Personlig gave: Discount personlige gaver Tips

Hvordan at spare penge på udskrivning Personlig Fødselsdagsgave

Kom personlige fødselsdag gaver betyder, at du får den ideelle stede for at fejre nogens særlige dag. Hvis du er interesseret i at få en god aftale om udskrivning personlig fødselsdag gaver, er der nogle tricks til at spare nogle penge. Her er nogle måder, du kan reducere omkostningerne.

1. Shop rundt. Denne indlysende penge pauseskærm er en savnet af mange kunder. Men gør lidt planlægning videre til at sammenligne omkostninger på de forskellige butikker kan få dig det bedste tilbud.
2. Vælg en farve. Hvis du udskriver, har dit design i en farve i stedet for flere farver. Uanset om det er en t-shirt, taske eller hat til fødselsdag dreng eller pige, printere opkræve mere for hver ekstra farve du tilføje til designet.
3. Køb i bulk. Kontroller at se, hvor pris punkt ændringer. Det kan være værd at bruge tid til at købe et par ekstra stykker til at droppe prisen pr element, hvis du tilpasse fødselsdagsgaver til hele partiet.
4. Hvis du laver en stor ordre af individualiserede fødselsdag gaver, altid få skriftlige citater - fortrinsvis fra mere end ét trykkeri.

Personalisere det med dine egne etiketter

I stedet for at bruge pengene til at udskrive brugerdefinerede etiketter til en gave, få ressourcestærke og lave dine egne. Ved hjælp af en selvklæbende trykpapir og din fantasi, kan du oprette etiketter at personliggøre næsten alt. Tag en tom vinflaske eller olie flaske olivenolie, rense det ud, fyld den med bid størrelse slik, og forsegle den op igen. Tilføj en personlig etiket, du har designet på selvklæbende trykpapir, og du har en overkommelig brugerdefinerede gave. Brugerdefinerede etiketter fungerer godt som prydgenstande, også. Gør brugerdefinerede etiketter at tilføje til stearinlys, tidsskrifter, gaveposer og æsker. Dine brugerdefinerede etiketter kan også være så simpelt som en trykt foto.

Billige tricks til emballering Up personlige gaver

Hvis du leder efter emballage til personlige gaver, behøver du ikke at tabe en masse penge til at gøre det. Ved at få lidt kreativ, kan du få emballage til personlige gaver på et budget. Her er nogle ideer til at få dig i gang.

Personlig Photo Gave Tasker - Du behøver ikke at gå gennem besværet med at bestille gaveposer i løs vægt for at personliggøre dem. Hvis du har fået blot et par, hvorfor ikke oprette personlige foto gave poser? Tag et ensfarvet gavepose og anbringer et foto med tarvelige lim. Brug et ark af farvet craft papir at skære en "ramme" til billedet. Lim det på og du har fået en instant personlig foto gavepose.

"Monogram" Stencil Tote - Dette er en sød tilføjelse til enhver lyse bomuld tote taske. Du kan oprette en "monogram" med dit eget brev stencil. Placer brev stencil over totalisatorspil og bruge stof maling i farve efter eget valg til at fylde i brevet.

Personlig gavepapir - Tag enten brun eller hvid kraftpapir og pak det omkring en gave, som du plejer. Så få kreative og personalisere det. Du kan bruge blæk frimærker til at dekorere personens initialer på den personlige indpakningspapir. Brug stencils til at oprette en brugerdefineret mønster eller bruge dine kunstneriske færdigheder til at illustrere dine egne billeder.

Specialdesign din egen tee med Fryser Paper Stenciling

Selvfølgelig kan du gå til t-shirt printer og har besværet og omkostningerne ved at bestille din egen tee, men hvorfor gøre det, når du kan personliggøre din egen tee i nogle få nemme trin? Du kan bruge fryser papir til at oprette en stencil. En måde at skabe den stencil er ved at skabe den skabelon med en blyant eller kuglepen og trimning af de ord eller billede med en pen-kniv på toppen af ​​en mat skærebræt. Eller du kan oprette omridset af billedet på din computer og udskrive det direkte på fryseren papir. Dernæst placere den blanke side af fryseren papir på t-shirt, stryge fryseren papir til tee uden damp, og bruge stof maling til at oprette din personlige t-shirt. Vær omhyggelig med at fjerne fryseren papir med det samme at lade malingen tørre jævnt. Det er en øjeblikkelig nem løsning til at personliggøre din egen tee!

Monogram det selv at reducere omkostningerne

Spar dig selv på bekostning af at købe dyre monogram ting som håndklæder, badekåber og PJS og monogram dem på egen hånd. Du kan købe de nøjagtige emner, du ønsker i stedet for at skulle betale den markeret pris fra en forhandler, som har valgt designet. Hvis du har adgang til en elektronisk symaskine, kan du bruge deres forprogrammerede Monogram stingmønstre. Men du kan også prøve broderi med gratis motion så godt. For at gøre dette, trække brevet på stoffet selv eller bruge et stykke vandopløseligt stabiliseringsmateriale. For frotté stykker, giver det mening at bruge en vandopløselig stabilisator, som du kan placere over stoffet som et mønster. Vælg derefter en smal træ bøjle eller foråret ramme til din tråd. En 30-vægt eller 40-vægt maskine broderi tråd vil fungere bedst for monogrammet.

Fire måder at få rabat på personlige emner

Kom rabatter på personlige emner kan tage en lille smule planlægning og forskning. Men hvis du er villig til at gøre det benarbejde, når de køber personlige elementer, kan du finde nogle gode tilbud. Her er nogle ideer til hænge fast rabatterne.

  • Find en butik, hvor du kan lide shopping for personlige emner og tilmelde dig deres postlister. Du vil få besked om salget og være medvidende om rabatter.
  • Kontroller, om butikken har en rabat for tilmelding til deres kreditkort. Du kan ofte få en rabat på dit første køb, og du vil være i stand til at bruge det til at købe personlige emner.
  • Hit salg for personlige emner, som du ikke behøver at monogram eller gravere dig selv. Genstande som tørklæder, sæber og punge kommer monogram med næsten hvert bogstav er der.
  • Shop online på store volumen detailhandlere, der fører personlige produkter. Online forhandlere som OrientalTrading.com bære et stort udvalg af gaver kan du personalisere til overkommelige priser.

Brug kuponkoder For Discounted personlige gaver

Køb personlige gaver betyder ikke, du er nødt til at give afkald på besparelser. I virkeligheden, hvis du bruger kupon koder, du behøver ikke at betale fuld pris, mens shopping online med en række større detailhandlere. Du skal bare nødt til at gøre lidt forskning online og derefter indtaste kuponkode, når du er ved kassen siden. Det hjælper også, hvis du kontrollere tilbage på de steder ofte for opdateringer. Her er nogle forslag til, hvor du kan se at finde personlige gaver.

Retailmenot.com - Dette websted har en stor søgemaskine til at lade dig søge rabat koder for en række online shopping ressourcer, hvor du kan købe personlige gaver. Virksomheder som Harry & David og Ting husket typisk kommer op i en søgning. Find rabatter såsom 20 procent off kuponer og fem dollars off kuponer.

DealNews.com - foretage en søgning eller klik på en af ​​deres kategorier. De har rabat kupon koder for ting som gratis forsendelse og rabatter på minimum køb. Du kan også finde procentvise rabatter for online sites som PersonalizationMall.com.

UltimateCoupons.com - Find rabatkuponer til næsten alle større detailhandler, der tilbyder en aftale. UltimateCoupons.com har budt freebies til Proflowers.com og Snapfish - perfekt, hvis du ønsker at give væk personlige fotos som gaver.

CouponMountain.com- Forsøger at finde rabatkuponer til en luksus gave detailhandler ligesom Red Envelope? Du kan være i stand til at få gratis forsendelse med et minimum køb. Prøv at lave en søgning for at se, om du kan få en rabat for en fotohandler som Shutterfly.

Finde en Nedsatte personlig gave

Hvis du søger efter en stor kvalitet personlig gave, vær ikke genert til at handle i din lokale DollarSavers eller en dollar butikker. Mange af disse butikker har en afstrømning af overskydende gaver, andre butikker ikke kunne sælge.

1. Køb ikke fødevarer, medmindre den person, der modtager gaven er meget i en bestemt fødevare type som veganske eller en etnisk mad. Chokolade medmindre der bruges på Valentinsdag er en meget generisk gave.

2. Prøv at finde et unikt produkt inden for det område af interesse: For eksempel, hvis du kender den person kan lide Afrika, prøv at finde noget i e-bay, der er fra Afrika og unik kun til landet. Ikke noget du måske finde lige her i USA gøre en hurtig online søgning for det pågældende område af interesse er egnet til den person og prøve at finde noget vigtigt på dette område stadig inden for dit budget.

3. Når der indpakkes tæller. Tema indpakningen er stor, når det kan opnås. Hvis du indpakning om en afrikansk gave, brug brunt postal papir og stemple den med henna og brune farver. Hvis du har børn, kan du bruge dem til at gøre dette som et projekt for at skabe indpakningspapir. Bind det med en farvet og / eller naturlig blanding af farvet bast som prikken over i'et. Du kunne mode gave label i form af en bagage påstand billet. Disse typer af skabeloner kan downloades fra internettet.

Lad din kreativitet tage over. Husk, det er ikke prisen på den gave, dens det unikke i det.