Perlesyning: Kobber Smykker Tips

Kobber Chain

Der er et andet alternativ til kobbertråd til din kobber beading projekter. Sammen med kobbertråd, de fleste grossister bære en bred vifte af kobber kæder, der kan købes i løs vægt længder. Du tilføje dine egne kobber smykker fund at skabe armbånd, kæder og halskæder. Eller du kan købe færdige kæder i en række forskellige længder. Kig efter en forhandler, der bærer en række forskellige kæde stilarter. De bedste kæder har lukkede links til styrke, og er skabt af massive kobber links.

Lyse eller antik kobber perler

De fleste forhandlere sælger kobber perler i to forskellige finish, lyse og antikt. Bright kobber perler er poleret til en skinnende glans, mens antikke kobber perler behandles for at gøre dem synes alderen, eller mørkere. Ofte er de lyse perler overtrukket med et meget tyndt lag af lak for at holde dem skinnende og strålende. Begge typer af perler bør være tilgængelige fra de fleste forhandlere og kombinere dem i design tilføjer dybde og interesse for de fleste kobber stykker. Kobber smykker resultater kommer også på begge disse finish.

Tilgængelighed af kobber perler

Må ikke blive overrasket, hvis din grossist løber tør for kobber perler, især de facetterede og dekorerede perler. Mange af disse håndlavede perler er skabt i Indien, og leverandører til tider har svært ved at finde dem i god kvalitet og høj mængde. Mange leverandører kan simpelthen løber tør for kobber perler og kobber smykker fund fra tid til anden. Så det er en god ide at købe i løs vægt, når du finder kobber perler du virkelig kan lide. Det er også en god idé at holde masser af kobbertråd på hånden til at lave dine egne smykker resultater, når du har brug for dem i en fart.

Metafysisk egenskaber kobber

Nogle mennesker tror på de terapeutiske eller endda romantiske beføjelser kobber smykker. Nogle slid kobber perler, kobber charms eller en kobber armbånd dagligt at bekæmpe gigt. Kobber er blevet forbundet med den græske gud Hermes, der er kendt som en katalysator for at øge mentale skarpsindighed og en hurtig humor. Det siges også at være en god "dirigent" af energier fra overjordisk kilder - derfor det helbredende omdømme. Kobber i sidste ende får det navn fra det latinske "cuprum," øen Cypern, hvor metallet blev udvundet i oldtiden. Cypern blev kaldt "The Sacred Isle of gudinden Venus", så kobber er blevet forbundet med denne planet og menes at have, ligesom Venus, en balancering og stabiliserende effekt, uanset hvor den er placeret.

Polering Plated Copper

Polering solid kobber er ikke svært; du bare bruge en pålidelig kobber polish og gnid væk! Dog kan polering belagte kobber være vanskeligere. Hvis klædningen er ikke tyk nok, eller man gnider for hårdt, kan du gnide i det mindste nogle af klædningen fra. Hvordan bekæmpe dette problem? Køb hos en velrenommeret grossist, som bærer god kvalitet. Test en lille område af dit belagte perler, før du polere dem, og ikke gnide for hårdt, som du rense dine perler. Mest forgyldt kobber smykker fund har et meget tyndt lag af plating, så du skal ikke pudse dem overhovedet.

Kobber og lakering

Traditionelt er emalje projekter skabt på metal stykker som kobber perler. Hvis du bruger kobber perler, når du emalje, kigge efter forhandlere, der bærer den rigtige type perler til Lakeringsanlæg projekter. Disse perler bør være problemfri, og de skal have en upoleret overflade for at tage på og holde emalje, som du anvender det til kobber. Mange enamelers også bruge kobberrør som base for deres perler. Fordelen ved at bruge pre-made engros kobber perler for Lakeringsanlæg projekterne er, at du ikke behøver at oprette perle figurer under processen. De pre-made kobber perler er allerede dannet og boret, så alt hvad du skal gøre er at udforme emaljen.

Kobber Wire

De fleste grossister, der bærer kobber perler vil også gennemføre kobbertråd, som er fremragende til snor fleste kobber beading projekter. Kobbertråd kommer i en række forskellige målere, og de fleste forhandlere lagerfører flere forskellige størrelser. Jo højere gauge nummer, blødere tråden, så hvis du er nybegynder, kan du ønsker at starte med tykkere tråd, som du kan manipulere nemt og arbejde dig op til tyndere, blødere wire. Fordi kobbertråd er så let at arbejde med, når man vænner sig til det, kan du oprette mange af dine egne resultater, fra kobber earwires til øjet pins, hoppe ringe, og stik.

Kobber Smykker Basics

Kobber er en vidunderlig og næsten levende metal, der kan gøre fantastiske smykker. Ikke kun smukke, er kobber smykker ofte båret af mennesker, der lider af gigt, fordi det betragtes som en smerte-reliever. Angiveligt er kobber absorberes af huden og har smertestillende egenskaber. Dette spor kobber absorptionen anses også af sportsfolk som sportspræstationer forstærker. Nogle mennesker mener også kobber perler lindre og adfærd helbredende energier. Når du er klar til at prøve din hånd på at gøre kobber smykker, huske på, at kobber er et blødt metal og kan let bores, så du kan lave et hul i et vedhæng eller et stykke til brug med en kaution. Du kan også wrap solid kobber nuggets med sølv eller kobbertråd at lave en usædvanlig perle, halskæde eller vedhæng. Når man overvejer, hvad de skal bruge, når snor din brik, overveje at bruge sort eller permanent farvet kobbertråd. Du kan også finde kobber hægter og resultater til at fuldføre din kobber stykke.

Farvet Copper Wire

Kobber perler og tråd er fantastisk, men hvad nu hvis du gerne vil tilføje nogle forskellige nuancer til dine smykker design? Kig efter en anden kobbertråd option på din grossist - farvet kobbertråd. Disse tråde kommer i mange forskellige målere, men de kommer også i en regnbue af farver. Det er også blødt nok til at ombrydes omkring ædelstene og andre emner i dit design. Tråden er belagt med farvet emalje, der hjælper med at gøre det stærkere og også modstår mat og slid. Du kan købe denne tråd i løs vægt på en spole eller spole, og det er ganske billigt gennem de fleste engrosforretninger.

Belagt Keramiske perler

Der er en ny tendens i kobber perler, at nogle grossister er begyndt at bære. Disse er keramiske perler kiln-fyret, dyppet i metal, ovn-fyret igen, og derefter dyppet i metal igen. Denne teknik giver den fine, højt skåret detalje af keramiske perler kombineret med glans af kobber. Perlerne fås i kobber eller kobber patina finish, og er ganske slående. De fleste forhandlere henvise til disse perler som "metalliseret keramik", og de kommer også i andre metal finish. De kommer i alle størrelser fra frø perler til store enkeltanlæg perler og resultater.

To Tone kobber perler

Den "to tone" look, der kombinerer guld hued metaller og sølv er meget populært, fordi det gør det muligt for brugeren at bruge nogen af ​​deres smykker stykker på samme tid. Nogle mennesker har ikke en masse penge til at smide på stykker som dette. En kreativ løsning er brugen af ​​kobber perler med sølv accenter i din beaded smykker. Disse perler har typisk en solid kobber kroppen og er accent med sterling sølv kvalitet sølv. De er også normalt håndmalede og alligevel rimeligt prissat. Få udseendet af et dyrt stykke, uden omkostninger!

Kobber Oxidation

Ser din smukke kobber smykker discolor kan være skidt. Synderen er oxidation. Kemikalier i luften forårsager mørkere, når kobber smykker er gemt eller bare slidt. Iført din kobber perler eller kobber armbånd i en swimmingpool, for eksempel, kan bevirke, at kobber til at oxidere og synes plettet. Denne formørkelse kan fjernes fra din med en god pudseklud og smykker renere. Eller brug en blanding af 1/2 kop hver mel, salt, pulveriseret vaskemiddel og meget varmt vand plus 3/4 kop hvid eddike og 1/4 kop citronsaft.

Faste eller belagt perler Kobber

Kan oprettes Kobber perler af massivt kobber eller fra tin (eller en anden uædle metaller) og derefter belagt. Solid kobber perler slid bedre end belagte perler, fordi de ikke har en belægning, der vil slides væk. Til sidst, uanset hvor godt det er, vil plating fortage sig, især hvis perler gnider mod hinanden i smykker design. Sliddet af gnide mod bærerens hud vil også medføre, at overtrækket slides væk i tide. Selvfølgelig faste kobber perler koster mere. Gode ​​forhandlere vil tilbyde begge typer kobber perler til eget brug.

Brug af Kobber i dine smykker Making

I naturen er kobber mest almindeligt forekommende nær lyse blå / grønne pletter, kaldet "kobber blomstrer." Alle kobber mineraler er farvestrålende, normalt grøn eller blå. Kobber, selv i smykker form skal være poleret til at påtage sig sin berømte bruneret guld nuance. I dag kobber kommer i mange former og størrelser til smykker at gøre. Ikke alene kan du finde standard runde kobber perler og kobber nuggets, du kan også finde presset og udskårne perler, og endda kobber perle hætter, der kan gå mellem glasperler eller gemstone perler og tilføje interessant tekstur og stil til din perle smykker. Denne usædvanlige metal kan bringe en ny stil til dit design, hvis du plejer at bruge sterling eller guld, så overvej kobber, når du formulerer din perle smykker design.

Farvet Copper Wire

Din fantasi kan løbe frit, når du bruger permanent farvet kobbertråd. Kobbertråd er perfekt til wire indpakning, tråd formning og perle snor. Det leveres i en række af rige metalfarver at supplere kobber perler, smykker, keramik og skulpturer.

Farvet kobbertråd er emaljeovertrukne at modstå anløbning, skår og afskalning. Er let at gøre kobber smykker, fordi kobbertråd er blødt og kan dannes let ved hjælp af smykker tænger og værktøjer.