Pensionering: pensionsindkomst Tips

401 pensionsordninger, IRAS og andre skat udskudte besparelser

Når du har oprettet en 401 pensionsordning, inden du bruger det for pensionsindkomst, dine muligheder for at komme på de penge er begrænsede. Generelt vil de fleste planer kræver, at du bruger de penge kun for en økonomisk byrde. Såkaldte "safe harbour trængsler" tilbagekøb er begrænset til visse lægeudgifter for dig, din ægtefælle eller dine forsørgerpligt, køb af en primær bolig, betaling af visse post-sekundære uddannelse udgifter for det kommende år for dig, din ægtefælle eller dine forsørgerpligt eller for at forhindre udsættelse fra eller afskærmning på din primære hjem.

401 pensionsordninger, IRAS og andre skat udskudte besparelser

En 401 pensionering planen er en pensionsopsparing plan, der er finansieret af medarbejdernes bidrag og ofte matchende bidrag fra arbejdsgiveren. Den største attraktion af disse individuelle pensionskonti er, at bidragene er taget fra før skat løn, og pengene vokse skattefri indtil det trækkes tilbage som pensionsindkomst. Også i et vist omfang planerne er selvstyret, og de er bærbare, du kan "roll over" en 401 til en anden pensionsordning, hvis du lader din nuværende arbejdsgiver.

401 pensionsordninger, IRAS og andre skat udskudte besparelser

Pensionering indkomst eller pension til selvstændige kræver en lidt anden tilgang. En Solo 401 (k) er en 401 pensionering plan for selvstændige. Med en Solo 401 (k) kan bidrage med op til 100% af den første $ 14,000 af dine 2005 kompensation eller selvstændig virksomhed indkomst ($ 18,000 hvis du vil være 50 år eller ældre ved årets udgang). (Dette tal stiger i 2006 og derefter.) Oven i det, kan du bidrage og fratrække et yderligere beløb på op til 25% af din kompensation indkomst, eller 20% af din egen arbejdsindkomst. Du skal oprette din plan ved 31 December, 2005, hvis du ønsker at kræve en 2005 skattefradrag.

401 pensionsordninger, IRAS og andre skat udskudte besparelser

Rollover IRAS (individuelle pensionskonti) er regelmæssige IRAS sat op til at fungere som en beholder for uddelinger fra en kvalificeret plan pensionsopsparing eller en anden IRA. Du kan bruge en IRA rollover, hvis du skifter job og har brug for at bringe 401 pensionsordning eller anden pensionering ordningens aktiver med dig. Aktiver du placerer i en IRA Rollover kan fortsætte med at akkumulere indkomstskat-udskudt, så længe de forbliver i IRA, indtil de er trukket tilbage som pensionsindkomst.

401 pensionsordninger, IRAS og andre skat udskudte besparelser

En pensionsordning kan give, foruden pensionsindkomst, øjeblikkelige skattemæssige fordele, der kan sænke din nuværende skattepligtige indkomst og hjælpe dig med at opbygge aktiver fri umiddelbar beskatning. Det er fordi bidragene til en pensionering spareplan kan være fradragsberettigede, og indtjeningen kan akkumulere indkomstskat udsættes, indtil de er trukket tilbage. Tilbagekøb af indtjening er underlagt almindelig indkomstskat. Desuden kan en føderal 10 procent straf gælder tilbagekøb tages før alder 59½.

401 pensionsordninger, IRAS og andre skat udskudte besparelser

Hvis den virksomhed, du arbejder for går konkurs, den fremtidige pensionsindkomst i din 401 pensionering planen forbliver sikker. Medarbejder pensionsindkomst Act Security (ERISA) af 1974 fastlagte retningslinjer for, hvordan pengene i 401 (k) planer opretholdes. For at sige det enkelt, er din 401 (k) plan konto ikke som et aktiv i din arbejdsgiver. Den er båndlagt på en særskilt konto til dig. Det betyder, at din pensionsopsparing penge - både dine bidrag og din arbejdsgivers tilsvarende midler - ikke er blandet med din virksomheds penge. Din virksomhed kan ikke få adgang din plan penge til ethvert formål relateret til opretholdelse af sin virksomhed.