Pensionering Party Invitationer

Pensionering Party Invitationer

Pensionering er en betydningsfuld begivenhed, der helt sikkert fortjener en særlig fest. Hvis du er vært en pensionering fest for en kollega, ven eller familiemedlem, vil invitationen, du vælger tonen af ​​begivenheden. Vælg en stil, der er seriøs og elegant, eller en dum en, der er sikker på at få et godt grin - alt efter hvad der er passende for den type person, du planlægger at være vært.

Printable Invitationer

Hvis du planlægger at mail eller hånd-levere invitationer, overveje at bruge en af ​​de gratis printables forudsat her. Klik enten på billederne for at lancere en printbar dokument, som du nemt kan tilpasse ved at klikke i tekstområdet og skrive i dine ændringer. Når du er klar til at udskrive, skal du klikke på printerikonet, og vælg disketten for at gemme den til senere brug.

Hvis du har brug for hjælp at downloade printables, tjek disse nyttige tips.

Pensionering Party Invitationer

Klik for at downloade en sjov pensionering part invitation.

Andre indstillinger

Der er mange ekstra invitation muligheder for pensionering parter, herunder andre trykte stilarter og e-vites. Hvis en af ​​de printbare invitationer ovenfor ikke opfylder dine behov, så tjek følgende ressourcer.

Zazzle

Zazzle har et fremragende udvalg af invitationer, der spænder fra søde scener, der viser pensionering aktiviteter som lounging på stranden og fiskeri til elegant sort og guld stilarter perfekt til formelle lejligheder.

Prisen er omkring $ 2 per invitation, og meddelelserne kan tilpasses. Ordrer afsendt inden for 24 timer og Zazzle har en 100% tilfredshedsgaranti.

Invitation Consultants

Invitation Consultants har også et pænt udvalg af pensionering invitationer i en række forskellige stilarter. De fleste af de invitationer har et elegant udseende, selv om der er et par stilarter, der er mindre alvorlige, herunder dem med golf og sejlsport tema design.

Du kan bestille pakker med 10 til omkring $ 30 og pakninger på 100 for omkring $ 130 for de fleste designs. Hver stil kan være personlig. De fleste ordrer print og skib inden for to til fire hverdage.

Party City

Party City er en anden stor kilde til dine invitationer. Besøg din lokale Party City butik, hvis du gerne vil se invitationerne i person, før du foretager et køb. De har et par stilarter designet til pensionering, der har designs trykt på forsiden og tomme linjer inde for dig at udfylde detaljer.

Otte-packs koste mellem $ 4 og $ 9, afhængigt af størrelsen, du vælger. Party City har også et par elegante karton invitationer, der kan brugerdefinerede trykt og omkostninger mellem $ 1 og $ 3 hver. Disse stilarter kan bestilles fra butikkens hjemmeside.

Planlæg en stor fest

Uanset hvilken invitation du vælger, skal du følge et par pensionering part planlægning tip og arrangementet vil helt sikkert blive et hit med æresgæst og alle, der deltager!