Pepper Spray: Pepper Spray Readiness, bevidstheden om trusler Tips

Holdbarhed af Pepper Spray

Har peberspray har en holdbarhed? Dunke kan have en holdbarhed på tre til seks år. De er som regel konservativt dateret udløber i et år. Ryst beholderen cirka en gang om måneden for at holde ingredienserne blandes. Pepper spray dåser har den aktive bestanddel blandes i en væske og en trykgas drivmiddel.

Hvordan til at teste din Pepper Spray

Hvordan kan jeg teste min peberspray? Du bør få for vane at teste dit forsvar spray hvert halve år. For at gøre dette først gå udenfor og afgøre, hvilken retning vinden blæser. Husk altid at stå vindretningen fra den retning, du sprøjter. Træd fyring mekanisme til ½ sekund. Denne test skal udføres ved køb og hver sjette måned efter det. Vær opmærksom på, at hver gang du teste din spray du reducere indholdet af beholderen. Hvis du bruger en peberspray nøglering model, og du tester jævnligt skal du udskifte enheden hver 18 til 24 måneder, hvis du følger den anbefalede testproceduren ovenfor.

Ligner ikke et offer, selvom du har Pepper Spray

Vil peberspray holde mig fra at være et offer? Ofre for forbrydelser ofte valgt, fordi de er et let mål. Kriminelle bytte om de svage eller intetanende, og normalt undgå mennesker, der er klar over, hvad der foregår, og måske udbudt en kamp. Når ud i offentligheden, se folk i øjnene, holde dit hoved op, og gå med selvsikre skridt. Dette fortæller rovdyr, at du er mere tilbøjelige til at se ham komme og modstå. Uden det element af overraskelse, vil de sandsynligvis passere du op for nogen, der vil sætte sig mindre af en kamp. Send beskeden, at du er rolig, selvsikker og ved, hvor du skal hen. Regnskabsmæssig peberspray vil hjælpe din tillid.

Glem ikke om din Pepper Spray

Hvad de fleste mennesker gør med deres peberspray? De fleste mennesker vil bære peberspray dunk for en uge eller to, indtil det nye aftager og så vil det finde sin vej til bunden af ​​en pung, en handskerummet eller kommode skuffe. Det kommer ikke til at gøre meget godt der.

Stol på dine instinkter, når de udfører Pepper Spray

Hvor vigtige er mine instinkter, når jeg bære peberspray? Lyt til, hvad din intuition fortæller dig. Stol disse "små stemmer", når de fortæller dig, at noget, eller somone "bare ser ikke rigtigt." Alle dine sanser komme til fuld alarm, og du skal være parat til at gribe ind (hvis det er nødvendigt) for at komme ud af den situation, eller væk fra denne person så hurtigt som muligt. Brug peberspray, når du ikke kan komme væk.

Hvordan til at teste din Canister til tryk

Er der en god måde at teste peberspray pres? Hvis du ønsker at teste din dunk for pres, gøre din spray brast kun en brøkdel af et sekund, og ikke gør det ofte, da der kan være så lidt som fire sekunder eller mindre værd af spray på visse modeller. Etiketten eller vejledning af en god brand bør fortælle dig, hvor mange sekunder af spray det har. Selvom flydende enheden i vand for at bestemme mængden af ​​ingredienser tilbage er blevet anbefalet i fortiden, være klar over, at dette kan få etiketten til at falde eller opløses, og enheden vil ikke længere overholde peberspray loven umærket.

Være klar, lægges vægt, selvom du har Pepper Spray

Hvor vigtigt er det at være opmærksom på, når jeg bærer peberspray? En bevidsthed om virkeligheden i kriminalitet og vold, samt en bevidsthed om dine omgivelser, er nøglen til din personlige sikkerhed. Bare bruge god fornuft og husk at være opmærksom på hvad der sker omkring dig, og du vil gå langt i retning af at holde dig sikker. Pepper spray er en vigtig del af selvforsvar.

Pepper Spray Kan miste sin styrke

Hvor lang tid tager peberspray ophold potent? Normalt alle andre sprays udløbsdato er 3 til 4 år fra købsdatoen. Selvom spray liv er ubestemt det gør begynder at miste styrke over tid. Enhver brug af spray efter udløbsdatoen er meget tilrådeligt. Vi anbefaler dig at udskifte din peberspray hvert år! På den måde er du altid sikker på styrken af ​​den spray.

Være klar til Surprise Overgreb, selvom du har Pepper Spray

Vil min peberspray beskytte mig fra overraskelse angreb? Din uddannelse omfatter opholder sig væk fra dårlige områder, men hvis du skal gå ind i en mørk parkeringsplads eller nogle isoleret sted bør du have peberspray dunk i hånden og tommelfinger nær aftrækkeren. Surprise overfald ske meget hurtigt, og som regel uden varsel. Hvis beholderen ikke er i din hånd, du simpelthen ikke vil være i stand til at komme til det i tide.

Escape er dit mål, selvom du har Pepper Spray

Da jeg bære peberspray, har jeg brug for at tænke på flugt? Hvis du ender i en farlig situation, så husk, at din første prioritet er ikke at kæmpe, men at flygte. Svingede din peberspray på din hacker (hvis han ikke sigter en pistol på dig), kan være alt, det tager at få lov til at bakke væk. Men hvis din spray er ikke handy og konfronteret med en person, der kræver din tegnebog, pung, smykker osv ... - give det til dem, og komme ud af der. Ingen besiddelse, men værdifuld, er værd at risikere dit liv over.

Hvornår til at bære din Pepper Spray

Hvornår skal jeg bære min peberspray? Du skal have din beskyttelse peber spray med dig når det er muligt. Forhåbentlig vil du aldrig brug for det til beskyttelse. Men hvis du gør, er du sandsynligvis ikke til at vide, når lige til det øjeblik, du har brug for at få fat i det.

Ting, der kan skabe din Pepper Spray til Fail

Er peberspray nogensinde mislykkes? Indersiden af ​​en tåre gaspatron er ligesom en sprøjteflaske under tryk. En halm indtagelse dips til bunden af ​​beholderen, i den flydende blanding. Af denne grund skal beholderen være nogenlunde oprejst. Hvis det er holdt på hovedet, mens sprøjtning, kun drivmidlet undslippe. Hvis beholderen er sprøjtet på hovedet, vil det miste pres og kan ikke være i stand til at sprøjte, når du har brug for det, selvom du kan være i stand til at høre og føle den flydende skvulpende rundt og du mener dåsen er fuld. Andre canister fejl er mulige. Den peberspray dyse kan blive tilstoppet med fnug eller snavs. Udløseren kan knække. Hvis venstre i en bil på en varm dag kan en beholder udsættes for temperaturer over 140 grader F. Selv om det ikke eksploderer (som det måske), denne negative tilstand kan forårsage en lækage eller et tab af tryk, der behøves at fyre enheden. Det kunne også forkorte livet af de aktive ingredienser.