Pensionering Party Planlægning

Pensionering Party Planlægning

Pensionering markerer en vigtig milepæl i livet og bør anerkendes i en mindeværdig måde. Hvis du er vært for en fest for pensionist, skal du sørge for at begynde planlægningen tidligt, så du kan fejre denne betydningsfulde begivenhed til din kollega, ven eller familiemedlem, så ingen detaljer er overset.

Party Planlægning Basics

Type af Party

Inden du pakket ind i hvad smag af kage til orden, bør du tage dig tid til at tænke ud af den slags pensionering part din kollega / ven vil nyde. Overvej følgende:

 • Surprise: Uanset om du gøre partiet en overraskelse part er op til dig. Husk æresgæst, og hvad du tror, ​​han ville de fleste nyde for partiet. Hvis du kender til sikker på, at personen er ikke begejstret for overraskelser, ikke smide ham et surprise party. Du kan spørge sin ægtefælle eller en nær ven, hvis et surprise party ville være passende, hvis du ikke er sikker. Større partier ofte ikke fungerer godt som overraskelse parter.
 • Formalitet formalitet af begivenheden afhænger af den person, for hvem du kaster partiet og industrien, hvor hun eller han arbejdede. For eksempel kan en mere indadvendt person, nyde en intim frokost med venner og kolleger, mens en udgående udadvendt ville elske at være centrum for opmærksomhed på et stort aften bash. Hvis pensionist er nogen, der er i ledelse på en konservativ selskab, kan en mere formel middagsselskab være passende. De, i teater, reklamer eller andre kreative jobs kan nyde en mere afslappet fest.

Gæsteliste

En af de første ting at gøre, når man planlægger en part at omfatte en gæsteliste. Hvis du er tæt på pensionist, bør dette være en enkel opgave. Hvis du er usikker på, hvem der skal medtages på listen, kan du bede ham eller hende for at få hjælp.

Pensionering Party Planlægning

Følgende folk bør medtages til de fleste pensionering parter:

 • Gift med pensionist
 • Børn af pensionist
 • Nærmeste chef
 • Tidligere chefer med hvem hun / han har holdt kontakten
 • Nuværende og tidligere medarbejdere
 • Organ eller råd medlemmer (hvis relevant)
 • Store kunder (hvis relevant)
 • Nære venner
 • Udvidede familiemedlemmer

Dato og tid

En pensionering part er generelt vært på tidspunktet for en persons pensionering. Mens nogle kan holdes flere uger i forvejen, er det bedst at vente, indtil personens beskæftigelse er ophørt. Prøv at være vært for partiet inden for den næste uge eller to. De bedste fester afholdes dagen for pensionering eller den følgende weekend. Partiet bruges som en afsked til pensionering og tættere på det faktiske tidspunkt for deres afgang fra jobbet, jo bedre.

Venue Suggestions

Stedet kan vælges efter størrelsen af ​​partiet og den type du har planer om hosting. Efter lukketid cocktails og snacks på en favorit bar med kolleger og deres hustruer kan være perfekt til sports agent, der kun har omkring 20 mennesker på sin liste, men en stor gruppe af over 50 normalt kræver lidt mere planlægning.

Pensionering Party Planlægning

Find ud af om virksomheden fra hvor æresgæst går på pension har et stort konferencelokale. Hvis de fleste af gæsterne er medarbejdere, kan et åbent hus eller forplejning måltid blive bragt i med virksomhedens tilladelse. Andre valgmuligheder omfatter:

 • Party værelser på restauranter eller søjler
 • Hotel balsale eller en festsal
 • Lokal country club
 • Nogen hjem

Den Invitation

Det er almindeligt for et generelt opslag af partiet, der skal foretages i selskab nyhedsbrev eller pensionist nuværende officemates, invitere dem til festlighederne, hvis de vælger at deltage. Invitationer sendes ofte til venner, familie og kolleger. Det pensionering part invitation skal gå mindst en måned i forvejen, så alle kan planlægge at deltage. Nogle detaljer skal medtages på invitationen er:

 • Dato og tidspunkt
 • Beliggenhed
 • Formalitet begivenheden
 • Hvis det er relevant, at holde festen en overraskelse
 • Særlige overvejelser, såsom at bringe en gag gave eller iført en bestemt tøj element

Pensionering Party Temaer

De fleste pensionering partier er en middag ledsaget af en "stege". Stege vil tjene som tema for aftenen. På et stege kan gæsterne skiftes fortæller sjove historier om pensionist. Gæsterne kan vælge at tale om et passende alligevel pinligt øjeblik på arbejde eller snakke om noget, der var typiske adfærd æresgæst. En stege er en fantastisk måde at ære pensionist og samtidig tilføjer et strejf hvis humor til deres afgang fra jobbet.

Hvis du vil have noget unikt, planlægge festen omkring et andet bestemt tema. Tænk på hvilke interesser og hobbyer pensionist har og bygge din fest omkring dem. Husk partiet er en måde at takke æresgæst for hans eller hendes hårde arbejde og hengivenhed til jobbet. Der er mange fantastiske temaer at indarbejde i den part, såsom følgende:

Destination Celebration

Måske pensionist har en yndet feriested eller planlægger en tur efter pensionering til et eksotisk sted. En destination tema part kan være en sjov måde at fejre pensionering. For eksempel:

Pensionering Party Planlægning

 • Hawaii: Du kunne planlægge en hawaiiansk luau og tjene tropiske drikkevarer med sjove paraplyer og ø tema fødevarer såsom ananas, svinekød, grillet kylling skewers, frisk fisk og Hawaii søde brød. Vær sikker på at dekorere med masser af tropiske blomster, falske palmer, græs nederdele, tiki fakler, kokosnødder og Leis.
 • Mexico: Den pensionist kan elske at rejse til Mexico. Opret en mexicansk fiesta. Vis en farvestrålende piñata, spille mexicansk eller spansk stil musik og toast æresgæst med en margarita. Mad kan arrangeres på en buffet og omfatter den sædvanlige mexicanske billetpris af chips og salsa, tacos, nachos og fajitas. Pynt med lyse farver som orange, rød, pink og gul. Accent værelse med sombreros og chili peber til en festlig touch.

Gå ned Memory Lane

En anden pensionering part Ideen er at skabe et mindedigt kig på pensionist s præstationer. Sammensæt en video om pensionist. Har venner, familie og kollegaer giver en hyldest til pensionist på videoen. Saml billeder fra tjenestestedet fra fortiden til nutiden. Dekorationer kan være en blanding af billeder og genstande fra de forskellige årtier og år, at pensionist arbejdede på hans eller hendes job. Du kan præsentere pensionist med en speciel scrapbog af minder som en gave til deres pensionering som godt.

Hobby Theme

Du kan også bruge pensionist foretrukne hobby eller sport som tema. Fritidsinteresser såsom golf, sejlads og kort kan være stor for temaer. Overvej følgende ideer:

 • For golfspiller, kan bordene være dekoreret med golf te og flag. Centerpieces kan være vaser fyldt med golfbolde. Et gavekort til en golf butik eller til en runde golf ville være den perfekte gave til at supplere temaet.
 • En nautiske tema part er nødvendig for enhver skipper. Pynt med sand, muslingeskaller og fyrtårne. Vis et billede af æresgæst på deres båd som et knudepunkt.
 • Et kort spiller tema part kunne være noget så simpelt som at oprette spilleborde og bruge kortspil til bordkort. Scatter poker chips og terninger omkring bordene til at fuldføre udseendet. Har gæsterne spille kort som den vigtigste aktivitet. Hold mad og drikkevarer nem og hurtig, så du kan også nyde festen.

Party Menu

Ingen af ​​parterne er komplet uden mad. Mængden og type mad, du vælger at tjene virkelig afhænger af pensionering part selv.

 • Uformelle partier som baggård grill ofte serveres buffet stil, med hotdogs, cookies, chips, salat og kage.
 • Formelle begivenheder har ofte en serveret tre-retters menu, som Cæsar salat, hovedret af kylling Marsala med en dampet vegetabilske side, og en pensionering kage til dessert.

Uanset maden serveret, kagen for at fejre bør hans / hendes pensionering være festligt. Har det formet eller konstrueret til at forholde sig til industrien, som han / hun går på pension. Alternativt har en simpel elegant scroll design med at sige "Tillykke din pension" med dato og personens navn.

Dekorationer og favoriserer

Party dekorationer kan binde sig til en tema eller holdes simpelt. Dekorationer kan være balloner, streamers, og et stort banner med en sætning som:

 • Bedste ønsker om din pension, Tony!
 • Tillykke, Angela!
 • Her er til din 30 år!

Party favoriserer kan også tjene som dekorationer samt særlig token for gæsterne. Favoriserer for en pensionering part kan være elementer såsom:

 • Candy med en personlig indpakning
 • Favor kasse fyldt med nødder og hjemmelavede chokolader
 • Personlig dåser med pastiller

Underholdning Options

De fleste pensionering parter afhængige skåltaler som deres vigtigste form for underholdning. Værten for pensionering part vil ofte fungere som emcee. De, der skåler kan omfatte æresgæst chef, en kollega, og enten en ægtefælle / barn / nær ven. Hvis du er pensionering part planlægning, sørg for at spørge folk med tilstrækkelig varsel for dem at få en kort toast skrevet.

Normalt er særlig underholdning forbeholdt den største af parterne. Parterne hvor venner, kolleger, og familie inviteres til en aftenmåltid kan have en disc jockey eller lille band afspille sange under middagen, med en kort dans at følge.

Pensionering Gaver

Hvis du planlægger et værk pensionering part, er det almindeligt at give pensionist en lille gave eller tegn på påskønnelse fra selskabet. Dette kan være i retning af et ur, manchetknapper, eller elektronik enhed. Hvis du arbejder i en bestemt branche, kan det forholde sig til jobbet, også.

Venner og familiemedlemmer eller kolleger, der ønsker at give gæsten en gave måske overveje at samle deres penge og købe noget pensionist ville nyde nu, at han / hun er færdig med arbejdet. Et år lange country club medlemskab, golfkøller eller videregående voksenuddannelse klasser i en sjov kursus kan være noget pensionist ville nyde.

Individuelle gaver er ikke normalt givet; men hvis du gerne vil give et lille gavekort til spisning på hans / hendes favorit restaurant, som er helt passende. I de fleste tilfælde et godt gennemtænkt kort og dine dybtfølte bedste ønsker er egnede.

Uforglemmelig Affair

Uanset hvilken type person, du vært for pensionist, er det sikker på at være en uforglemmelig affære med nogle enkle planlægning. Giv dig selv masser af tid, og vær ikke bange for at bede om hjælp. Jo flere mennesker, du kan have hjælpe dig ud, jo mindre stressende processen være. Den æresgæst vil værdsætte alle partiets planlægning, der gik ind i festlig lejlighed.