Personlig motionsplan

Personlig motionsplan


Etablering af en personlig øvelse plan, der virker for dine mål og omstændigheder spiller en stor rolle i, om du endelig nå disse mål. Magasiner ville have du mener én størrelse passer alle, uanset om du er ung eller gammel, mand eller kvinde, for tynd eller overvægtig. Dette er naturligvis ikke tilfældet, så lad os tale om de faktorer, der omgiver din personlige øvelse plan, og hvordan du kan bruge denne viden til at sammensætte en brugbar strategi.

Faktorer at overveje

Generelle sundhed, i, at en person med forhøjet blodtryk og hjerte-kar-problemer bør styre uden om de mere intense kardiovaskulære øvelser, eller i det mindste indtil de frigives af en læge. Andre eksempler er allerede eksisterende skader, svækkede led og så videre.

Alder i høj grad påvirker evnen til at træne sikkert og komme sig. En teenager, der vokser stadig bør undgå super tunge vægte, da det kan hæmme zonerne vækst i knoglerne. På bagsiden, en 50-årig mand har meget lavere niveauer af naturlige testosteron end en 20 år gammel, hvilket gør restitutionstid der meget længere.

Køn i generelle spørgsmål; kvinder har stærkere ben og hofter i et pund-for-pund sammenligning, mens mændene har naturligvis stærkere øverste organer. Det betyder ikke, kvinder bør undgå overkroppen træning. Tværtimod bør kvinder sætte ekstra kræfter i overkroppen træning, da det er et svagt område at selv ting ud.

Mål er måske den vigtigste overvejelse efter sundhed. En person på udkig efter vægttab bør gøre masser af cardio med måske to vægt træningspas om ugen for at opretholde muskelmasse. En mager person bør gøre det modsatte. Han bør gøre omkring to cardio sessioner om ugen for at opretholde hjerte sundhed og derefter sætte resten af ​​indsatsen i vægttræning.

Indtastningen af ​​din personlige motionsplan

Ok, så lad os sætte dine faktorer i en slags sammenhæng. Her er en ugeplan med slots, der skal besættes ud fra din situation.

  • Mandag

Vægttræning for alle. Vægttab mål, gå meget unge eller ældre mennesker let med en lav til middel intensitet kredsløb uddannelse rutine. Skinny mennesker gør den første del af en tre-dages krop split, uddannelse bryst og arme. Kvinder søger at selv ting ud vælger forholdsvis tunge vægte.

  • Tirsdag

Cardio træning for alle. Let arbejde på ellipsetræneren, svømning eller lignende skånsomme ting for ældre eller personer med dårligt helbred. Skinny mennesker vælger intervaltræning, som øger styrken.

  • Onsdag

Dem, der søger vægtøgning gøre en anden vægt træning, denne gang rammer ryg, skuldre og mavemuskler. Mennesker med rygproblemer generelt nyde godt af en stærkere abs, hvilket gør dette til en topprioritet. I mellemtiden, vægttab folk gør en anden cardio dag, sætte i gang på løbebåndet eller jogging trail.

  • Torsdag

Vægttræning for alle. Skinny mennesker rundt om ugen ud med benene, mens de andre gør endnu en omgang kredsløb uddannelse, samme som mandag.

  • Fredag

Rest dag for alle.

  • Lørdag

Cardio træning for alle, svarende til tirsdag undtagen dette er dagen for at sætte i max indsats, da det er klemt inde mellem to hviledage. Det kan betyde mere intervaltræning, højere hastighed på cardio maskiner eller længere sessioner. For folk med dårligt helbred eller på anden måde uegnet til uddannelse større effekt og den sidste mulighed er helt klart den bedste.

  • Søndag

Rest dag for alle.