Pensionering: Pensionering Taler Tips

At give en stor pensionering tale

Så har du blevet bedt om at give en pensionering tale, og du har lige så fortrolig med pensionering taler som du gør klatring Mt. Everest. De tre hemmeligheder til succes i at give en god pensionering tale er: (1) kender dit materiale. Praksis indtil du gør det i søvne. (2) Kend din målgruppe. Chancerne er, vil du være i et rum fyldt med mennesker, du har kendt i nogen tid. Vælg eller skriv dit materiale i overensstemmelse hermed. Endelig kender dit værelse. Du kan forbedre dine chancer for at give en god tale ved ankommer tidligt og få kendskab til mikrofonen, rummets layout, højden af ​​Lecturn (hvis nogen), og så videre.

At give en stor pensionering tale

Ved udarbejdelsen af ​​at give en pensionering tale, der ikke er mere hensynsløs - eller nyttige - kritiker end en almindelig videokamera. Så smertefuldt det end kan lyde, har nogen registrere dig øve dit indlæg om kameraet, så gå tilbage og revision. Et trick er at gennemgå det i fast-fowrard; det gør lidt nervøs fagter og flåter skiller sig ud mere skarpt. Mange pensionering taler er blevet forbedret eller endda reddet af tutalage af videokamera.

At give en stor pensionering tale

Pensionering taler kan være havde ved skæppe på internettet - for en pris. Skriv "pensionering tale" i en søgemaskine, og du vil finde hele biblioteker, hvor du kan finde den helt rigtige pension tilbud, pensionering vittigheder, og selv danner du udfylder online, der vil sende dig de bedste pensionering citater til lejligheden, eller en komplet pensionering tale du kun at nappe lidt på forhånd.

At give en stor pensionering tale

Når man giver pensionering taler, hjælper det at huske, at publikum i det store, ønsker din pension tale til at lykkes. Du kan yderligere forbedre denne fordel ved hilsen så mange mennesker som du kan som indsamlingen bliver gang. Dette vil også give dig en god fornemmelse for publikum og hjælpe du føler, at du er blandt venner. Det kan også hjælpe dig med at justere til dit materiale, hvis du stadig forsøger at beslutte, om ikke at bruge en bestemt pensionering citat.

At give en stor pensionering tale

Selvom du nu kan få pensionering taler færdige på internettet, risikerer du at give en pensionering tale, der er, godt, generiske. Hvis du virkelig ønsker denne tale til at flyve, skal du opfordre din egen personlige oplevelse, uanset om emnet for talen er du eller en af ​​dine venner. Gå tilbage gennem gamle breve, fotoalbum, tidsskrifter. Tal med venner og bekendte til at finde den helt rigtige historie, der vil gøre en virkelig personlige og unikke pensionering tilbud eller funny hændelse, gør de bedste pensionering vittigheder.