Pepper Spray: Pepper Spray Effektivitet Tips

Forvent ikke en voldsmand til straks deaktiveret af Spray

Vil peberspray altid stoppe en hacker? I modsætning til annoncering i medierne, går peberspray ikke stoppe strømmen eller forårsage lammelse. En voldsmand kan stadig få fat i dig, punch dig, stikke dig eller skyde dig og vil helt sikkert være mere vred efter at være blevet sprøjtet. Men de fleste peber spray ofre instinktivt falde straks på knæ og begynder at gnide deres øjne

Ting, der påvirker hvor hurtigt peberspray Works

Hvor hurtigt går peberspray virker? Der er nogle variabler, der vil fremskynde og bremse reaktionstid: Uanset om du er inde eller ude, vindhastighed og retning, hvis det var en fuldtræffer til ansigtet. Andre variable omfatter afstanden peberspray skal rejse, og om modtageren havde øjnene åbne eller lukkede, når sprayen ramt. Det korte svar er sekunder i stedet for minutter

Hvorfor Pepper Spray Stopper en angriber

Hvorfor peberspray stoppe en hacker? Når peberspray sprøjtes ind i en persons øjne og ansigt, det irriterer hud, øjne, og slimhinderne i de øvre luftveje (hals). Hoste og kvælning kan opleves. Det er meget ubehageligt og der er en vis smerte forbundet med det. Slutresultatet er midlertidig uarbejdsdygtighed, hovedsagelig som følge af ikke at kunne se. Det har mennesker også optaget af blinding og smertefuld oplevelse at selv forsøge at gøre noget voldsomt for dig.

Ting, der påvirker Nytten af ​​Pepper Spray

Er der nogen faktorer, der påvirker usefullness af peberspray? Faktorer, der påvirker effektiviteten omfatter spray afstand, vind, våd eller regnvejr, ekstrem varme eller kulde, og produktet holdbarhed alle kan påvirke peberspray anvendelighed.

Pepper Spray Effektivitet på Crazy People

Hvor godt peberspray arbejde på skøre mennesker? Pepper Spray er måske ikke helt så effektive på narkomaner, beruset eller hysteriske personer. Du kan have til at sprøjte dem to gange med en god byge af peberspray for at få den ønskede effekt.

Peberspray virkninger kan ikke være komplet Straks

Er peberspray arbejde med det samme? Som en meget generel regel forventer peberspray til at være omkring en fjerdedel effektiv, med det samme. I løbet af de næste par sekunder, vil modtageren opleve et højdepunkt i sin intensitet.

Du behøver ikke en Big Canister at være effektiv

Hvor stor en peberspray cannister har jeg brug for? For de fleste mennesker, en halv-ounce nøglering eller to ounce enhed dispensering en splatter strøm er den bedste peberspray til hverdagsbrug.

Peberspray Effekter

Hvad er virkningerne af peberspray? Direkte facial kontakt og indånding af spray vil fremkalde hoste, kvælning, og kvalme, samt dilatere øjet kapillærer resulterer i midlertidig blindhed. De slimhinder vil svulme at forhindre alle, men livet support vejrtrækning forårsager voldsmand midlertidigt uarbejdsdygtig. Hudkontakt vil forårsage en brændende fornemmelse, som forværres ved at gnide området. En en sekund byge af peberspray kan påvirke en angriber i op til 45 minutter uden at forårsage permanent skade.

Om peberspray Styrker

Er peberspray alle de samme, eller kommer det i forskellige styrker? De stærkeste koncentrationer er 15% aktive ingredienser og normeret til 2 millioner Scoville Heat. Den høje Scoville varmeeffekt er vigtigere end den procentdel af peber spray ingredienser.

Peberspray Effekter tage et stykke tid at fortage sig

Hvor lang tid tager det for effekten af ​​peber spray til at bære off? han gode peberspray på markedet vil begynde at bære ud efter 10 til 15 minutter. De er de 2 til 5 procent Capsicum spray. Pepper spray med 15 procent capsicum kan vare op til 30 til 45 minutter. Virkningerne af de 2% sprays ikke vare så længe, ​​fordi olien er tyndere. Der er ikke behov for virkningen til at vare mere end 15 minutter.

Pepper Spray har en blænding

Er peberspray forårsage midlertidig blindhed? Pepper spray har en blændende effekt så sørg et offer ikke ved et uheld falder ned ad trappen, gå ud på gaden eller drive et motorkøretøj.

Medicinske problemer gøre den store forskel

Er peberspray arbejde forskelligt for mennesker med medicinske problemer? Størrelse og vægt, astma, rygning, respiratorisk inhalator medicinforbrug, gøre lidt eller ingen forskel for dens effektivitet. Der kan være en lille stigning i blodtryk, puls, og de retshåndhævende peberspray kan faktisk øge ventilationen lidt (ikke begrænse dem, som du måske har hørt).

Politi Pepper Spray, de bruger en 2-5% Spray

Hvilken styrke peberspray må politiet bruge? Politiet faktisk finde slid-off tid til at være et problem, fordi de skal barnet sidde receiveren, mens effekterne er til stede. Du vil opdage, at det er grunden til, at der for retshåndhævelsen bruger politiet peberspray, de bruger de lavere procentvise peberspray.