Perler. 4 myter om St. Valentinsdag gave

Perler.  4 myter om St. Valentinsdag gave
Valentinsdag eve hver mand herunder din kæreste har en hård tid. Han ved ikke, hvad de skal købe for dig. Han ønsker at finde en perfekt gave, som ville bevise sin kærlighed til dig, som vil glæd dig og give dig en masse af de mest positive følelser. Han ønsker dig glad, men har ingen idé om, hvordan. Men du kan lindre hans lidelser og altid gøre et tip, en ønskeliste eller bare fortælle din elskede, hvad du ønsker. Dette ville ikke lade ham overraske dig, men det garanterer glæde for jer begge. I dag perler er blevet meget populære, de kan bæres både på kontoret og til en fest. Derfor er mange kvinder overveje perle smykker en vidunderlig gave og drømmen om besidder en smuk lyserød perle armbånd eller en sort ferskvandsperle halskæde. Ligesom dette, for eksempel:

Perler.  4 myter om St. Valentinsdag gave

Pearl smykker er tidløse. Perler har været kendt i tusinder af år. Siden oldtiden har det været et symbol på fejlfrit perfektion. Det er den ældste kendte perle, men er også meget populære i dag. På trods af dette er der nogle myter om perler folk tror, ​​der ikke lade dem nyde denne skønhed. Lad os bryde dem!

Myte 1. naturperler er ekstremt dyre

Perler.  4 myter om St. Valentinsdag gave
Ja, de er dyre, men ikke alle perler. Faktisk kun 0,5% af den samlede mængde af perlerne blive født, betegnes dyrt. Disse perler har en ideel runde form, glat overflade og er meget skinnende. Hvis perle form adskiller sig fra sfærisk, og er kun 2-3% ellipse, dens pris er 5-10 gange mindre end en rund analog. Men den rundere perlen, jo mere sjældent de er født. Billig perler er ellipse-, diametrical- og ovale dem. Blot som eksempel: en ferskvands perlearmbånd koster mellem $ 27 og 150 dollars. Og prisen på en hel perle smykker sæt løber fra $ 125 til $ 1300 afhængigt af hvad du (din mand) ønsker og har råd til.

Myte 2. Dyrkede perler er kunstig. Fie! Kun naturperler værdiansættes

Ingen måde fie. Perler kaldes dyrkes, hvis perle-mollusk jævnligt tilføres, taget sig af og beskyttet mod temperaturen falder. Både "indenlandske" og "vilde" (eller "naturlige") perle østers har samme naturlige stofskifte. Forskellen er kun i det faktum, at en dyrkede skrællen har en meget lettere liv, end den vilde, dette er grunden dyrkede perler er mere kvalitet og glat. Konklusion - kvalitet dyrkede perler er smukke, har en høj værdi, og er naturligt for sikker. Så kunne det blive givet som en gave.

Myte 3. Perler er kun for Grandmas eller ældre damer

Perler.  4 myter om St. Valentinsdag gave
Nej, nej og nej! Pearl smykker kan være både klassisk og moderne. Afhængig af design, kan det være slidt for helt forskellige lejligheder. Uanset om du har brug for at se elegant, glamourøse og luksuriøse, eller streng og lakonisk, eller ønsker at skabe en ung, frisk og elegant look - du kan og har brug for at bære perle smykker. Fordi det kan være meget forskellige og gøre dig ser bedst, fremhæve din skønhed, uanset hvad er din alder.

Myte 4. Perler er kun for kvinder

Hvis din mand (kæreste) er interesseret i de nyeste modetrends, slid Smart tøj, kan han også lide perler. Det lyder usædvanligt, men mænd kan også bære perler. Hvordan? I manchetknapper eller neckpieces. Se eksemplerne nedenfor. Som du ser, er det også en god gave til en mand på Valentinsdag.

Perler.  4 myter om St. Valentinsdag gave

Pearl Manchetknapper til mænd

Perler.  4 myter om St. Valentinsdag gave

Pearl og læder neckpiece til mænd