Pejs Stand Alone Screens

Pejs Stand Alone Screens


Selvom din interesse i pejsen Stand alone skærme kan være dekorative, de tjener en vigtig funktion, du skal tænke på også.

Pejs Stand Alone Screens - Grundlæggende

Hvis du har en åben arne, det er virkelig ikke sikkert at bygge en brand i din pejs uden at tilføje en pejs skærm. Pejs stand alone skærme er selvbærende, som regel via ben forekommer på hver af tre eller fire paneler og et netværk af hængsler og stillinger, der tillader panelerne til at folde lidt, hvilket skaber en stabil, opretstående profil. Skærme er ofte lavet af glas, metal, mesh, og selv træ behandlet med brandhæmmende maling. Når du er i markedet for en pejs skærm, er der et par ting at tage i betragtning.

Safety First

Hvis din pejs er ikke strengt dekorative, så først og fremmest en pejs skærmen skal give en pålidelig barriere, der holder, ild, gnister og skiftende logs fra at komme i kontakt med brændbare materialer i dit værelse. Det er typisk det formål, som skærme er udformet, men ikke altid. Nogle trompe l'oeil skærme er malet kunstneriske værker udformet som kun dekorative elementer. Den anvendte maling er ikke brandsikker, og beskæftiger dem for beskyttelse kan være farligt. Ofte er disse skærme er solid og tilbyder ikke en måde at se cheery ild brænder bag dem. De er designet til at blive brugt i off sæson for at dække en tom rist og tilføje en smuk scene, hvor ellers en sodet hul i væggen ville være den eneste visning.

Når du køber en pejs skærm, altid tjekke etiketter for at sikre, at de er funktionelle skærme og størrelse for dem at dække åbningen af ​​din pejs helt med mindst en tomme overlap på toppen, bunden og begge sider.

Skærmen du vælger bør også være robust nok til at gøre en pålidelig barriere, men stadig være lys nok til at bevæge sig, når du har brug for at rense skorstenen.

Pejs Screen Design

Når sikkerhed er blevet behandlet, kan du ansætte pejs skærm designs at forbedre udseendet af dit værelse. Når det er muligt at bruge et metal, der matcher andre metaller i rummet. Dette kunne smedejern, messing, stål eller tin. Uanset metal og finish blande dette tilbehør til at matche lamper, spejle eller andre elementer er en god idé.

En effektiv måde at ansætte en pejs skærm er at vælge et design, der fungerer godt med lys, der kommer fra brændkammeret. Farvede glas skærme er meget populære af indlysende årsager, men de er ikke den eneste dramatiske mulighed. Selv skrå klart glas eller ætset glas kan gøre en meget stærkt udtryk. De Lad også drama og entydighed af brand Vis igennem tydeligt. Sommetider disse funktioner er tilføjet at udarbejde skærme, der omfatter spejle, rulle arbejde, tappe og endda beading.

Fordi skærme er forholdsvis store, bør de afspejler den overordnede arkitektur af rummet som helhed. Screen figurer kan variere fra yndefulde fans at skygge bokse. Du bør også huske på hensigtsmæssigheden af ​​designet i forhold til resten af ​​din indretning. En klunketiden skærm dekoreret med roser, vil formentlig se fjollet i en topmoderne rum; på samme måde kan et kunstfærdigt facetteret glas skærm ser kold og ud af sted i et rum indrettet med varme jordfarver, plaider og nubby teksturer.

En anden ting at overveje, er området omkring pejsen selv. Røde mursten kan se dramatisk og varmt, men kan kollidere med Tradewinds skærme, som multi-farvede Tiffany glas. Specialty Kapper, omgiver og andre anlæg kan skabe kompleksitet, der bør tages i betragtning, når de vælger en pejs skærm også. En simpel tommelfingerregel er at gentage temaer i rummet og undgå elementer, der kæmper med nærliggende stilarter eller inventar. I tvivlstilfælde, stikning til en simpel skærm med en klar opfattelse af brand og en solid støtte rammen er altid et godt valg.