Pensionering: Pensionering lommeregnere Tips

Knasende din pension numre

Pensionering regnemaskiner er et praktisk værktøj til at spille med muligheder for pensionering, men dette er ikke en engangs-øvelse. Du skal knuse tallene på en pensionsopsparing regnemaskine nogensinde par år eller deromkring at være på forkant med skiftende forhold. Derudover bør du også tjekke levetiden regnemaskiner, der er tilgængelige online som en måde både at estimere din forventede levetid, og tage skridt til at udvide den.

Knasende din pension numre

Pensionering regnemaskiner er praktiske værktøjer, men simple pensionering regnemaskiner kan give misvisende resultater. Prøv at bruge en simpel pensionsopsparinger regnemaskine som en "tør run", men derefter søge efter noget mere sofistikeret som din pension investering kyndige forbedres. For eksempel kan en sofistikeret pensionsindkomst regnemaskine redegøre for at øge størrelsen af ​​dit bidrag til pensionsopsparing, give mulighed for skatte- læ årlige bidrag, og projektet inflation - alle disse er faktorer, der kan påvirke din bundlinje.

Knasende din pension numre

Mange finansielle hjemmesider tilbyder en online pensionering regnemaskine til at bruge i at eksperimentere med pensionering strategier. Den typiske pensionering planlægning lommeregner vil ønsker at vide flere ting for at give dig rimelige resultater, såsom din nuværende opsparing balance, årlig behov pensionsindkomst, det forventede afkast af din investering portefølje (for aktier eller investeringsforeninger, du finder denne i et prospekt), andre indtægter, du måtte have til rådighed til pensionering, såsom social sikring, inflationsraten, din nuværende alder, din skatteklasse, og den alder, hvor du planlægger at gå på pension. Trække sammen disse tal kan være en nyttig øvelse i sig selv, fordi det beder dig om at gennemgå og måske igen vurdere din aktuelle strategi, før du selv røre en pensionsindkomst lommeregner.

Knasende din pension numre

Som du eksperimentere med en pensionering regnemaskine, huske på, at ikke alle numrene er faste. For eksempel, hvis du tager et hårdt kig på dine udgifter og finde måder at trimme dem, kan en pensionering planlægning regnemaskine vise, at du kan gå på pension tidligere end du troede. Planlægning for pensionering involverer mere end blot at spare og investere.