Pepper Spray: Regnskabsmæssig Pepper Spray Hvor og hvornår Tips

Løb og jogging Sikkerhed, glem ikke din Pepper Spray

Hvad er gode måder at undgå problemer, når jeg joging, selvom jeg bære peberspray? Her er nogle tips, der vil gøre dig til en hårdere mål for forhånelse, voldsmænd og voldtægtsforbryder: Undgå at køre / løbe om natten, absolut undgå fredag ​​og lørdag aften. Der er alt for mange berusede unge mænd køre rundt bare på udkig efter problemer. Hvis praktisk, jogge i de tidlige morgentimer. De fleste scumbags, deadbeats og snegle, vil stadig være i sengen. Hvis du ser folk forude der ligner problemer, eller du får en dårlig fornemmelse, sluge din stolthed og tage en sikker omvej, eller vende rundt og gå tilbage dit kursus. Vær opmærksom på skjulesteder og blinde hjørner. Carry peberspray

De bedste steder at holde Pepper Spray

Hvad er det bedste sted at holde peberspray? Du kan holde en lille en på en peber spray nøglering, i din pung eller taske, i dit skrivebord, handskerummet på standen ved siden af ​​hoveddøren.

Hvordan til at bære din Pepper Spray

Hvad er den bedste måde at bære peberspray? Pepper Spray ideelt bør gennemføres på samme sted hver dag. En peberspray hylster eller løs ydre pels lomme er bedst. En peberspray nøglering er godt, fordi det er normalt i hånden kommer fra og nærmer din bil.

Kvinder og Jogging, glem ikke din Pepper Spray

Er det mere vigtigt for kvinder at bære peberspray, når de løber? Hvis du kan lide at jogge på stier gennem en park, det er som at have et skilt på ryggen, der siger "offer". Hundredvis af kvinder udsat for seksuelle overgreb hvert år jogging på stier, og snesevis myrdet. Carry peberspray

Hvis nogen prøver at stoppe dig, mens du Jogging

Skal jeg sprøjte en person med min peberspray hvis de forsøger at stoppe mig, når jeg kører? Skulle nogen forsøge at få dig til at stoppe, som beder om en lys (kommer på - folk ved motionsløbere ikke ryger!). Bare gøre kortvarig øjenkontakt og holde jogging. Ikke at gøre øjenkontakt er en gestus af frygt for den kriminelle sind. Hold din peber spray klar.

Peberspray Holster Overvejelser

Skal jeg have en peberspray hylster? Bælte hylstre er tilgængelige for visse modeller. Selv om disse er synlige, kan beholderen være mindre genkendelig for en angriber i en peberspray hylster, end det ville være nøgne. Betydningen af ​​tilgængelighed kan ikke være over understreges. Hvor meget advarsel kan du have i en typisk overfald? Hvor lang tid tager det tager dig at tegne dit våben? Er den måde, du bære din dunk tillade dig at tegne det i tide til at forhindre et angreb? Husk på, at de fleste dunke er effektive op til omkring en ti meters rækkevidde.

Hvis jeg allerede bære en pistol i mit arbejde

Skal jeg nødt til at bære peberspray hvis Mit arbejde giver mig mulighed for at bære en pistol? Det er bydende nødvendigt, at du medbringer peberspray, hvis du medbringer en pistol. Shooting nogen kan ændre dit liv i dårlige måder. En squirt OC let kunne stoppe et møde, der ellers kunne eskalere til det punkt, hvor drab ellers var nødvendigt. Der er også større sikkerhed for de uskyldige, der er i nærområdet. Det kan også ske steder, hvor en pistol kan forbydes, så du altid har en form for personlig beskyttelse.

Peberspray Holder Overvejelser

Skal jeg have en peberspray holder? Hvis det er klippet på ydersiden af ​​en lomme eller et bælte, kan det løsnes utilsigtet eller greb af en hacker. I det mindste, kan det blive bemærket, før du bruger det, fjerner det element af overraskelse, som tilføjer til effektiviteten af ​​tåregas. De fleste peberspray indehaveren klip modeller har klippet på venstre side af beholderen, som overlader hovedparten af ​​beholderen skjult, hvis det er holdt i den venstre lomme med klippet ud. Hvis du er komfortabel at trække våben med venstre hånd, er dette en god konfiguration.

Carry Pepper Spray Når Du Jogging

Hvor vigtigt er peberspray, når jeg jog? Du er altid i fare, når du kører, walking eller jogging, selvom du bærer peberspray, holde sig til godt rejste gader. Undgå genveje gennem skovklædte områder, parkeringspladser, eller stræder. Kør eller gå med en partner eller en hund, ikke bære headset, bære en mobiltelefon. Carry peberspray.

Enhver Jogger Kan blive offer Selv med Pepper Spray

Skulle motionsløbere bære peberspray? Hver gang du kører, kan du blive udsætter dig selv for kriminelle elementer; kriminelle, der kan se en kvindelig motionsløber som let bytte. Selv macho mænd er blevet angrebet eller røvet mens jogging alene. Nogle kriminelle har regnet ud, at en jogger kan være for forpustet til at stille op en kamp, ​​dermed nemme rosinerne for røveri og / eller voldtægt. Carry peberspray.