Perlebroderi: smykker Making Tips

En Knotty Problem

De fleste traditionelle perlekæder bruger knuder mellem hver perle at holde bud perler fra gnide sammen og bære eller ridse Nacre. Du kan bruge den traditionelle knuder metode, eller du kan bruge en dobbelt-nål metode, der bruger to nåle gennem hver perle. Du skal blot binde en knude med de to strenge, hvilket eliminerer behovet for at anvende en knuder værktøj. Derefter snor næste perle, og fortsætte med alle dine perler. Hvis du har små perler, eller du virkelig er ikke bekymret for slitage, kan du strengen dem tæt sammen på streng uden knaster. Glad snor!

Sterling Sølv Wires

At vælge den rigtige form for sølvtråd til dit projekt, bør du vide, hvordan du ønsker den brik til at se og hvilken slags brik du opretter. Du bliver nødt til at overveje både hårdheden af ​​tråden og sporvidde på wiren. Der er tre typer af sterling sølv wire. De er: Dead bløde, halvhårde og fuld hårdt. Dead blød tråd er meget let at bøje. Det kan være bedre for wire indpakning eller til fremstilling wire perler, men vil ofte ikke holde figurer beregnet til wire indpakning. Dead blød sølvtråd er normalt anvendes af folk, der "arbejde" sølv, fordi det hærder som sin formet og hamret. Halvdelen hårdt sterling tråd er stærkere end døde bløde men er stadig ganske formbart. Det er fremragende i tråd indpakning mindre eller tungere kugler og er et godt valg for beading og smykker making projekter. Fuld hårdt sølvtråd er svært at bruge og bøje og ikke nødvendigvis anbefales til smykker at gøre - i hvert fald for en hobbyist.

Crimptænger

Et fælles problem i smykker at gøre er at glide presninger. Presninger oftest smutte, fordi du bruger den forkerte værktøj. Hvis du lige er udfladning presninger med en nål næse tang, kan kablet nemt glide ud. Du kan finde et værktøj, som spcifically beregnet til presning på en online smykker beading forsyningssiden. Crimptænger er designet til at krympe særlige perler kaldet crimpning perler eller krympning rør. Den nederste position tangen krympe, så den øverste position afrunder krympede perle for et rent, professionelt udseende. En krympeværktøj efterlader en glat, rund perle og eliminerer skarpe kanter og wire glider, der kan resultere med konventionelle tænger. Hvis du allerede bruger en crimpning tænger, som beskrevet ovenfor, kan problemet være de Crimp perler, du bruger. Den nemmeste og mest sikre type pressebakker er røret stil. Da den ydre overflade er glat og flad, denne stil af crimp tendens til at fungere bedst med rillerne i Crimptænger. De fleste standard tænger har en 2x2mm slot - så brug 2x2mm rør knæk, der kommer i mange metaller, herunder sterling sølv.

Bail

En kaution er stykke metal eller wire, ofte lavet af sterling sølv, der er designet til at fremvise en bestemt perle eller pendel. Du skal bruge en perle eller vedhæng, der har en pre-borede hul, fordi kaution er designet til at gå ind i vedhæng eller perle hul og suspenderes derefter fra en kæde. Der er bails i mange størrelser til at rumme både forskellige størrelser perler og vedhæng og forskellige størrelse kæder og snore. Hvis du bruger en kaution for en værdifuld brik, skal du sørge for, at kaution er lavet af et stærkt metal og vil stå op til vægten af ​​vedhæng eller perle, og at den vil modstå tidens tand.

Snor Løse Seed Beeds

Her er en nem måde at string løs frø perler. Bare tage en skål, der er lidt større end din nål og hæld dine løse perler i skålen. Så tage beading nål (enten hårde eller fleksible) og dyppe den skarpe ende af nålen gentagne gange i skålen. Nålen vil fange nogle af perlerne med hver pass og din perle snor vil flyve.

Guide til Spænder

Her er en enkel vejledning til grundlæggende hægter, som du kan bruge i din perle smykker at gøre.

1. En toggle lås kan enten bruges i halskæde fremstilling eller i armbånd making. Dette er en lås, der både er nem at bruge, når de forsøger at sætte en halskæde på og også en fryd for øjet.

2. Spring Ring Spænder bruge en lille fjeder i kabinet, der hjælper låsen for at åbne og lukke. Disse er meget almindelige hægter men de kan være vanskelige at anvende for mennesker uden finmotorik.

3. Hummer Claw Lukketøj er meget sikker, så de er populære hos mere værdifulde stykker af smykker som dem, der foretages med ædelsten eller guld. Lanyard Låse har en enklere og earthier udseende og bruges ofte med beaded stykker med lædersnor eller hamp.

4. Hook og øjne hægter kan faktisk ske ved perlen hobbyist hjælp stiv og stærk tråd. På grund af deres enkelhed, de fungerer bedst med halskæder. De anbefales ikke til armbånd, der kræver en robust lås, der vil modstå dine armbevægelser.

5. Sikkerhed Spænder anvendes oftest med fine smykker, fordi de har ikke kun en glidende lås til at holde stykket sammen, men de har også en ekstra stykke metal eller wire, der holder glidende lås.

6. En Slide Clasp har ét stykke, typisk flad, der glider ind i et andet stykke, og det holder stykket sammen. I mange tilfælde er en slide lås bygget til at holde flere strenge af snor eller wire, så disse er meget nyttige for multi streng halskæder og armbånd.

Sealing knob

Ved anvendelse af neglelak eller lim til en knude, så brug en rund tandstikker eller lige stift. Dette vil forhindre for meget lim fra at komme på dit arbejde.

Silk Knots Bedre

Silk perle tråd er dit bedste valg til knytning, fordi det er blødt, smidigt, og vil ikke skade dine perler. Det er derfor, de fleste beaders vælger denne type tråd til at parre med dronningen af ​​ædelstene. Hold tilstrækkelig overskudskapacitet silke perle tråd på hånden til at reparere en perle streng hvis skulle bryde. Det er også en god ide at restring dine perler omkring en gang om året, hvis du kan lide at bære dem ofte - reservedele tråd er et must for at også.

Kast eders Perler for Strikkepinde

Du kan bruge perle perler i strikkede tasker og tovværk, også. Mange beaders finde størrelsen 0000 strikkepind uden hoved gør en fremragende beading værktøj, og de kan også bruge den til at strikke små sting.

Idé for nye moms

Vil du gøre noget særligt for en baby brusebad? Hvis du er den nye mor eller en ven af ​​den nye mor, spørg alle kommer til brusebad for at bringe en speciel perle og forklare betydningen af ​​perlen i deres kort. Bring perlerne sammen om at skabe en særlig halskæde til den nye mor at bringe til hospitalet under fødslen. De fleste kvinder relish har et brændpunkt, eller noget, de kan mærke, der minder dem om støtte fra deres venner og familie. Bagefter vil hun og barnet har noget at værne om der fejrer den fantastiske lejlighed. Læg kortene i den nye baby bog, så hun kan huske alle de betydninger og følelser bag hendes smukke halskæde.

Memory ledningsender ved hjælp SS Crimp Covers

En elegant måde at afslutte enderne af hukommelse wire smykker er at bruge de nye specielle fund, der er designet til at dække presninger. De fås i Sterling sølv og er meget let at bruge.

Perlesnor

Hvad kunne være mere elegant og klassisk end en perlerække? Der er en grund til de forblive i stil år efter år - de er helt tidløs! Når du prøver det, vil du finde det er virkelig ikke så svært at snor dine egne perler. Mange konventionelle halskæder anvende mindre perler mod klappe med større perler i midt foran. Du kan bruge den traditionelle metode, eller bruge nogle af de nyere størrelser og udformninger af kulturperler at variere stil. Den hævdvundne længde for en perlerække er "prinsesse" længde på 17 til 19 inches, som ligger lige under halsen.

Oprettelse af en Sterling sølv halskæde

En sterling sølv perle kan gøre for dekoration eller indbyrdes afstand i en halskæde eller armbånd. Sølv kugler kommer i et væld af former og størrelser. Nogle sterling sølv smykker perler er store, flade ovaler med mønstrede overflader. Andre er formet som stjerner, beaded pladser, bær og rør. Mønstrede perler og formede perler kan accent en halskæde eller være strandet sammen i et dejligt og enkelt design. Du kan vælge en enkelt sterling sølv perle og sætte det på en sølv kæde til et enkelt og elegant vedhæng look.

Memory Wire og Liquid Silver Beads

En fantastisk måde at bruge Memory Wire er at perle kun midten af ​​tråden - derefter slutte den ydre del ved hjælp af Liquid Sterling Sølv (eller endda Guld-Filled Flydende Beads). Disse perler, der typisk måler 1x4mm glide let over hukommelsen wire materiale og giver en meget flot færdigt look.

Du kan finde online tutorials, der har billeder til at guide dig gennem processen de materialer, du har brug for at fuldføre projektet!

Man binder Coin Pearls

Mange beaders bruge silkesnor normalt størrelse 0 til 2 for deres projekter. Nylon coated wire er blid også, og mens det kan skære nogle perler, er det er især godt til at arbejde med mønten ferskvandsperle fint spændt mellem resultater, afstandsstykker og lange perler. Den nylon er robust, og hvis du bruger en ende eller center boret mønt ferskvandsperle, vil det ikke have meget kontakt område for at skade. Som med alle perle-projekter, hvis du bruger dem meget, planlægger at restring perler hver 1 til 2 år for at holde dem til at kigge deres bedste. Hvis du ikke bruger knuder mellem din mønt perler, nylontråd er et godt, stærkt alternativ til silke.

Brug af presninger med lædersnor

Presninger er de sidste perler vil du snor på dit smykke, før du monterer låsen. Put presninger på efter den sidste perler på hver ende af tråden. Når du krympe det sidste ende kan du ikke foretage ændringer, medmindre du klippe beading tråd og restring stykket. Trim overskydende beading wire så tæt på krympe som du kan. Små stykker af tråd kan irritere huden, når du bærer din perle smykker. Hold flush kuttere blandt dine beading forsyninger. Bladene er i en vinkel, der giver dig mulighed for at komme så tæt på krympe som muligt.

Wire indpakning

Mange af nutidens mest smuk sterling sølv perle smykker ansætte en teknik kaldet wire indpakning. Brug af sterling sølv tråd, du bogstaveligt talt wrap perlen, delvis fuldt ud, eller i et mønster. Det giver halskæder en anden tekstur og tilføjede flare. Wire indpakning er også en glimrende løsning, hvis du har et vedhæng uden hul til en kaution. Ikke blot vil du være i stand til at bruge din pendant, vil du være at gøre en vidunderlig kunstnerisk udsagn. Når du vælger hvilken ledning til at bruge du skal overveje både hårdheden af ​​tråden og måleren. Det er klart, jo tyndere tråd, jo lettere vil det være at manipulere - men du ikke ønsker en, der er for tyndt eller du kan ikke få det udseende, du går efter. Wire, der er for tynd, kan også ikke holde din tilsigtede form, især hvis det er en strukturel del af din brik som et link.

Beskæftiger sig med skarpe kanter: Bead Reamer

For at undgå skarpe kanter signalhorn perler fra opskæring din tråd, holde en smergel bord i nærheden. Når du støder på et signalhorn perle med skarpe kanter, køre enderne forsigtigt over smergel bord til at glatte dem.

Perler, der har skarpe kanter eller grater i den borede åbning for hullet kan let repareres med et værktøj kaldet en Bead Reamer.

Efterbehandling Lædersnøre Ends

En elegant måde at afslutte enderne af smykker, der er trukket på lædersnor er at bruge krympe ende resultater, der er specielt designet til ledningen.

Du kan finde online tutorials komplet med billeder og alle de nødvendige materialer til projektet!