Pensionering Planlægning: Pensionering Investering Tips

Fordelene ved at investere mens Young

Der er mange fordele ved at pensionering investere, mens du er ung. Mange mennesker fejlagtigt forsinke investere for deres pensionering før det er for sent at tjene et godt afkast af langsigtede investeringer. Her er nogle fordele ved at investere mens unge.

· Spar penge på skatter - ved at bidrage til en 401k plan eller anden arbejdsgiver baseret plan, vil du sænke din skattepligtige indkomst og spare penge på de skatter, du betaler.

· Har en lavere opsparing payment- du skal begynde din pension investeringer med en opsparingskonto. Ved at starte unge, vil du bidrage med en lavere månedlig betaling for en længere periode i forhold til en højere betaling for en kortere længde af tid til at nå det samme mål

· Compounding- jo længere du gemmer, jo mere din princip sammensatte. Du kan derefter tjene på din princip og interesse, tjene større penge

· Matchende bidrag fra din employer- når du begynder din medarbejder sponsoreret plan mens unge, kan din arbejdsgiver matche dine bidrag. Dette er en mulighed fordelagtig for den unge arbejdstager, der vil bidrage til deres plan for en længere periode.

· Tag mere risks- den yngre investor vil investere i investeringer med høj risiko, der giver højere afkast

Investering for pensionering og Compounding

Et værktøj til at forbedre pensionering porteføljer er at bruge blanding. Compounding bruger indtjeningen fra dine aktiver til at geninvestere i samme aktiv. Compounding omfatter princippet og interesse, og når din formue forbindelse til en lang periode, kan du tjene en betydelig sum penge for din pension portefølje. Compounding er nøglen til pensionering investere.

Investering Tidlig for pensionering

Hvis det skal lykkes, skal du omhyggeligt planlægge din pensionskasser. En af de bedste måder at sikre, at dine behov vil blive opfyldt for denne periode af dit liv er ved pensionering investere, mens du er ung. Statistik har vist, at mennesker, der begynder at investere op til alderdommen i trediverne er i større frihed til at tage større risici. Disse risici kan betale sig i betydelige måder og hjælpe vokse din portefølje. Ved at forsinke dine investeringer indtil senere i livet, vil du miste afgørende grund til dyrkning din reden æg. Selv om det lader til, at du ikke har meget at investere, kan du altid åbne en simpel opsparingskonto og stole på sammensætningen til at vokse din pensionskasse. Du bør også deltage i din arbejdsgivers fordele plan, såsom en ydelsesbaseret pensionsordning eller en 401k plan. Så snart du træder ind i arbejdsstyrken, bør du begynde at investere for din pension.

Investering for din fremtid: Uddan dig selv

Investering under pensionering er ikke et spørgsmål om chance; Det er et spørgsmål om dygtighed og strategi. Du bør tage sig tid til at sætte dig ind i forskellige strategier og filosofier investeringsbeslutninger. Din pension portefølje afhænger af de valg, du foretager i dag; det er derfor bydende nødvendigt, at du tager alle skridt til at uddanne dig inden for økonomi og investeringer. Her er fem bøger, der anbefales til at hjælpe yderligere din viden og forståelse af investeringer.

· En Random Walk Down Wall Street: Burton G. Malkiel

· Hvordan at tjene penge i aktier: William J. O'Neil

· Common Sense om gensidige fonde: John Bogle

· Bestande for det lange løb: Jeremy Siegel

· Intelligent Investor: Benjamin Graham

Købe og besidde: Investering i din pension

Strategien "Køb og Hold" kan være kontroversiel i den investerende arena men giver mange fordele for dem, der investerer under pensionering. Denne strategi består i at købe aktier derefter holde dem i lang tid. Dette giver mulighed for en større skattefordele og besparelser på langt sigt. Rådfør dig med din Investeringsrådgiver efter de bedste kort (pengemarkedet investeringer) og langsigtede investeringer for at sprede din portefølje.

Investering Under Pensionering: Begynd med en plan

Når investere i pensionering er det vigtigt at huske på, at investering kommer med risici. En af de bedste måder at hjælpe sænke risikoen og administrere din pension portefølje er at have en investeringsplan og at holde sig til det. Jo ældre man er, jo mere vigtigt din pensionering investeringer blive. Ved at holde din investeringsplan, kan du undgå faldgruber såsom salg af frygt og købe ud af følelsesmæssig investering såsom håb eller grådighed. Aktiemarkederne ændres, inflationen stiger, og tal styrtdykke. Den bedste måde at sikre, at du vil holde din pension portefølje forvaltes godt, er at modstå trangen til at give efter for dine følelser og holde fast i din plan. Hvis du føler, at du skal oprette en ny plan, så skal du diskutere disse ændringer med din investeringsrådgiver for at udtænke en forbedret plan.

Betydningen af ​​diversificering

Når det kommer til pensionering porteføljer intet er vigtigere end at sænke risikoen for tab. Diversificering er en investeringsstrategi, der hjælper lavere risiko og bidrage til at styrke og beskytte porteføljen. Gennem diversificering vil du placere dine penge i en række forskellige aktiver og investeringer, hvilket øger chancen for at få et sikkerhedsnet bør et område tage en tur til det værste. Arbejd med din Investment Planner for at sikre, at din portefølje er diversificeret; dette vil også hjælpe dig til at forblive stærk samtidig investere i pensionering år.

Risky Business: Investering for pensionering

Jo ældre man er, jo mere sandsynligt vil du tage lavere risiko. Når det kommer til pensionering investere, jo yngre man er jo mere vil du risikere. Det er derfor, det er vigtigt at begynde at opbygge din portefølje, mens du er ung. Det er en udbredt opfattelse, at jo højere risiko, jo højere udbytterigt en anden grund til yngre mennesker har en tendens til at tage flere risici. Hvis du begynder at investere for pensionering i en ældre alder, vil du være mere "risikosky". Yngre investorer tendens til at vælge investeringer såsom fast ejendom, optioner, futures, og samlerobjekter (investeringer med høj risiko); ældre investorer kigge efter investeringer med lav risiko, såsom statsobligationer, cd'er og bankkonti. Du kan dog stadig bygge en stor reden æg, selv med investeringer senere i livet. Du bør rådføre sig med en investering planner for rådgivning om investering og hjælp til din pension porteføljepleje.

Investering og Inflation

Mange mennesker er bekymrede over, at inflationen vil have på deres pensionering porteføljer. Dette er meget vigtigt for dem, der bor på en pension eller personlige opsparing og ikke har "nye penge", der kommer i. Det er et vigtigt område at overveje, især hvis du investerer dine penge i et område, der vil give et fast afkast . Men hvis du sprede din pension portefølje, kan du være sikker på, at du vil være tilstrækkeligt dækket under høj inflation år. Hvis du er interesseret i at købe aktiver, der rejser sig og rumme for inflation, så du måske ønsker at rådføre sig med din Investeringsrådgiver om Treasury Oppustet Protection Securities (eller TIPS). Disse statsgældsbeviser vil rumme for inflation.

The Passive Investor

Er du en passiv eller en aggressiv investor? En passiv investor vil købe langsigtede investeringer og vente for dem at sætte pris på. Disse er normalt investeringer med lav risiko og vil hjælpe med at opbygge pensionering porteføljer. Det er vigtigt at udarbejde en plan, når du er pensionering investere på lang sigt. Dette vil hjælpe dig til at holde fokus og ikke trække dine investeringer ud på grund af frygt. Uanset om du er en passiv udtryk investor lang eller en aktiv kortsigtet erhvervsdrivende, kan betydningen af ​​diversificering ikke overvurderes. Tilføjelse både lange og kortsigtede investeringer til din portefølje er den bedste måde at minimere risici og føje sikkerhed til din pension investeringer.