Pensionering: Steder at gå på pension i North Carolina Tips

Afgående til North Carolina

Der er nogle gode steder at gå på pension i North Carolina. En af grundene er, at der er steder at gå på pension i NC at funktionen proaktive organisationer og programmer for at gøre steder at gå på pension i NC levende samfund, der fremmer livslang læring, ledelse og samfundstjeneste muligheder for pensionering-alderen individer. Det er faktorer, som har vist sig i høj grad at øge kvaliteten af ​​pensionerede liv.

Afgående til North Carolina

Leveomkostningerne er en vigtig faktor, når de søger steder at gå på pension i NC Leveomkostningerne varierer betydeligt på tværs af staten, med stærkt urbaniserede områder som Triangle (Raleigh, Durham og Chapel Hill) generelt har højere omkostninger. Desværre boligefterspørgslen ved stigende antal ældre North Carolinere har skabt ventelister for mange steder at gå på pension i NC, især de moderate omkostninger.

Afgående til North Carolina

North Carolina er et populært sted at gå på pension, fordi det giver ældre og handicappede husejere Homestead fritagelse, som tillader kvalificerede boligejere en reduktion på deres ejendomsskat. Den første $ 20.000 i anslåede værdi af en fast bopæl ejes og benyttes af en kvalificeret ejer er fritaget for beskatning. Dette kan være et stærkt incitament til at overveje steder at gå på pension i NC Et kvalificerende ejer: (1) er mindst 65 år eller helt og permanent handicappede; (2) har en indkomst for det foregående kalenderår på højst 15,000 dollars; og (3) er en North Carolina hjemmehørende. For mere information, kontakt skattekontoret af amtet eller amter, hvor du tænker på pension.

Knasende din pension numre

Det er aldrig for tidligt eller for sent at planlægge for pensionering. Selv den mest overfladiske websøgning vil finde en pensionering regnemaskine til at hjælpe dig med at træffe denne plan. Men før du går knuse tal med en pensionering planlægning regnemaskine, der er nogle dollar beløb, du har brug for at vide up front. Heldigvis behøver du ikke en pensionsopsparing lommeregner til at komme med dem. Måske det vigtigste er, hvor mange penge du skal leve af, når du er gået på pension (efter skat). Det er det beløb til at dække alle leveomkostninger for et helt år. Du skal indtaste mindst 70% af din nuværende indkomst, hvis du påtænker at bevare din nuværende levestandard.

Afgående til North Carolina

Hvis du er på udkig efter steder at gå på pension i NC, er det en god ide først at indsnævre din søgning til et eller to områder af staten. Så kontakt området agenturet Aging for amtet (e) din mulige steder at gå på pension i NC. Området Agency on Aging kan henvise dig til forskellige lokale informationskilder eller sende dig en liste over typer af boliger og steder at gå på pension i området.

Afgående til North Carolina

Er du på udkig efter steder at gå på pension i NC, måske på NC havnefronten? NC strand steder at gå på pension? Overveje at gøre et forlænget ophold i et område, du overvejer, før du foretager en forpligtelse. Dette vil give dig en realistisk fornemmelse af omgivelserne, forskelle i klima, leveomkostninger, tilgængelige tjenester og dag-til-dag liv før faste planer. Kig før du springer. Ikke alle landdistrikt eller endda byer tilbyder de offentlige transport muligheder, at du nu kan afhænge af. Medicinske faciliteter og omkostninger kan også variere.