, eller hvor forholdene ikke var klar på det tidspunkt (det være sig vejr, der kørte, hvis der var dækning på det tidspunkt) er sværere at afgøre, og kan være sværere at afgøre. Dækning problemer med den anden part er helt ude af din kontrol, så det er normalt bedst at gå gennem din egen luftfartsselskab, som dækning spørgsmålet ikke kan sorteres ud i tide til din bil skal repareres uden dig møde byrden af ​​at afbøde din egne skader, hvilket er, hvad den anden parts virksomhed forventer, at du skal gøre. Igen, er du forventes at gribe ind på en måde, at enhver fornuftig person ville gøre for at afbøde eller mindske, hans eller hendes skader, og ikke pådrage urimelige gebyrer.

Hvad gør man hvis du er involveret i en bilulykke

Det er en meget skræmmende oplevelse at blive involveret i en ulykke, men det vigtigste er at sikre, at du ikke er såret fysisk eller kræver øjeblikkelig lægehjælp. Mange gange vil du kalde myndighederne eller nogen vil kalde dem for dig, og hvis du føler overhovedet utilpas, tillade en ambulance til at tage dig til medicinsk hjælp. Hvis du havde en mindre ulykke, stadig insisterer på at kalde på politiet. Dette er en god måde at sikre, at dit udsagn går på en officiel rekord. Hvis du har brug for at hyre en advokat senere, har dokumentation af ulykken vil hjælpe din sag. Lad aldrig et ulykkessted, uanset hvor lille, indtil du har sørget for, at begge parter er alle lige, og at forsikring oplysninger er blevet udvekslet.

Advokater og din Bilforsikring Company

Når du sætter en advokat i forhandlingerne, er mere tilbøjelige til at tage varsel forsikringsselskaber. Hvis du har en advokat og dit forsikringsselskab kontakter dig i stedet for ham / hende, så sørg for at du ikke giver en optaget erklæring til dem. I stedet konsultere din advokat, før de giver erklæringer eller underskrive nogen papirer. Må ikke acceptere enhver kontrol mærket "endelig betaling" uden at konferere med din advokat, kan denne kontrol, når underskrevet benyttes af forsikringsselskabet som bevis på, at du enige om at acceptere, at beløb som samlede kompensation. Det er ofte bedre bare at henvise al kommunikation fra dit forsikringsselskab for at din advokat, så de kan tage sig af detaljerne.

Udlån din bil til en anden driver

Det er vigtigt at vide, om du bor i en ejer liabilty tilstand. Hvis du gør, kan du være ansvarlig for skader forårsaget af forsømmelighed fra alle, der kører din motorkøretøj med din direkte eller stiltiende tilladelse. Dette er den vigtigste faktor, når udlån din bil.

Ingen Fejl Bilforsikring

Følgende stater er ingen fejltilstande, hvilket betyder auto forsikringspolicer er lidt anderledes end andre stater: Florida, Hawaii, Kansas, Kentucky, Massachusetts, Michigan, Minnesota, New Jersey, New York, North Dakota, Pennsylvania, Utah og District of Columbia. Ingen fejl forsikring betyder, at der er et system, der kræver, at alle bilister at have Bilforsikring, og der er grænser for, hvor mange penge du kan sagsøge andre drivere til. Under ingen fejl politikker, dit eget forsikringsselskab betaler for en del (eller de fleste) af de forvoldte skader (uanset der forårsagede ulykken). Der er så begrænset ansvar hos den person, der forårsagede ulykken. Sørg for at gøre forskning på din egen stat for at se præcis, hvordan de ingen fejl love gælder for dig.

Retssager mod bilfirmaer

Nogle gange, auto ulykker er ikke skyld i enten driver. Ulykker kan være forårsaget af udstyr i bilen, der er fejlbehæftet, eller andre defekte dele af din bil. Bil defekter er ansvarlig for bilproducent, hvis du kan bevise, at selskabet var årsag til fejlen. Det kan forekomme under fremstilling, design, eller endda forsendelse. Ulykker, der kan være forårsaget af en bil defekt bør undersøges - der er som regel minder om køretøjer, der er kendte fejl. I tvivlstilfælde kan en dygtig auto ulykke advokat hjælpe dig med krav mod bil selskaber.

Juridisk Boating Tips

Mange mennesker er såret på både og personlige watercrafts.

Båden ejer er ansvarlig for enhver skade forårsaget af uagtsom driften af ​​skibet, om uagtsomhed består af en overtrædelse af vedtægter i staten, eller i manglende overholdelse almindelig pleje i driften af ​​skibet.

Ejeren er ikke ansvarlig, medmindre båden bliver brugt med hans eller hendes udtrykt eller underforstået samtykke. Det formodes, at båden betjenes med den viden og samtykke fra ejeren, hvis den drives på tidspunktet for skaden af ​​hans eller hendes søn, datter, ægtefælle, far, mor, bror, søster, eller andre øjeblikkelige medlem af ejerens familie.

For at beskytte dig selv som en ejer bør du altid sørge for du har den rette forsikring til båden. Afhængig af størrelsen af ​​båden, kan denne forsikring skrives som en del af din boligejer politik eller en separat marine forsikring. Hver selskabets politik Ligesom Bilforsikring, er forskellige, så det er vigtigt at forstå, hvad det særlige politik dækker, før du køber den.

Regne ud Skader fra en bilulykke

Når du er involveret i en bilulykke, har du flere skader at spore udover din bil eller medicinske regninger. Det er vigtigt at holde styr på andre udgifter, du har haft på grund af ulykken. Sørg for at føre fortegnelser over tabte dages arbejde, alle medicinske regninger og receptpligtig regninger, selv mad og hotelregninger, du måske har fået fra at være strandet et eller andet sted. Når du indsender din påstand med din Bilforsikring selskab, give dem kopier af alle de regninger, du har betalt i forbindelse med din ulykke og gøre notater om, hvorfor de blev forbundet. Denne måde, hvis forsikringsselskabet nægter at betale for noget, du har et referat af, hvad du har sendt dem.

Underforsikret eller uforsikrede bilist dækning

De fleste forsikringsselskaber tilbyder uforsikrede bilister dækning. Nogle virksomheder tilbyder ikke underinsured bilist dækning. Du bør købe forsikring kun fra en dækning, der tilbyder begge typer; personskade erstatning kan meget vel gå ud over, dækning til rådighed under en uagtsom parters forsikring.