Pensionering Planlægning: Money Management Tips

Spørgsmål at stille en finansiel planlægger

Planlægning for pensionering er et meget vigtigt skridt i fastlæggelsen din pensionsindkomst. Når det kommer til at skabe en bæredygtig finansiel plan, mange leje hjælp fra en finansiel planlægger. Før der træffes beslutning om en finansiel planlægger dog bør du tage nogle skridt til at sikre, at du vil få stillet en ærlig og velrenommeret arbejdstager. Her er nogle spørgsmål at stille, når de vælger en Financial Planner: · Bed om at se den Financial Planner arbejde historie. Tjek referencer og sørg for, at Planner har erfaring i dit område. · Sørg for, at Financial Planner brættet er certificeret med Certified Financial Planner Board of Standards, Inc. 888-237-6275 www.CFP.net · Spørg der vil arbejde med de finansielle Planner eller vil de komme til at arbejde med sig selv. · Du bør også finde ud af, hvordan de finansielle Planner vil blive udbetalt, før du begynder at bruge hans eller hendes ydelser. · Endelig, når du er kommet til en aftale med den Financial Planner, skal du sørge for at få aftalen skriftligt.

Er jeg klar til alderdommen?

I dag er flere seniorer arbejder i pension på grund af manglende pensionsindkomst. Mens pensionering planlægning er nøglen til en vellykket strategi og penge forvaltning kan de, der ikke har nået deres mål beslutter at bo på arbejdspladsen, indtil de har opnået flere penge. Her er nogle spørgsmål at stille, når de evaluerer, om du er klar til pensionering: · Har jeg nåede mine finansielle mål, som er fastlagt i min økonomiske plan? · Hvad vil min forventede indtægter er nødvendig være for min pensionering? · Har jeg sætte penge til side til uforudsete udgifter til lægebehandling? · Er jeg kommer til at leve en livsstil, der er urealistisk for mine finansielle mål (rejser, spise ude, ferie) Det er vigtigt at have en realistisk forventning om din pension finansielle behov, så du ikke løber ud af dine penge

IRA eller 401K: Hvilken er bedst?

Bor i pensionering held vil afhænge af at træffe de rigtige økonomiske valg. Mange mennesker ønsker at vide, om de skal investere i en 401k plan eller en IRA. Forskellen mellem de to er ganske enkel. En 401k plan tilbydes via din arbejdsgiver, og en IRA er selvstyret. Begge planer har fordele, fordi de er skattely. Hvis du arbejder, og din arbejdsgiver tilbyder en 401k plan, så skal du tage den. Hvis du ikke arbejder eller ikke har en 401k, så skal du begynde din finansielle planlægning for pensionering med en IRA. Der er mange forskellige IRA planer; bør du konsultere din finansiel planlægger at fastslå, hvilket der er bedst for dig.

Måder at spare penge

Nogle af de vigtigste områder, hvor du kan spare op til alderdommen, bortset fra 401k planer og IRAS omfatter bankbog, gensidige fonde, indlånsbeviser pengemarkedet konti, og ved at gemme skatter i pension. Her er nogle tips til at hjælpe dig med din pensionsopsparing. · Se efter en opsparingskonto, der tilbyder compounding interesse. · Gem dine penge i en konto i Marked Money (de har en højere rente så opsparingskonto) · Åbn en Certificate of Deposit (det giver en højere rente så både bankbog og pengemarkedet konti) · Åbn en Money Market Mutual Fund ( dette er anderledes end en konto Money Market

Tips til at spare penge for pensionering

En af de bedste planer, som du kan starte for at sikre, at du vil have masser af penge til din pensionsindkomst er at begynde at spare, mens du er ung. En god måde at gøre dette er at have 10 procent af din løn straks indsat på en opsparingskonto, mens de resterende 90 procent går til din checkkonto. Før du ved af det, vil din opsparing tjene renter og sammensatte. Hvis du opdager, at du ikke har råd til at spare ti procent, så prøv et lavere tal og arbejde dig op, indtil du kan spare ti procent af din indkomst. Compounding er en glimrende måde at se dine penge vokse ind i en anselig reden æg. Hvis du overvejer årlig blanding, så du kan være interesseret i Rule of 72. Dette vil tillade dig at finde ud af, hvor mange år det vil tage at fordoble din princip ved at dividere renten med 72. For eksempel, hvis du har en rente på 8%, vil det tage 9 år at fordoble dine penge (72/8 = 9). Dette er en fantastisk måde at afgøre hurtigt, hvis du investerer dine penge fornuftigt.

Sådan oprettes en finansieringsplan

Ligesom enhver anden stor begivenhed i dit liv; du skal sætte planer og mål for din økonomiske fremtid, især for din pensionsindkomst. En finansieringsplan er en skriftlig oversigt over dine mål, samt en trin-for-trin metode til at nå dem. Mange mennesker drømmer om deres pensionering fremtiden, men forsømmer at tage sig tid til at kortlægge deres finansielle vej til deres gyldne år. Ved at skabe en finansieringsplan, har du en større chance for at nå dine økonomiske destination. Her er nogle ting at medtage i din økonomiske plan: · vurdere alle dine finansielle indtægter og sætte det skriftligt. Organiser alle dine finansielle dokumenter, så du har en klar opfattelse af, hvor meget du gør. · Afgøre, hvorvidt din indkomst niveau er tilfredsstillende. Hvis ikke, skal du planlægge for ændringer. · Plan forude for fremtiden og bestemme, hvor meget du skal nå dine fremtidige mål. · Bestem dine realistiske finansielle mål. · Udarbejde en brugbar strategi for at nå dine mål.

I hvilken alder skal jeg begynde at planlægge for pensionering

Det er aldrig for tidligt at begynde planlægningen for din pension. Indtægter i pensionering kan være begrænset, og derfor mere du planlægger, jo bedre din pension blive. Du kan begynde ved at åbne en grundlæggende opsparingskonto og sætte mindst 25,00 dollar til side fra hver lønseddel. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt pengene vil akkumulere og tjene renter. Du bør også se, om din arbejdsgiver tilbyder en 401k plan og tilmelde. Mellem din opsparing og 401k plan, vil du være godt på vej til en solid finansiel indtægt med den tid, du når pensionsalderen. Som din opsparing modnes, kan du ønsker at investere i investeringsforeninger, aktier, og IRAS. Så snart du træder ind i arbejdsstyrken, bør du begynde at planlægge pensionering.

Tips til at skabe din pension Paycheck

Under pensionering nøglen til succes er omhyggelig planlægning. Med de rette værktøjer, kan du oprette en pensionering lønseddel for at sikre, at du altid vil have nok indkomst til at leve komfortabelt. Men selv med den mest gennemtænkt og omhyggeligt overholdes finansieringsplan uventede nødsituationer kan opstå og tøm pensionskasser. Et svar for at sikre, at din indkomst vil vare hele din pensionisttilværelse er at investere i livrenter. Til at begynde at investere, bør du søge råd hos en investering rådgiver. For at finde en licenseret Investeringsrådgiver i dit område, kan du kontakte den amerikanske Securities and Exchange Commission. Udarbejde en plan med din investeringsrådgiver for at investere i enten faste eller variable livrenter.

Brug Benefit lommeregnere til Pensionering Planlægning

Nøglen til at styre dine penge til din pension indkomst er i omhyggelig planlægning. Det tager en anslået gæt at forudse ind i fremtiden og vurdere, hvor meget du skal leve. Du vil også nødt til at sætte penge til side nok til uforudsete sundhedsmæssige problemer, der kan sætte en tung byrde på din pensionskasser. Arbejde med en finansiel planlægger og skabe en finansieringsplan er nogle vigtige værktøjer, som du kan tage for at skabe en levedygtig plan. Men selv med de bedste værktøjer, er det muligt at overleve dine penge; en situation, der udgør en alvorlig trussel mod mange i pension. Sociale ydelser er grundlaget for pensionskasser, med pensioner, 401k planer, IRAS og personlige opsparing og investeringer tilføje resten af ​​indkomst. Omhyggeligt bestemme, hvor meget sociale ydelser, du modtager (og til at bestemme, hvor meget ekstra indkomst du får brug for gennem din pension) kan du bruge en lommeregner (leveres af Social Security Administration hjemmeside), der vil give dig de numre, som du har brug for.

Betal din pant tidligt

Når folk går på pension, de forventer at have meget lidt regninger at betale. Desværre er der mange mennesker i dag er ved at opdage, at de ikke har de penge, de har brug for og finde sig at arbejde i pension. En måde at undgå at arbejde i pension omfatter betale din pant tidligt. Ved ikke at have pant betaling, vil du være i stand til at bruge, at betaling for andre investeringer. Ved at lægge disse penge i retning af din reden æg, kan du samle en stor besparelse for din pension i meget kort tid.