Pensionering: Estate Planning Tips

Grundlæggende om Skifteretten

En grundlæggende vilje vil ikke beskytte dig mod skifteretten. Hvis du lader noget mere end en lille mængde af ejendom gennem finansiel og ejendom planlægning, vil skifteretten retssager sandsynligvis være nødvendigt efter din død. Selvom det varierer fra stat til stat, kan skifteretten tage seks måneder eller et år, og spise op 3-5 procent af din ejendom i advokater «og retsafgifter. Og dine modtagere vil sandsynligvis få lidt eller ingenting, indtil skifteretten er færdig. Selv hvis du ikke går over til mere omfattende ejendom planlægning, er det nok en god idé at rådføre sig med en velrenommeret finansiel planlægger at se, om du har brug for mere end en grundlæggende vilje.

Stationcar planlægning: Plan efter dine behov

I det store og hvis du er under 50 år, og forventer ikke at forlade aktiver værdifulde nok til at kræve ejendom skat planlægning, kan du sikkert klare dig med kun en grundlæggende vilje. Men som du bliver ældre og får mere ejendom, kan du ønsker at engagere sig i mere avanceret ejendom planlægning. Solid økonomisk og ejendom planlægning og vilje ejendom planlægning kan gøres på ens egen, men det er nok bedre at spille det sikkert. Alligevel kan du finde masser af internet-ressourcer, hvor du kan finde en ejendom planlægning tjekliste at komme i gang.

Ejendom skatter

Estate skatteplanlægning er meget vigtigt at bevare din formue for de kommende generationer. At kende dine potentielle ejendom skattepligt er et godt sted at starte din ejendom planlægning. Finansiel og ejendom planlægning kan variere fra en grundlæggende vilje til en mere kompleks tillid til et fuldgyldigt fundament for at sikre, at når du dør dine aktiver bortskaffes på en måde, der er i overensstemmelse med dine ønsker.