Pensionering planlægning: Social Security Tips

Hvad er alderen for fulde alderspension?

Social Security Administration fortsætter med at ændre alderen for fuld pension. Her er en liste efter det år du blev født, og den nuværende alder for fuld pension.

· Hvis du er født i 1937 eller tidligere, så alderen for fuld pension er 65 år.

· For dem er født i 1938, en alder af fuld pension er 65 og 2 måneder.

· Alderen på fuld pension for dem, der er født i 1939, er 65 og 4 måneder.

· For dem er født i 1940, en alder af fuld pension er 65 og 6 måneder.

· For dem, der er født i 1941, en alder af fuld pension er 65 og 8 måneder.

· Alderen på fuld pension for personer født i 1942, er 65 og 10 måneder.

· Hvis du er født i årene 1943-1954, da en alder af fuld pension er 66 år.

· For dem er født i 1955, en alder af fuld pension er 66 og 2 måneder.

· Hvis du er født i 1956 så pensionsalderen er 66 og 4 måneder.

· Den fulde pensionsalder for dem er født i 1957, er 66 og 6 måneder.

· Hvis du er født i 1958 en alder af fuld pension er 66 og 8 måneder.

· For dem er født i 1959, en alder af fuld pension er 66 og 10 måneder.

· Den pensionsalderen for dem er født i 1960, og efter er 67 år.

· For dem, der er født den 1. januar, skal du bruge de tidligere år alder fuld pension.

Social Security Fordele hvis jeg arbejder efter pensionering?

I dag har de stigende leveomkostninger fået mange seniorer til at fortsætte med at arbejde efter pensionsalderen. Dette har ført til mange mennesker spekulerer på, hvad der vil ske med deres sociale ydelser, hvis de fortsætter med at arbejde. Hvis du er over pensionsalderen, kan du fortsætte med at arbejde uden at nogen af ​​dine sociale ydelser bliver påvirket. Men hvis du er under fuld pensionsalder, vil der være et fradrag på dine sociale ydelser. Derudover vil du også opleve, at dine fremtidige sociale ydelser vil være højere på grund af den ekstra indkomst og sociale sikringsbidrag.
Hvis du er under fuld pensionsalder, vil dine understøttelse fratrækkes 1,00 dollar for hver $ 2,00, du optjener over den årlige grænse. Grænsen for 2006 er $ 12,480 men dette tal kan ændres.

Social Security og Rising pensionsalder

Mange mennesker ser på fremtiden for social sikring med bekymring. Med dannelsen af ​​"Baby Boomers" klar til at møde deres gyldne år, tror mange, at der vil være en enorm byrde for social sikring. En måde, at regeringen har besluttet at håndtere dette på er ved at hæve pensionsalderen. Seniorer i dag opholder sig i arbejdsstyrken længere og vælge alternative midler til pensionering planlægning. Jo længere du venter før modtagelsen social sikkerhed, jo større din fordel vil være.

Social Security og private konti

Med den stigende debat Social Security, har nogle politikere foreslået "private konti" ud af sociale ydelser. Uanset hvad din personlige mening om private konti, skal du beskytte dine interesser ved at diversificere din portefølje og planlægning på det værste. Selv om det siges, at Social Security vil være fint frem til år 2041, er det stadig vigtigt at opbevare din reden æg, bare i tilfælde af at der er problemer. I mellemtiden, skal du kontakte din lokale lovgivere og lad din stemme blive hørt.

Hvorfor du bør ikke udelukkende afhænger social sikring

Eksperter er enige om, at en ting er sikkert; udelukkende afhængig af Social Security er en opskrift på katastrofe. Du bør starte din pensionering planlægning, mens du er ung og sprede din portefølje. Social Security vil sandsynligvis udgøre 40 procent af din levetid pensionsindkomst, med yderligere besparelser og investeringer fuldfører resten. Hvis du har brug for hjælp med din pension planlægning og strategi, så kontakt en finansiel rådgiver, der kan hjælpe dig med at skabe en stærk pensionsordning.

Social Security: Sådan ansøger

Social Security er grundlaget for de fleste menneskers liv pensionsindkomst. Overraskende mange mennesker ikke klar over, at du skal søge om sociale ydelser. Du skal også til at have opnået mindst fyrre Social Security kreditter og være en amerikansk statsborger. Du kan også begynde at tjene sociale ydelser, der starter ved fyldt tres to, men den senere venter dig til at modtage dine ydelser, jo større din check vil være. For at ansøge om Social Security gå til din lokale Social Security kontor og udfylde papirarbejdet.

Hvordan til at bestemme din sociale sikringsydelser

Der er mange finansielle planlægningsværktøjer, som vil hjælpe dig med at afgøre den bedste levetid pensionsindkomst planen. Sammen med disse værktøjer er en sociale ydelser regnemaskine, der vil hjælpe dig med at generere en idé om, hvad din fordel kunne være. Din sociale ydelse bestemmes som gennemsnittet din top indtjening fra din mest indbringende indkomst for de øverste 35 årsværk. Der er en grænse for størrelsen af ​​de ydelser, som du kan modtage.

Social Security og Notch

Nogle mennesker tror, ​​at de, der er født mellem år 1917 og 1921 ikke modtager de samme sociale ydelser som andre modtagere. Dette omtales som "hak". Hvis du mener at du er i "hak", og ikke modtager nok fordele, bør du vide, at i 1994 Kongressen så på problemet og fastslået, at alle var at få en retfærdig fordele. Det vigtigste skridt, du kan tage, er at holde sig orienteret og uddannet om sagen. Arbejd med din Financial Planner og investeringsrådgivere, og hvis du føler du har brug for at kontakte dine lovgivere, skyldes således udstyret med så meget viden som muligt.

Social Security og handicap

Når det kommer til handicap, kan du blive overrasket over at opdage, at kvalificere sig til social sikring er ikke så nemt som det ser ud. Hvis du føler, at du kan blive handicappet før pensionering, så bør du overveje at investere i andre områder for at opbygge din pension portefølje. Forsikringer, investeringer, og din arbejdsgiver baseret ydelsesbaserede pensionsordninger kan være en bedre løsning for handicap derefter Social Security.

Social Security og Berettigelse

Mange mennesker vil stole på deres sociale ydelse som grundlag for deres levetid pensionsindkomst. For at modtage sociale ydelser, skal du være berettiget. Berettigelse er bestemt af mængden af ​​kreditter, du har. Du skal have mindst fyrre kreditter til at være berettiget til ydelser. Jo mere indkomst, du gør, jo hurtigere du kan tjene point. Typisk vil det tage omkring 10 år at tjene nok Credits til at være berettiget til sociale ydelser.