Personlige lån: Gæld Management Tips

Hjem egenkapital og konsolidering af gælden

Konsolidering af gælden er, når du tager et lån, som regel udnytte egenkapital i dit hjem, til at betale højere renter gæld, normalt kreditkort gæld. Mortgage långivere gøre en masse penge på disse typer af lån, hvilket er hvorfor de skubbe dem så hårdt. Der er ansøgningsgebyr og lukning gebyrer for konsolidering af gælden lån. Plus, nogle långivere opkræve gebyrer, så du kan få en lavere rente. Alle sagt, er en konsolidering af gælden lån rigtige for dig? Hvis du ejer dit hjem og har betydelig egenkapital i det, kunne det være. Fordelene ved at trykke dit hjem egenkapital er, at du kan betale din højere renter gæld til betydeligt lavere priser. Plus, kan nogle af eller alle de renter du betaler på lånet være fradragsberettigede. Ulempen er, at de fleste hjem egenkapital kreditlinjer eller refinances forlænge tilbagebetalingsperioden, så du kan ende med at betale mere for gælden i det lange løb. Plus, hvis du trækker ned egenkapital i dit hjem, og en sand-blå nødsituation skulle strejke - siger du mister dit job eller få en katastrofal medicinsk nødsituation-du ville ikke være i stand til at falde tilbage på din egenkapital til kaution dig ud. Endelig, hvis du har mistanke om du bare vende rundt og køre op kreditkort saldi igen, må du ikke røre dit hjem egenkapital. Hvis du ikke kan betale dine regninger, kan du ende på gaden.

Alternativer til Home equity konsolidering af gælden lån

Hvis du ikke ejer dit eget hjem eller ikke ønsker at risikere egenkapital i dit hjem for konsolidering af gælden formål, er der andre alternativer til at forvalte gæld. Du kan kontakte en velrenommeret kredit rådgivning organisation for at få hjælp, oprettelse af et budget, udvikling af en strategi og tidsplan for at betale din gæld, og om nødvendigt, at forhandle en gæld forvaltningsplan med dine kreditorer. Du kan også oprette din egen skub betalingsplan ved hjælp af den samme software mange kredit rådgivere bruger. Det hedder gæld Analyzer. Du kan downloade en gratis-men banner-annonce-fyldt-versionen af ​​gæld Analyzer eller en annonce-fri version til omkring $ 30. For så vidt angår gæld forvaltning tips angår, en tankegang om kredit gæld forvaltning er at betale de mindste regninger først, rul derefter det beløb, du betaler på denne gæld til afbetale den næststørste gæld og så videre. Gæld Analyzer virker på push betaling teori, hvor du afbetale gæld med de højeste renter først, barbering år ud din samlede tilbagebetalingsperiode og spare tusindvis af dollars i renter. Det er super let at bruge og et rigtig godt værktøj til at sætte mål for og nå gæld frihed!

Om tilbagebetaling af gæld Push Planer

En tilbagebetaling af gæld skubbe planen er en smart gældsforvaltningsstrategi hvor du lave en liste over alle dine kreditkort gæld i henhold til den rente oplades. Samtidig med at betale din månedlige betalinger for alle de kreditkort, du laver en "push" til at afbetale kreditkort med den højeste rente først ved at sætte enhver og alle ekstra penge du kan skrabe sammen mod betaling det kort. Når dette kort er betalt ud, du tager de penge, du brugte til at betale det ud og begynde at anvende det, at kortet med det næste højeste sats og så videre, indtil du har alle dine kreditkort gæld betalt ud. Ved at betale off disse kort med de højeste satser først, du spare et ton om renter og barbere år ud dine afdrag. Gæld Analyzer er en ultra-simple program blev godkendt af mange velrenommerede kredit rådgivere. Du tilslutter en lidt oplysninger om din gæld og gæld Analyzer spytter oversigt over, hvor hurtigt du kan betale din gæld og hvor meget interesse, du kan spare ved hjælp af en tilbagebetaling af gæld skubbe planen. Hent Gæld Analyzer gratis (med sponsor bannerreklamer) eller for $ 30 for annonce-fri version.

Gæld Management Plan Red Flags

Du må ikke begå den fejl at antage, alt er godt, bare fordi du har taget skridt til at oprette en gæld løsning. Du skal gennemgå hver og en af ​​din regning udsagn hver måned. Hvis dine regninger ikke bliver betalt det korrekte beløb, eller ikke er blevet betalt på alle, det er en KÆMPE rødt flag, at der er nogle monkey business foregår på bureau du arbejder med. Du er nødt til at springe i aktion med det samme! Kontakt både Federal Trade Commission og din tilstand Attorney General forbrugerbeskyttelse kontor om hjælp. Hvis dine betalinger til agenturet administrerer din gæld forvaltningsplan bliver automatisk trukket fra din bankkonto, skal du kontakte din bank for at afslutte disse udbetalinger. Genoptag betale dine regninger dig selv, og foretage de betalinger til tiden. Kontakt alle dine kreditorer straks at underrette dem om, hvad der er sket, og forsøge at forhandle en betaling plan med dem selv. Endelig besøge National Foundation for Credit Counseling websted, og bruge sin søgeværktøjet til at finde en virkelig velrenommeret kredit rådgiver til at hjælpe dig med at få tilbage på sporet.

Money Ressourcer for ledelser

Hvis du ikke ejer dit eget hjem eller ikke ønsker at risikere egenkapital i dit hjem for konsolidering af gælden formål, er der andre alternativer til at forvalte gæld. Du kan kontakte en velrenommeret kredit rådgivning organisation for at få hjælp til at indstille et budget, udvikling af en strategi og tidsplan for at betale din gæld, og om nødvendigt, at forhandle en gæld forvaltningsplan med dine kreditorer. Du kan også oprette din egen skub betalingsplan ved hjælp af den samme software mange kredit rådgivere bruger. Det hedder gæld Analyzer. Du kan downloade en gratis-men bannerreklame gennemhullet-version eller en annonce-fri version til omkring $ 30. En tankegang om kredit gæld forvaltning er at betale de mindste regninger først, rul derefter det beløb, du betaler på denne gæld til afbetale den næststørste gæld og så videre. Gæld Analyzer virker på push betaling teori, hvor du afbetale gæld med de højeste renter først, barbering år ud din samlede tilbagebetalingsperiode og spare tusindvis af dollars i renter. Det er super let at bruge og et rigtig godt værktøj til at sætte mål for og nå gæld frihed!

Kreditkort balance overførsler

Gæld Management Tips: Hvis du har flere kreditkort med forskellige rentesatser, en måde at administrere din gæld og betale det ud hurtigere er at overføre saldi til kreditkort med den laveste sats. Men du skal være sikker på at gøre dette metodisk, eller du kan finde dig selv at betale sent gebyrer og få dinged på din kredit rapport. Organiser dine udsagn, så du har de kontonumre, saldi og kontaktoplysninger for alle dine konti. Hold styr på det beløb, du overfører fra hver kortet og overførselsdatoen blev indledt. Det tager så længe som to til tre uger for overførsler, der skal udfyldes, så hvis du har en betaling i denne periode, gøre betaling til tiden for at undgå sent gebyrer. Når du har konsolideret din gæld på ét kort, skåret op - men ikke annullere-dine andre kreditkort, så du ikke bliver fristet til at bruge dem igen. Hvorfor ikke annullere dem? En del af din kredit score er baseret på, hvad procent af din tilgængelige kredit er blevet brugt. Hvis du annullerer dine andre kort, og det kort, du rullede dine saldi til, er ved eller nær sin grænse, som vil se dårligt på din kredit rapport. Men hvis du tror, ​​du kan være fristet til at bruge disse kort, skæres eller ikke, har du sandsynligvis bør annullere dem.

Om gæld forvaltningsplaner

En gæld forvaltningsplan er en gæld tilbagebetaling planen, at en certificeret kredit rådgivning agentur hjælper forhandle med dine kreditorer. Opsætning af en gæld forvaltningsplan kræver, at du til at dele oplysninger om din økonomiske situation og dine regninger. Et kvalificeret kredit rådgiver vil meget ofte forhandle med dine kreditorer for at få en lavere rente. Nogle er endda i stand til at få dine kreditorer til at suspendere renter og andre gebyrer, så længe du gør rettidig betaling gennem planen gældspleje. Til gengæld du indbetaler et fast beløb hver måned med kredit rådgivning agentur, som igen bruger penge til at betale dine kreditorer. Dit kredit privilegier er også normalt suspenderes for udtrykket af planen gældspleje. Nogle kreditorer vil bemærke på din kredit rapport, som du administrerer gæld ved hjælp af en kredit rådgivning service. Dette er dog generelt betragtet som gunstigere end negative.

Undgå Gæld Management svindel

Federal Trade Commission (FTC) er nationens forbrugerbeskyttelse agentur. Det, sammen med en håndfuld af justitsministre, for nylig indgivet retssager mod en masse virksomheder, de mener er skyldige i at flå forbrugerne ved at opkræve høje gebyrer for tjenesteydelser, lyve om deres nonprofit status, og ikke at foretage betalinger til tiden-eller, nogle tilfælde slet-på vegne af kunder. For at sikre, at du har at gøre med et velrenommeret kredit rådgivning service, kigge efter et bureau, der tilbyder en bred vifte af ydelser, herunder: • Budget rådgivning • Besparelser og gæld forvaltning klasser, ikke kun gæld forvaltningsplaner • har licens til at levere tjenesteydelser i din tilstand • Giver skriftlige aftaler, der angiver de tjenester, der skal leveres, og alle gebyrer, der skal opkræves • kan overbevise dig præcis, hvilke foranstaltninger den har på plads for at beskytte privatlivets fred for dine finansielle oplysninger. Undgå at gøre forretninger med et agentur, som er villig til at besvare dine spørgsmål, og aldrig, aldrig, forpligte sig til noget uden først at modtage og gennemgå en skriftlig serviceaftale fra agenturet.

Sikring Gæld Management Succes

Du har taget et klogt skridt i retning af at forvalte gæld ved at oprette en gæld forvaltningsplan. Nu skal du sørge for, at planen bliver på sporet. Altid, altid foretage regelmæssige, rettidige betalinger til kredit rådgivning agentur, som du arbejder. Hvis du betaler for sent, kan din gæld forvaltningsplan annulleres, og du vil miste de fordele agenturet forhandlet på dine vegne. Du bør læse dine månedlige opgørelser straks for at sikre dine regninger bliver betalt i henhold til din plan. Endelig, hvis du opdager, at du ikke er i stand til at foretage en periodiske afdrag i henhold til vilkårene i din gæld forvaltningsplan, skal du kontakte agenturet administrerer din plan med det samme.

Hvordan finder en velrenommeret Credit Counselor

Forbruger gæld eller gæld, der omfatter kreditkort gæld, men ikke prioritetsgæld, stiger dobbelt så hurtigt som personlig indkomst ifølge de seneste rapporter. Hvis du er en af ​​de millioner af amerikanere drukner i kreditkort gæld, kan du være på udkig efter en gæld løsning. Heldigvis er der hæderlige kredit rådgivning organisationer i hele landet, hvoraf mange tilbyder gæld management løsninger personligt eller via deres websteder. Problemet er, er der lige så mange useriøse-nogle ligefrem svigagtig-kredit rådgivning og gældsforvaltning virksomheder online. Tag ikke gældsforvaltning tips fra hvem som helst. Hvordan kan du finde en kvalificeret kredit rådgiver? The National Foundation for Credit Counseling er en nonprofit faglige organisation af certificerede kredit rådgivning agenturer. Du kan besøge NFCC hjemmeside, plug i dit postnummer, og få en liste over certificerede kredit rådgivere i dit område garanteret ikke at være scam kunstnere.