Permanent Makeup Gør dit ansigt altid smuk

Permanent Makeup Gør dit ansigt altid smuk
Normalt vi ikke ser meget smuk om morgenen. Selv hvis en kvinde havde en dato dagen før, havde hendes favorit og "heldig" kjole, havde en perfekt makeup og natten var fantastisk, hvad en mand ser den næste morgen kan afvige fra den smukke kvinde i går. Håret stikker op, blev mascara afvaskes i bruser og vipperne er grå, læberne synes tyndere og er ikke mere røde, våde og sexet. Selv en kærlig mand kan mærke denne forskel.

Mænd som makeup

Langt størstedelen af mænd kan ikke skelne mellem en "naturlig" ansigt og en består en. En kvinde kan have sort mascara, en smule lys eyepen, lip liner og lipgloss. Og hvis samtidig er der ingen mousserende grønne skygger, pink læbestift og pearly blusher på ansigt, det betyder for en mand "naturlig". Det samme med hår, meget ofte ikke bemærker, hvis du har fået dit hår klippe eller farvet. Mænd siger, at de ikke kan lide <> <> på ansigter, men i virkeligheden mænd finder en sammensat ansigt langt mere attraktivt, hvis din makeup er godt gjort.

Permanent skønhed med permanent makeup

Forestil dig, at du vågner op i nærheden af ​​din mand og din makeup er stadig på dig. Samtidig er der ingen mascara under øjnene og ingen læbestift på puden. Du er den samme skønhed for ham om morgenen, eller mens du coocking, eller til en fest. Hvordan? Med permanent makeup.

Permanent Makeup Gør dit ansigt altid smuk
Permanent kosmetisk makeup er en form for kosmetisk tatovering. Det kan også kaldes "micropigmentation", "micropigment implantation" eller "dermagraphics". Proceduren omfatter implantation af bittesmå individuelle pigment i Derman hudlag. Øjenbryn og Lash forbedret, din eyeliner aldrig snavs fyldigere udseende og mere definerede læber er garanteret. Du kan spare din tid med permanent makeup, fordi du behøver ingen makeup længere. Af den måde, de, der gerne vil camouflere ar, nyder også godt af permanent kosmetisk makeup. Du kan se dine bedste, ikke kun for din elskede, men også i situationer, hvor man ikke kan anvende makeup. For eksempel, hvis du er en fysisk aktiv kvinde (jeg håber du er), der kan lide jogging, svømning eller aerobic. Følgende typer af permanente kosmetiske procedurer kan gøres: øjenbryn, lipliner, fuld læbe farve, hår efterligning, hudtransplantater, øjenvipper ekstraudstyr, areola restaurering eller repigmentering og andre.

Kan du lide dig selv mere med makeup eller uden? Hvis du er en travl professionel eller mor eller du blot ønsker din mand beundrer dig 24 per dag, er det for dig. Være smuk, selv om morgenen.