Pejs Design Idéer

Pejs Design Idéer


Pejs design ideer kan kickstarte ethvert rum makeover projekt.

Tilføjelse Tegn til et værelse

Stort set ingen vil hævde, at en pejs tilføjer karakter til et værelse. Selv i solrige, varme klimaer, såsom Florida, husejere undertiden kræve en pejs føjes til byggeplaner, blot fordi de kan lide det udseende, som en pejs bringer en opholdsstue. På andre områder af landet, kan en pejs være den primære varmekilde, så dens betydning fokuserer mere på funktionalitet frem for æstetik.

Gas Pejs

For dem, der bor i huse, der ikke har en skorsten og pejs, er der også mulighed for at købe en ventless pejs. Ventless pejse bruger gas-opvarmede logfiler. Udseendet af en pejs opnås, når en kappe er placeret rundt om gasvarmer, tilføjer udseendet af et ildsted til ethvert rum. De fleste af disse varmeapparater køres med en termostat, så der opstår brand og slukker baseret på temperaturen i rummet. Nogle kan endda have blæsere tilføjet.

Gas pejse er ofte købes til at erstatte en eksisterende pejs samt. Disse er faktisk udluftes pejse, ved hjælp af den eksisterende skorsten som en ventil kilde. Disse pejse er så kraftig, at, når det bruges med blæseren, kan de varme flere rum. Igen kan store Kapper i en række forskellige stilarter og designs købes til at omgive varmer, at skabe den hyggelige, varme udseendet af en arbejder pejs uden rod af aske, træ, etc.

Elektrisk pejs

En anden populær pejs mulighed er elektrisk pejs. Disse er ventless varmeapparater, der udstråler varme, med nogle endda give den knitrende lyd af fast logs brænding. Igen, kan du købe Kapper i en række forskellige stilarter til at dekorere dit hjem.

Realiseringen beslutninger

Pejs design ideer køre farveskala fra de traditionelle eg Kapper til kunstfærdigt rullet kunstværk. Hvilket design, du vælger har meget at gøre med budgettet og indretning af resten af ​​værelset.

  • Hvilken stil foretrækker du? Contemporary? Classic? American traditionelle? Eclectic? Når du har besluttet på et format, kan du begynde at lede efter et design, der passer til dine præferencer.
  • Hvordan vil pejsen bruges? Er det i køkken, stue, soveværelse? Vil du bruge den som en primær varmekilde? Bor du i et varmt klima, og du virkelig kun ønsker pejsen for udseende?
  • Vil det være omdrejningspunktet i rummet? For mange levende områder, er pejsen fungerer som det primære omdrejningspunkt, og hvis dette er tilfældet i dit værelse, vil du ønsker at spille op din pejs funktioner.
  • Er du helt remodeling et eksisterende rum eller i færd med at opbygge? Hvis ja, kan du vælge den indretning af resten af værelset fra design af pejsen, du vælger.

Pejs Design Idéer

Pejs design ideer kan være så simpelt som redoing en eksisterende pejs eller særlig bestilling et designet pejs. Der er så mange valgmuligheder, herunder følgende:

  • Wooden Kabelkapper -Vælg fra eg, kirsebær, ahorn, etc. Du kan købe en ufærdig kappe og male det enhver farve du kan lide så godt. Kapper også fås med ekstra dekorative træ accenter, også.
  • Marmor Designs -Marmor pejs design vil tilføje elegance til ethvert rum. Marmor kommer i mange forskellige farver og mønstre, der vil matche stort set alle indretning. Du kan bruge marmor på kappen og / eller omkring siderne og på skorstenen.
  • Keramiske Pejse -Hvis du har en traditionel træ kappe, kan du peppe udseendet ved at tilføje keramiske fliser omkring siderne af pejsen. Påfør keramik på samme måde, som du ville en keramisk gulv. Vælg små eller store fliser, og fortsætte udseendet på arne så godt.
  • Maling Projekter -En let-on-the-budget valg er simpelthen at male en eksisterende kappe og / eller de keramiske fliser, der omgiver pejsen. Der er masser af faux finish, såsom knitrende eller udtynding, der vil tilføje et unikt udseende til enhver pejs.

Endelig for flere ideer, så tjek den bedre hjem og haver websted eller hgtv webstedet.