Pepper Opskrifter

Pepper Opskrifter

Pepper opskrifter er så rigelige, som der er typer af peber: grøn, rød, gul, orange, lilla, brun og endda hvide. Hvad mange kokke ikke indser, er imidlertid, at de er alle de samme frugt - en variation af capsicum plante. Fra salsaer til salater til supper til gryderetter, peberfrugter opskrifter er velsmagende og sunde tilføjelser til mange opskrifter og side retter.

Variationer af Bell Peppers

De forskellige nuancer af peberfrugt farve angiver modenhed af frugten og dens høstforhold. Grøn peber er de mindst modne, og de har en mere bitter smag end deres farverige fætre. Mange mennesker undgår peber, fejlagtigt at tro alle peberfrugt har en varm, bitter smag. I sandhed, men jo længere frugten modnes i solen, den sødere smag. Peppers kan bruges i en lang række lækre opskrifter, herunder udstoppede og stuvet entrees eller småretter, og som en farverig akkompagnement til andre retter såsom salater eller røre yngel. Peppers er også en sund tilføjelse til de fleste måltider, da de er høje i vitamin C og A.

Stuffed Pepper opskrift

Brug en farve peberfrugt til denne opskrift. Grøn peber bo fastere end rød, gul eller orange peberfrugter gøre, men den sødere smag af en af ​​de andre farver kan være mere spiselig for nogle mennesker nye til at spise peber. Vælg en peber, der er kort, men bred til at hjælpe den balance, samtidig holder den maksimale mængde fyld.

Ingredienser

Pepper Opskrifter

 • 6 peberfrugt
 • £ 1 hakket svinekød
 • 1 kop kogte ris
 • 1 spsk hvidløg
 • 1 kan tomatpuré
 • 1 spiseskefuld olivenolie
 • 1/2 tsk salvie
 • 1 tsk stødt hvid peber
 • 1 tsk salt

Vejledning

 1. Skær toppen off af peberfrugter og fjern kernerne og ribben indefra. Braklægning.
 2. Varm olivenolien i en kasserolle, og tilsæt hvidløg. Sauter forsigtigt i et par minutter, indtil hvidløg er duftende.
 3. Tilsæt hakket svinekød og fortsætte madlavning, indtil kødet er brunet igennem.
 4. Rør tomatpuré, ris og krydderier.
 5. Hæld svinekød blandingen i peberfrugterne. Det er OK at runde blandingen op af peber lidt.
 6. Sæt peberfrugterne på en bageplade og læg dem i en ovn opvarmet til 375 grader.
 7. Bages i 20 minutter, eller indtil peber er bløde.

Hot Peppers

Der er næsten lige så mange variationer af chilipebre, som der er i den sødere, klokke sort. Nogle er milde, ligesom bananer peberfrugter, mens andre, ligesom spøgelset peber, er meget varme.

Hot peber kan føjes til salsaer, saucer, syltetøj og marmelade, gryderetter, salater eller noget andet, du ønsker at give et lille kick. Hot peber også kombinere godt med peberfrugt i retter som chili, hvor det varme og søde kombinere at føje dybde til fadet.

Jalapeño Jelly opskrift

Denne peber opskrift bruger både krydret jalapeño peber og milde peberfrugt. Den endelige Smagen er sød, men med kun en mild krydderi som en finish på bagsiden af ​​tungen.

Ingredienser

 • 1 stor grøn peberfrugt
 • 12 jalapeño peber
 • 1 1/2 kopper æble cider eddike
 • 1 knivspids salt
 • 4 1/4 kopper granuleret sukker
 • 4 ounce flydende pektin

Vejledning

 1. Fjern toppe og frø af peber og sted i en foodprocessor.
 2. Pulse indtil fint hakket.
 3. Placer peber og eddike i en kasserolle og bring i kog.
 4. Reducer varmen og lad blandingen simre i 20 minutter.
 5. Si blandingen gennem ostelærred og kassér papirmasse.
 6. Retur væsken til kasserolle og tilsæt salt og sukker.
 7. Blandingen bringes til en rullende kog i et minut, og der omrøres i den flydende pectin.
 8. Hæld blandingen i to 8-ounce gelé krukker og forsegle i en balje med varmt vand.
 9. Opbevares i køleskab efter forseglingen på glassene er brudt.

Tilføj farve og smag til dit Måltider

Ved tilberedning peberfrugter, vælge de dygtigste, mest farverige frugter til en fantastisk præsentation. Friske peber i god stand bør have glat, fast hud uden blå mærker eller misfarvning. Overvej at tilføje hakkede peberfrugter til intetsigende retter til en overraskende smag. De gør også fremragende tilføjelser til salsa, bøf, shish kebobs, meat loaf og supper. Jorden op peber kan føjes til mange opskrifter for at undgå kritik af kræsne så godt. For at undgå overcooking frugten, skæres skiver tynde før stegning eller sautering - længere madlavning maj kedelig farve og reducere den visuelle virkning af frugten.