Pensionering: Pensionering Planlægning Tips

Kom ekspertrådgivning, når du planlægger din pension

Hvis du ønsker at deltage i en pensionering seminar men din arbejdsgiver ikke tilbyder en pensionering planlægning seminar, er der andre måder at få de samme oplysninger. Der er virksomheder, der tilbyder pensionering workshops og pensionering rådgivning for et gebyr til folk, der er selvstændige eller ikke på anden måde har adgang til pensionering planlægning. Du bør også tjekke din lokale Community College eller læring udveksling for at finde ud af, om de tilbyder pensionering seminarer, workshops, eller klasser.

Kom ekspertrådgivning, når du planlægger din pension

Det skader aldrig at få en second opinion om noget så vigtigt som pensionering planlægning. Hvis du går til en pensionering seminar, kan du bruge det som forberedelse til pensionering rådgivning fra en finansiel planlægger. Selv hvis du vælger en god, velrenommeret planner - og du bør - den ekstra uddannelse fra pensionering workshops vil hjælpe dig med at forstå den svimlende verden af ​​retirment investeringer og muligheder.

Smart planlægning for din pension

Det er så nemt at blive forvirret af alle de pensionering planlægning option navne og terminologi, noget der hjælper med at holde mange en pensionering planner i erhvervslivet. Du kan forenkle tingene, hvis du kan huske præcis, hvad en pensionsordning er. Grundlæggende kan du tænke på en pensionsordning skat-bevis "container", hvor du kan sætte dine investeringer og dermed undgå skatter. Normalt pengene går ind i beholderen ikke beskattes, og dens indhold forhåbentlig vokse med tiden. Ingen afgifter er taget ud, før du begynder at fjerne penge fra beholderen.

Smart planlægning for din pension

Er din pensionering planlægning at få al den støtte det kan? Medarbejdere mister bogstaveligt talt milliarder af dollars hvert år i fri 401 (k) penge ved ikke at sætte nok til at fange virksomhedens matchende midler. Hvis din arbejdsgiver giver nogen form for tilsvarende midler, bidrage nok til at få hver en krone af det. Disse penge er ellers tabt til dig. Når det er i pensionsordning, det er din, selv når du skifter job.

Smart planlægning for din pension

Hvis du skifter job, smart pensionering planlægning siger at rulle din nuværende pension aktiver i en IRA rollover-konto. Dette kan gøres år senere, så længe din tidligere arbejdsgiver kan du holde dine penge i den gamle pensionering investere planen. Hvorfor rollover den gamle selskab planen? Du giver dig eller din pension planner et væld af yderligere muligheder for investeringer. Firma pensionsordninger er normalt begrænset til seks eller færre investeringsmuligheder. Med en IRA rollover, især i en investeringsforening selskab antallet af investeringsvalg stiger ind i hundredvis eller endda tusindvis.

Smart planlægning for din pension

Som du går om pensionering planlægning, se på din pension investerer aktiver som en del af din samlede aktivallokering. Må ikke tænke på din pension investeringer som en særskilt portefølje, der skal forvaltes. Din pension investeringer er en del af din overordnede finansielle situation. Husk, en god pensionsordning skal i sidste ende dække hele din finansielle verden.

Smart planlægning for din pension

Omhyggelig pensionering planlægning betyder at beslutte i hvilken rækkefølge at bruge dine pensionsordning ressourcer. Når du har stoppet arbejder, bruge din ikke-pensionering penge først. Når du sælger ikke-pensionering investeringer, de eneste skatter, du betaler er stigende i pris. Med pensionering investere, som du har bidraget til med før skat dollars, er penge, du trækker beskattet som almindelig indkomst i det år, du likvidere investeringen. Altid, altid forsøge at udskyde skatter så længe som muligt.

Kom ekspertrådgivning, når du planlægger din pension

Internettet og World Wide Web har skabt en lang række læringsressourcer for folk, der har brug for at finde deres egne svar. Online uddannelse omfatter nu pensionering seminarer, pensionering workshops, pension rådgivning leveres i form af et online kursus. Dog være choosey. Før du knipse ned penge til at tage et online seminar, spørge rundt. Find ud af om online skole er licenseret og af hvem. Hvis de siger de er "akkrediteret", finde ud af, hvem den anerkendende organ er og tjekke med afdelingen for forbrugeranliggender i den stat, hvor skolen har sit hovedkontor for at sikre, at de er legit.

Smart planlægning for din pension

Når du er pensionering planlægning, bør lagre svarer hovedparten af ​​din pension investere portefølje - op til 75% eller 80%. Men ikke alle, at pengene skal være i samme fond. Divvy det op på denne måde: 40% i stor virksomhed amerikanske aktier, ligesom et indeks fond; 20% i små amerikanske selskaber; og 15% i en international fond. Hvis din plan har en god spirende marked fond, kan du selv sætte et symbolsk beløb der. For de øvrige 25%, kan du sætte 10% på en obligationsfond, 5% i kontanter - eller en pengemarkedsfond - og resten i en hedgefond som en naturlig ressourcer fond, en ejendomsmægler fond eller en energi fond . Brug nogle kommercielt tilgængelige pensionering planlægning software kan hjælpe dig være din egen pension planner, eller i det mindste at holde styr på din voksende reden æg.

Kom ekspertrådgivning, når du planlægger din pension

Hvis du arbejder for Federal Goverment, kan du drage fordel af deres pensionering seminar program. Du kan deltage i en føderal Pensionering Seminar giver potentielle og potentielle pensionister, generelt inden for fem år berettigelse til regelmæssig eller førtidspension, med nøjagtige oplysninger om civil tjeneste pension og andre ydelser. Desuden giver det andre nyttige oplysninger af afgørende betydning for planlægningen af ​​et vellykket og økonomisk stabil pensionering.