Personlige lån til udbetaling på et Mobile Home

Personlige lån til udbetaling på et Mobile Home

Mange mennesker henvender sig til personlige lån til udbetaling på et mobile home, men dette kan ikke være en ideel situation, hvis der er andre muligheder. Det kan være bedre at finde midlerne til en udbetaling andetsteds, eller at udnytte en låneprogram, som ikke kræver en udbetaling.

Personlige lån Forklaret

Et personligt lån er normalt fra en af ​​to kilder:

 • Et personligt lån fra en långiver, såsom en bank eller kreditforening er døbt et personligt lån, fordi det er en usikrede lån, der ikke bakkes op af en form for sikkerhedsstillelse. Personlige lån kan bruges til en eller anden grund, men renten på disse typer af lån er generelt temmelig høje i forhold til andre typer af lån. Afskrivninger af personlige lån varierer med renten normalt er lavere for lån med kortere vilkår.
 • Et personligt lån fra en anden person - uanset om det er en ven, et familiemedlem eller en anden godgørende person, villige til at låne dig penge til en udbetaling - kan eller ikke kan omfatte rentebetalinger, og måske ikke har en formel tilbagebetaling struktur. Vilkårene i dette lån afhænger af aftalen mellem dig og den person, udlån af penge til udbetalingen.

Realkreditinstitutterne Ønsker Full Disclosure

Når du søger om din mobiltelefon huslån långiver er ikke kun kommer til at granske dit kredit rapport, men du vil også forventes at redegøre for eventuelle kilder til andet end din sædvanlige lønseddel indkomst. For eksempel, hvis dine forældre låne dig penge til en udbetaling på et mobilhome, og du indbetaler pengene ind på din opsparingskonto, bliver din långiver vil ønsker at vide præcis, hvor pengene kom fra. Långiver vil også bede om at se dokumentation forklarer tilbagebetaling planen er oprettet for lånet.

Det er generelt ikke nok blot at fortælle din långiver, at dine forældre har fortalt dig til at tilbagebetale dem, når du kan. Personlige lån til afdrag i mobilhomes betragtes finansielle forpligtelser og påvirke din gæld til indkomst-forholdet, uanset hvor lånet kommer fra.

Personlige lån fra långivere

Når du søger om et personligt lån en undersøgelse vises på din kredit rapport. Det betyder, at selvom du ikke ønsker din pant långiver til at vide, at du ansøger om et personligt lån til at dække udbetalingen, vil det formentlig stadig blive opdaget, om kontoen overhovedet har vist op på din kredit rapport på punkt du ansøge om et mobile home pant. Det er bedre at være upfront når der ansøges om den mobile home lån i stedet for at forsøge at hemmeligt låne udbetalingen midler.

Find personlige lån til forudbetaling på Mobile Home

Du kan finde egnede personlige lån fra en række forskellige kilder:

 • Den bank eller kreditforening du allerede gør forretninger med
 • En anden finansiel institution, der tilbyder personlige lån
 • Online ved hjælp af en søgemaskine eller bank sammenligning hjemmeside.

Vær forsigtig, når de ansøger om et lån online med en långiver, du ikke er bekendt med. Check med Better Business Bureau for at sikre, at du ikke afleverer dine personlige oplysninger over til en hacker poserer som långiver.

Ned betaling Alternativer

Hvis du har problemer skrabe sammen midlerne i tilstrækkelig udbetaling på en mobil hjem, vil du blive glad for at finde ud af, at der er nede programmer betaling bistandsprogrammer til rådighed. Nogle af disse programmer er afhængige af din indkomst niveau, og andre er kun tilgængelige for personer, der falder inden for visse kategorier støtteberettigelse.

 • VA tilbyder lånegarantier til veteraner som giver mulighed for uden udbetaling.
 • FHA tilbyder programmer forskellige betaling bistandsprogrammer ned til:
  • Lav indkomst ansøgere
  • Købere i visse steder
  • Visse erhverv (lærere, brandmænd, etc.)
 • Nogle långivere tilbyder specielle finansiering at omgå behovet for en udbetaling.

Spørg din långiver for at se, om der er nogen programmer til rådighed til at hjælpe dig med at undgå at tage et personligt lån til en udbetaling på din mobiltelefon hjem køb.