Pensionering: Plejehjem Tips

Finde en god plejehjem

Hvis du er shopping for forsikring til at hjælpe dig betale for plejehjem, skal du sørge for den politik i betragtning til en pensionering samfund hjem ikke duplikere dygtig sygepleje facilitet dækning, som enhver samordnet plejeplan såsom Medicare eller Medicaid eller anden dækning allerede modtaget. Tjek for eventuelle forudsætninger, der kræves, før selskabet vil betale ydelser.

Finde en god plejehjem

Finansiering plejehjem med en forsikring, kan hjælpe med at opfylde de udgifter, du vil støde på, skal du være forsigtig. Hvis du overvejer en forsikring, skal du sørge for, at det kan betale sig fordele straks ved indrejsen i en sygepleje facilitet eller senior plejehjem. Mange forsikringer, som købes inden behovet for sygepleje, kræver en karensperiode efter indrejse i en sygepleje facilitet inden der foretages betaling. Det er højst usandsynligt, at sygepleje forsikring kan købes efter en person har indgået en sygepleje facilitet.

Finde en god plejehjem

Mange mennesker køber forsikring til at hjælpe finansiere et plejehjem ned af vejen. Nogle forsikringsselskaber tilbyder private forsikringer specielt til langsigtede plejehjemsanbringelse. Hvis du gå denne vej, shoppe omhyggeligt. Disse politikker varierer meget i dækning og pris, og det er vigtigt at forstå præcist, hvad slags politik, du køber, og om det vil støtte den form for plejehjem, du får brug for.

Finde en god plejehjem

Hvis du overvejer at købe forsikring for at finansiere plejehjem eller en pensionering samfund hjem, spørge, om virksomheden kræver, at en patient har forudgående indlæggelse før nogen fordele udbetales. Nogle sygdomme som gigt problemer og Alzheimers ikke kræver hospitalsindlæggelse, før der opstår behov for sygepleje.

Finde en god plejehjem

Mange mennesker tror fejlagtigt, at Medicare, som administreres af Health Care Finansiering Administration, dækker udgifter til de fleste langsigtede pleje såsom i plejehjem. I virkeligheden Medicare dækker kun kortvarig, akut pleje under et hospitalsophold. Må ikke se til Medicare til finansiering et plejehjem; du bliver nødt til at arbejde ud andre former for finansiering, hvis du ikke har gemt nok af den tid, du har brug for at finde et plejehjem.

Finde en god plejehjem

Som med mange andre ting i livet, at komme ind i plejehjem koges ned til et spørgsmål om penge. Finansiering et plejehjem er nu lidt lettere, hvis du er en homeowner; et stigende antal pant virksomheder tilbyder måder at konvertere egenkapital, du har bygget op i dit hjem til penge til en pensionering samfund hjem. Før du køber ind for en pensionering hjem, så tal med en pant specialist og finde ud af, om du kan anvende din egenkapital til at betale for en senior plejehjem, og hvor meget du ville have til at arbejde med.