Pensionering planlægning: pensionsordninger Tips

Bidragsbaserede pensionsordninger

Nogle eksempler på bidragsbaserede pensionsordninger omfatter 401k planer, penge køb pensionsordninger, og overskudsdeling planer. Når vi diskuterer pensionsordninger, føler mange mennesker, at flere virksomheder hælder til bidragsbaserede ordninger i modsætning til selskab sponsoreret ydelsesbaserede pensionsordninger. Der er fordele ved at have en bidragsbaserede pensionsordninger, disse omfatter:

· Skat Shelter, før planen trækkes tilbage

· Medarbejderen kan bestemme, hvor meget for at bidrage til planen.

· Den Defineret Plan bidrag finansieres gennem pre beskattede løn fradrag.

· Planen er let at forstå

Du bør tjekke med din arbejdsgiver om deres bidragsbaserede pensionsordninger.

Pensionsordninger og førtidspensioneret

Hvis du ønsker oplysninger om førtidspensionering og dens virkning på din pensionsordning, så bliver du nødt til at læse din Oversigt Beskrivelse Plan at bestemme de nøjagtige specifikationer for din pensionsordning. Enhver arbejdsgiver kan sætte grænserne i deres virksomheds Pension Plan, men de skal følge statslige og føderale retningslinjer. Enhver virksomhed har en anden plan, så det er vigtigt, at du læser og følger kravene i netop din plan. Den Summary Plan Beskrivelse er påkrævet ved lov, der skal indgives til dig, så du skal have noget problem at modtage den og læse den over. Hvis du ikke kan modtage en kopi af din Resumé Plan Beskrivelse, kan du kontakte Department of Labor og anmode om en kopi.

Pensionsordninger og ægtefæller

Pensionsordninger og ægtefæller går hånd i hånd. Der er mange fordele ved at have en ægtefælle, når det kommer til pensionsydelser. En af disse fordele er, at en ægtefælle kan navngive den anden som modtager til deres Pension Plan skulle de dø. Det skal være skriftlig og underskrevet af den erhvervsaktive ægtefælle. Hvis du ønsker at navngive din ægtefælle som begunstiget til din pensionsordning, så skal du lave en aftale med din plan repræsentative og sætte disse ændringer i kraft.

Er din pensionsordning forsikret?

Det er en god idé at finde ud af, om din pensionsordning er forsikret. Pension Benefit Guaranty Corporation er en føderalt finansieret selskab, der forsikrer visse pensionsordninger. At afgøre, om din plan er forsikret, bør du omhyggeligt læse din Summary Plan Beskrivelse. Der er mange fordele ved at have en pensionsordning, som er forsikret. For eksempel, hvis din plan er forsikret og dine fordele kommer op kort, vil Pension Benefit Guaranty Corporation fortsætte dine ydelser. Du kan kontakte Pension Benefit Guaranty Corporation ved at besøge deres hjemmeside.

Ydelsesbaserede pensionsordninger

Der er to typer af pensionsordninger: ydelsesbaserede pensionsordninger og bidragsbaserede pensionsordninger. Din arbejdsgiver sponsorerer en ydelsesbaseret pensionsordning, og du er garanteret, at du vil modtage det nøjagtige beløb er angivet i dine papirer. Der er ingen risiko investering involveret, og du behøver ikke at bekymre sig om at spare penge for planen. Det er et godt valg for medarbejdere, der er sikker på, at de ikke vil have nogen karriereskift inden pensionering.
Der er mange fordele ved at en ydelsesbaseret ordning. Men det er stadig klogt ikke at afhænge af en plan for alle dine pensionering behov. Nogle mener, at fremtiden for den ydelsesbaserede ordning er på vej mod problemer, så husk det er altid bedst at sprede din portefølje.

Pension Benefit Guaranty Corporation

Sommetider folk mister overblikket over deres pension. Lad os se det i øjnene, folk skifter job hyppigt og ofte de forlader et job bag efter en mulighed, der har bedre fordele. Ofte under overgangen, mennesker forsømmer at holde styr på deres tidligere optegnelser, pensionsordninger og andre fordele. Pension Benefit Guaranty Corporation (PBGC) garanterer fordelene for ydelsesbaserede pensionsordninger. Hvis du arbejdede for en virksomhed, der er gået ud af business eller hvis du har mistet overblikket over dine poster, men havde en ydelsesbaseret pensionsordning, Pension Benefit Guaranty Corporation, kan hjælpe dig med at finde din tabte penge. Hvis du eller din ægtefælle mener, at du kan have en pensionsordning, men er ikke sikker på, skal du kontakte PBGC på: 202-326-4000 eller besøge deres hjemmeside på: http://www.pbgc.gov.

Tips til kvinder og pensionsordninger

Du er kommet en lang vej baby-men hvad med din pensionsordning? Undersøgelser har vist, at selv om kvinder har gjort spring og fremskridt på det økonomiske arbejdsplads de stadig ikke tjene så meget som deres mandlige modstykker. For at sikre, at kvinder modtager en tilstrækkelig pension til alderdommen kan tage mere planlægning. Da kvinder har tendens til at tjene mindre end mænd, der kan betyde, at de mindre har gemt til pensionering.
Her er nogle tips til at hjælpe sikre, at du vil modtage den mest gavn af din pensionsordning.

· Læs omhyggeligt over dit Oversigt Plan Beskrivelse at bestemme, hvad dine fordele er

· Find ud af om din pensionsordning er forsikret af Pension Benefit Guaranty Corporation

· Kontroller, om din pensionsordning, vil blive opvejet af din Social Security

· For den største mængde af ydelser, er bl.a. pensionsordninger, som du måtte have fra tidligere arbejdsgivere til din pensionsordning.

Er din pensionsordning efter dig?

Hvis du er flyttet og har en pensionsordning med en tidligere arbejdsgiver, kan du blive overrasket over at erfare, at din tidligere arbejdsgiver har forsøgt at komme i kontakt med dig. Brug af IRS 'program kaldet, "The Letter Forwarding Unit", vil din tidligere arbejdsgiver indsende et brev gennem programmet, og IRS vil forsøge at finde din adresse og kontakte dig med dine oplysninger. På grund af lovgivning om privatlivets fred, vil din tidligere arbejdsgiver ikke anmeldes som til din nye adresse, eller om IRS held lokaliserer dig eller ej. Hvis IRS ikke kan finde dig, vil de ødelægge brevet. The Letter Forwarding Unit er et vigtigt redskab, der anvendes af arbejdsgivere, der er på udkig efter tidligere medarbejdere.

Hvad er ERISA?

ERISA står for Employee pensionsindkomst Security Act. Medarbejderen pensionsindkomst Security Act blev dannet i 1974 for at beskytte rettighederne for personer med pensionsordninger. ERISA bestemmer retningslinjerne for pensionsordninger. ERISA har sat grænser og retningslinjer, men hver enkelt plan er forskellig. For at bestemme de nøjagtige udbytte af din pensionsordning, skal du gennemgå Summary Plan Beskrivelse. Du kan få en kopi af din Resumé Plan Beskrivelse fra din arbejdsgiver, eller du kan kontakte den Labor Board ved Institut for Labor.

Pension Plan: engangsbeløb eller betalinger

Når det tid til at gå på pension, er mange mennesker tilbydes valget mellem, der modtager Pension Plan betalinger eller som et engangsbeløb. Der er fordele og risici for begge valg. Her er nogle ting at overveje, der vil hjælpe dig med at bestemme det bedste valg for din situation.

· Vil engangsbeløb svare til det pensionsbeløb, som du ville modtage betalinger?

· Hvis du er bekymret for virksomhedens fremtid, så husk at så længe Pension Benefit Guaranty Corporation forsikrer dit Pension, er dine fordele garanteret at fortsætte.

· Hvad vil du miste, hvis du vælger de fikserede beløb?

· Vil du bruge nogle af det faste beløb til at investere og tjene en større sum penge?

Du bør grundigt overveje alle dine muligheder og diskutere fordele og risici med din finansielle planner.