Pennsylvania Forlystelsesparker

Pennsylvania Forlystelsesparker


Pennsylvania forlystelsesparker har en lang historie i staten. Kennywood er et nationalt, historisk milepæl. Idlewild er den tredje ældste forlystelsespark i USA. Men disse parker tilbyder masser af moderne opdateringer.

Top Pennsylvania Forlystelsesparker

Planlægning af en familieferie eller endda en en-dags tur til nogen af ​​disse forlystelsesparker kan være spændende. Med så mange muligheder at vælge fra, folk fra hele verden gør planer om at besøge Pennsylvania for sine parker.

 • Conneaut Park: Først åbnede i 1892 som Exposition Park, Conneaut Park, i den vestlige del af staten, tager dig tilbage i tiden. Det krav på berømmelse er det Blue Streak træ rutschebane, men denne park byder på noget for enhver smag. Spil, mange forlystelser og endda balsal dans opstår her.
 • Idlewild Park: Beliggende i Ligonier, Idlewild Park og Soak Zone er populære familie muligheder. Parken indeholder en række mindre områder inden for, hver med sit eget tema. Dette omfatter Story Book Forest, Olde Idlewild, Mister Rogers Neighborhood af Make Believe og Soak Zone. Parken tilbyder spil, et sortiment af forlystelser, gode shows og overkommelige attraktioner.
 • Kennywood Park: Kennywood Park er lige uden for Pittsburgh. Det er en ideel forlystelsespark på grund af sin familie appel. Parken tilbyder en række forlystelser og shows. Det har en nostalgisk atmosfære, men også har moderne forlystelser og er stadigt stigende.
 • HersheyPark: HersheyPark i Hershey har været en af de øverste bedømt parker i staten i årevis. Dens tema er Hershey slik, men parken tilbyder en række forlystelser. HersheyPark er en af ​​de mest populære valg for spændingen asylansøgere, da det giver flere gys forlystelser i hele. Parken har 60 forlystelser.
 • Sesame Place: I Philadelphia, Sesame Place er en behandler til under fem mængden, selv om ældre børn og voksne vil have det sjovt. Der er 15 vand attraktioner her og mindre rutsjebaner for de små. Dens tema er Sesame Street.
 • DelGrosso s Amusement Park: DelGrosso s Amusement Park er en top notch, men mindre forlystelsespark i Allegheny Mountains. Parken fik anerkendelse for sin mad. Dette moderne park features minigolf, et vandland, go kart og mere end 30 forlystelser.
 • Lakemont Park: I Altoona er Lakemont Park. Denne park har en tur kaldet Leap-the-Dips, som er verdens ældste fungerende rutschebane. Parken har en række rides og i den centrale del funktioner Island Waterpark. Der er en 18 hullers minigolfbane også her. I løbet af efteråret og vintermånederne, parken forvandler Julemandens værksted.
 • Dorney Park og Wildwater Kingdom: The Dorney Park og Wildwater Kingdom park har afsonet spændingen asylansøgere i 125 år. Det er i Allentown. Parken har mere end 100 forlystelser og attraktioner. Desuden Camp Snoopy er her. Badelandet er stort og betragtes som en af ​​de bedste.
 • Dutch Wonderland: The Dutch Wonderland Parken er et kongerige for børn, og byder på en middelalderlig tema. Det er i Lancaster. Parken har mere end 30 forlystelser, hvoraf nogle er til yngre børn. Parken har også vand forlystelser og spil hele vejen igennem.
 • Knoebel s Amusement Park: Dette er en anden gratis adgang park. På Knoebel s Amusement Park vil du finde to, store rutsjebaner og flere andre familie orienteret rides. Parken er også udstyret med to campingpladser. Mindre forlystelser er til rådighed for de yngre gæster.

Mere Amusement Park Fun

Som du overveje en af ​​disse Pennsylvania forlystelsesparker, ikke overse nogle af statens andre parker.

Pennsylvania Forlystelsesparker

 • Besøgende elsker Sandcastle Waterpark. Denne park, i Pittsburgh, har 15 vandrutschebaner og et bølgebassin. Om aftenen, det bliver til en 21 og ældre klub komplet med dans og drinks.
 • Splash Lagoon i Erie er et populært valg for dem, der søger et indendørs vandland.
 • Waldameer Park og Water World i Erie har 75 forlystelser og attraktioner. Badelandet har en række våd sjov herunder dias og puljer.
 • Bushkill Park er i Easton, og har været i drift siden 1902. Den er udstyret med 9 gammeldags forlystelser.
 • Besøgende vil måske Bangor Memorial Park og Weona Park til lokal familie sjov.